Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαύρος Αύγουστος για αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί!

22 Ιουλίου 2019 08:25
Μαύρος Αύγουστος για αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Οι μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2019 για όλα τα ζώδια από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Αύγουστος , ο μήνας του καλοκαιριού, η περίοδος του χρόνου που μικροί και μεγάλοι χαλαρώνουν τους ρυθμούς και απολαμβάνουν τον ήλιο, την θάλασσα, την παρέα και την ανεμελιά...

Μέσα στις προκλήσεις και τα εμπόδια όμως, θα δούμε νέους μεγάλους έρωτες να γεννιούνται, ενώ αρκετοί θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα! Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 22 Ιουλίου!

Κριός

Το επεισοδιακό Καλοκαίρι συνεχίζει την πορεία του και σας βρίσκει σε θέση άμυνας ή περισυλλογής. Φροντίστε να έχετε υπομονή, διορατικότητα και συγκεκριμένες βλέψεις. Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει ρευστή και κάθε λάθος μπορεί να έχει μεγάλο κόστος. Οι πρώτες μέρες του μήνα θα φέρουν αρκετά αδιέξοδα στις συγγενικές και οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ μερικοί από εσάς θα σηκώσετε λευκή σημαία ανακωχής, ιδιαίτερα εκεί που διακυβεύεται το οικονομικό σας συμφέρον. Είναι προτιμότερο να μην επενδύσετε σε νέες σχέσεις, να μην απομακρυνθείτε από εκεί που νιώθετε ασφάλεια και να μην παρασυρθείτε από κάποια ωραία λόγια που δεν προβλέπεται να έχουν αντίκρισμα.

Ταύρος

Μπορεί να μην είστε εκείνοι που βάλλονται ευθέως από τις συνέπειες της έκλειψης του Ήλιου στον Λέοντα, σίγουρα όμως είστε από εκείνους που θα βιώσουν τις συνέπειες αυτής της πλανητικής όψης, μέσα από σχέσεις, επιθυμίες, ισορροπίες και συμφέρον. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις σας, ούτε απόλυτοι στην διαχείριση των συναισθημάτων σας. Ο μήνας επιτρέπει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας και επιβεβαιώνει μερικές από τις προσδοκίες σας. Όσοι δεν λείπετε σε διακοπές θα έχετε τα περιθώρια που χρειάζεστε για να οργανώσετε καλύτερα τις κινήσεις σας και να προωθήσετε μερικά από τα συμφέροντά σας.

Δίδυμος

Οι νεότεροι από εσάς ευνοείστε σε παράτολμες κινήσεις στις αισθηματικές σας επιδιώξεις. Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε για να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε τομείς που απαιτούν επιδεξιότητα χειρισμών, τόλμη και μερικές φορές και κάποια μπλόφα! Οι μεγαλύτεροι και όσοι έχετε βάλει τη ζωή σας σε ανοδική πορεία, θα χρειαστεί να αναδιπλωθείτε και να μειώσετε ταχύτητα, μόνο και μόνο για να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις κάποιων συγκυριών και κάποιων συμμαχιών τρίτων απέναντί σας. Κάποιοι θα εκτιμήσετε τη συμβολή του συντρόφου σας στην βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς σας και άλλοι θα περάσετε σε άλλο επίπεδο σχέσης.

