Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια...αλλιώς από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Τι μας περιμένει σήμερα;

22 Ιουλίου 2019 15:35
Τα ζώδια...αλλιώς από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν σήμερα; Αναλύει η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της ''Καλοκαιρί not'' του opentv με συμπαρουσιαστή τον Παύλο Σταματόπουλο! Παράλληλα δείτε και τα ζώδια από την Άντα Λεοούση!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Κατερίνα Ζαρίφη...

Προκαλεί σοκ η Άση Μπήλιου: Είχε προβλέψει τον σεισμό! (video)

Προκαλεί σοκ η Άση Μπήλιου: Είχε προβλέψει τον σεισμό! (video)

Κι όμως η Άση Μπήλιου λίγες μέρες πριν κλείσει για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» είχε προβλέψει ότι θα γίνει σεισμός!

H Αστρολόγος Άση Μπήλιου, είχε προβλέψει το σεισμό που τάραξε την Αθήνα την Παρασκευή, από τις 11/7, μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου»:.

Η Άση Μπήλιου, τότε μιλώντας για τις εκλείψεις του Ιουλίου και τις επιδράσεις τους, είχε πει ότι συστήνει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι τις 18 Ιουλίου, καθώς οι εκλείψεις ευνοούν την εκδήλωση ακραίων φαινομένων.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος ανέφερε: «Θυμάστε και πέρυσι που ήταν ο Ιούλιος ένας μήνας με εκλείψεις, ένας μήνας δύσκολος. Η αλήθεια είναι ότι και φέτος έχουμε εκλείψεις σε αυτόν τον μήνα. Δεν έχουν αυτή τη σφοδρότητα που είχαν οι περσινές.

Παρ’ όλα αυτά, δεν παύει να είναι εκλείψεις και όταν έχουμε εκλείψεις υπάρχει πάντα ένα πιο ρευστό πλαίσιο, ακόμα και σε ό,τι έχει να κάνει και με φυσικά φαινόμενα και με σεισμούς…

Αν ανατρέξετε στο παρελθόν, πάντα σε περιόδους εκλείψεων έχουμε όλα αυτά τα συμβάντα που σχετίζονται με σεισμούς, ηφαίστεια, ακραίες καιρικές συνθήκες. Μέχρι τις 18 Ιουλίου θα είναι ένα διάστημα sos, θέλει προσοχή».

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share