Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εφιάλτης ο Αύγουστος γι' αυτά τα 2 ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Τεράστια προσοχή!

23 Ιουλίου 2019 09:45
Εφιάλτης ο Αύγουστος γι' αυτά τα 2 ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

Ζώδια: Η Βίκυ Παγιατάκη δίνει τις δικές της αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι που ξεκίνησε και ιδιαίτερα για τον Αύγουστο που είναι προ των πυλών!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον μήνα που έρχεται!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη στο παρακάτω βίντεο:

Προκαλεί σοκ η Άση Μπήλιου: Είχε προβλέψει τον σεισμό! (video)

Κι όμως η Άση Μπήλιου λίγες μέρες πριν κλείσει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε προβλέψει ότι θα γίνει σεισμός!

H Αστρολόγος Άση Μπήλιου, είχε προβλέψει το σεισμό που τάραξε την Αθήνα την Παρασκευή, από τις 11/7, μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου»:.

Η Άση Μπήλιου, τότε μιλώντας για τις εκλείψεις του Ιουλίου και τις επιδράσεις τους, είχε πει ότι συστήνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι τις 18 Ιουλίου, καθώς οι εκλείψεις ευνοούν την εκδήλωση ακραίων φαινομένων.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος ανέφερε: «Θυμάστε και πέρυσι που ήταν ο Ιούλιος ένας μήνας με εκλείψεις, ένας μήνας δύσκολος. Η αλήθεια είναι ότι και φέτος έχουμε εκλείψεις σε αυτόν τον μήνα. Δεν έχουν αυτή τη σφοδρότητα που είχαν οι περσινές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να είναι εκλείψεις και όταν έχουμε εκλείψεις υπάρχει πάντα ένα πιο ρευστό πλαίσιο, ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει και με φυσικά φαινόμενα και με σεισμούς…

Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, πάντα σε περιόδους εκλείψεων έχουμε όλα αυτά τα συμβάντα που σχετίζονται με σεισμούς, ηφαίστεια, ακραίες καιρικές συνθήκες. Μέχρι τις 18 Ιουλίου θα είναι ένα διάστημα sos, θέλει προσοχή».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share