Καρκίνος

Εσάς, η αναστάτωση της έκλειψης σας βοηθά να δικαιολογήσετε τις αρνήσεις σας και την αλλαγή πορείας σας, μόνο και μόνο γιατί κρίνετε ότι όσα υπάρχουν γύρω σας, δεν σας εξυπηρετούν πλέον! Το συμφέρον και ειδικότερα το οικονομικό, θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σας και θα προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από κάποιες χρήσιμες γνωριμίες, οι οποίες θα προκύψουν ξαφνικά, στην καρδιά του Καλοκαιριού. Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό, ο οποίος σας έχει στοιχίσει ακριβά μέχρι τώρα. Ταξίδια , μετακινήσεις, κοινωνική ζωή, απαιτούν μια πιο προσεκτική διαχείριση εκ μέρους σας, καθώς πολλές φορές αφήνεστε σε παρορμήσεις, ενώ άλλες, φαίνεστε απρόσεκτοι σε προειδοποιήσεις και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα, καθώς η έκλειψη του Ήλιου, συμβαίνει για ακόμα ένα Καλοκαίρι στο ζώδιό σας. Θυμηθείτε αυτά που συνέβησαν πέρυσι και φοβηθείτε την καταιγίδα που ξεσπά ξαφνικά μέσα στο κατακαλόκαιρο, όταν τίποτα δεν την προμηνύει. Καλύψτε καλά την αχίλλειο πτέρνα σας και μην εκτίθεστε για χάρη τρίτων. Μια οικονομική συναλλαγή ή αναγκαιότητα μπορεί να αναστατώσει το πρόγραμμά σας και όλο αυτό θα συμβεί κυρίως, από λάθος άλλων. Προσοχή στις σχέσεις σας, στις θολές συνεννοήσεις και στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε από την καλή σας καρδιά. Ένας μεγαλύτερος συγγενής θα σας απασχολήσει χωρίς να το επιδιώκει!

Παρθένος

Ο μήνας αυτός είναι περισσότερο στα μέτρα σας, παρά την έκλειψη του Ήλιου στον Λέοντα. Τα οικονομικά σας επανέρχονται σε μια σταθερή πορεία, ύστερα από μια σωστή εκτίμησή σας και στην αποφυγή μιας πιθανότητας θετικής έκπληξης, η οποία τελικά δεν λειτούργησε. Οι γύρω σας επιδιώκουν την συναναστροφή σας, ενώ όσοι από εσάς συναντήσατε κάποιον έρωτα πρόσφατα, θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις του και την αφοσίωσή του. Όσο πιο δύσκολη η επιλογή σας, τόσο πιο ουσιαστική θα αποδειχτεί. Μην βιάζεστε να πείτε τις σκέψεις σας και μην δίνετε πρωτοβουλίες σε εκείνους τους συνεργάτες που δεν εμπιστεύεστε. Αυτό που εσείς ονομάζετε κοινή λογική, για κάποιους άλλους είναι υψηλά μαθηματικά!

Ζυγός

Το Καλοκαίρι που περιμένατε έφτασε και επηρεάζει τη διάθεσή σας ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεστε. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε σε διακοπές, διαπιστώνετε αλλαγές στη διάθεσή σας εξ αιτίας της επιρροής κάποιων από τις ευαισθησίες σας. Αν είστε στην εργασία, τότε θα δείτε ότι πολλά από τα νεωτεριστικά στοιχεία που εφαρμόσατε, έχουν αντίκτυπο και λειτουργούν ευνοϊκά και αισιόδοξα. Όλο αυτό το σκηνικό σας βοηθά να εκτιμήσετε εκ νέου τον εαυτό σας, να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να επιδιώξετε την αυτονομία σας. Σίγουρα θα τα καταφέρετε αν το επιδιώξετε και σίγουρα, αυτός ο Αύγουστος θα βοηθήσει τους εξυπνότερους από εσάς να βάλετε το θεμέλιο λίθο μιας ανανέωσης και μιας ζωτικής ανάπτυξης, χωρίς να εξαρτάστε από σπόνσορες και καθοδηγητές.

Σκορπιός

Παρατηρητές παρά δράστες αυτόν τον μήνα. Είναι η θέση που θα σας εξυπηρετήσει περισσότερο και θα σας βοηθήσει να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για το άμεσο μέλλον. Μπορεί ο νους σας να βρίσκεται σε πολλά μέρη ταυτόχρονα, φροντίστε όμως να μην του επιτρέψετε να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις επιλογές σας. Όσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να απολαύσετε το χρόνο, αποφεύγοντας την ανάμιξη σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν, την ενασχόληση με δύσκολες ή ριψοκίνδυνες δραστηριότητες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο φαντάζεστε και πολύ πιο εύκολα από όσο σκέφτεστε. Το δεύτερο μισό του μήνα γίνεστε περισσότερο δημιουργικοί και απαιτητικοί.

Τοξότης

Αποφύγετε τις διακοπές με μεγάλη παρέα. Εξαιρέστε τον εαυτό σας από τα τετριμμένα και, αν δεν μπορείτε, φροντίστε να εξασφαλίσετε έναν χώρο αποκλειστικά για εσάς. Χώρο για να σκεφτείτε και χώρο για να δράσετε. Έχετε φανταστεί τις διακοπές σας αναζωογονητικές και με κάποια δόση περιπέτειας, γεγονός που θα επηρεάσει πολύ την διάθεσή σας. Αφεθείτε σε ότι μπορεί να λειτουργήσει απρόοπτα και διασκεδάστε με όποιον τρόπο σας ταιριάζει. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε παρέα με άτομα που δεν συνηθίζατε μέχρι τώρα και κάποιοι άλλοι θα γίνετε πιο περίεργοι και πιο φιλομαθείς. Ένα νέο χόμπι θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές της τελευταίας από τις τρεις εκλείψεις αυτού του Καλοκαιριού.

Αιγόκερως

Ο πιο καλοκαιρινός από τους μήνες, σας επιφυλάσσει μερικές ασυνήθιστες δραστηριότητες και εξελίξεις. Όσοι ενδιαφέρεστε για τα επαγγελματικά σας και δεν ξαπλώνετε σε κάποια παραλία, προβλέπεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή πρόταση, η οποία θα σας απασχολήσει στην προοπτική της. Είστε περισσότερο οργανωμένοι για περιπτώσεις σαν κι αυτές που θα προκύψουν και αυτό σας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων. Εσείς που είστε σε διακοπές, δηλώνετε ανικανοποίητοι με όσα συμβαίνουν εκεί, αλλά φροντίστε να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας και να μην προκαλείτε πανικό στους γύρω σας. Η υπομονή και εν μέρει και η αδιαφορία σας θα αποδειχτούν πολύτιμα συστατικά στην συνταγή αποφυγή μιας κρίσης με τους δικούς σας, είτε είναι φίλοι, είτε οικογένεια, είτε ο σύντροφός σας!

Υδροχόος

Συνεχίζονται οι αναστατώσεις του προηγούμενου μήνα και για το πρώτο μισό του Αυγούστου, πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και ευέλικτοι. Ο Άρης, ανάδρομος στο ζώδιό σας, εξακολουθεί να αποδομεί τα επιτεύγματά σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν είχατε φροντίσει να τα στηρίξετε σε γερές βάσεις. Η έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Λέοντα επηρεάζει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, τις περισσότερες φορές έμμεσα ή με κάποιο παρασκήνιο. Μετά τις 13 όμως, όσοι είχατε προνοήσει για τις ανάγκες σας και είχατε προβλέψει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε με όφελος τις κακοτοπιές. Το μόνο κόστος που θα πληρώσετε θα είναι η απομάκρυνσή σας από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Ιχθύς

Καλύψτε τις ευαισθησίες σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας διαβάζουν σαν ανοιχτό βιβλίο. Ο μήνας σας θέλει προσεκτικούς και περισσότερο συντηρητικούς στις επιδιώξεις σας. Όσοι είστε σε διακοπές προσέξτε τα απρόοπτα και τις ξαφνικές αλλαγές στις διαθέσεις των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Μην θεωρείτε μια υπόσχεση δεδομένη και μην λειτουργείτε βάσει αυτής. Το πρώτο μισό του μήνα είναι άστατο και στα οικογενειακά σας, ακατάστατο. Το δεύτερο μισό θα πάρετε σημαντικές ανάσες ανακούφισης και θα χαρείτε που επιστρέφετε σε γνώριμο περιβάλλον και ρόλους. Φροντίστε την υγεία σας, ιδιαίτερα εσείς που ξεφύγατε αρκετά από το πρόγραμμα και τις συνήθειές σας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share