Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 22 Ιουλίου!

Τι μας περιμένει σήμερα;

22 Ιουλίου 2019 06:18
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρα 22 Ιουλίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Δευτέρας 22 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια!

Κριός
Χαρακτηριστικό της μέρας θα είναι η εγωιστική σας συμπεριφορά, κάτι που θα φέρει αρνητικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στους αδέσμευτους, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά θα απομακρύνει ένα άτομο που από καιρό ενδιαφερόταν για σας. Δεν θα είναι όμως όλα δύσκολα ή περίπλοκα σήμερα. Εάν έχετε τη διάθεση και αφιερώστε χρόνο, μπορείτε να απαλλαγείτε από οικονομικές δυσκολίες ή διαφωνίες με συγγενείς. Μικρά πειράματα με την εμφάνιση ή τις προσωπικές σας σχέσεις ενθαρρύνονται, γιατί θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος
Είναι σημαντικό να επιδείξετε τον επαγγελματισμό σας σήμερα, καθώς αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες σας για μια καλή εξέλιξη. Όσοι σχεδιάζετε μια αλλαγή θέσης εργασίας, μπορείτε να χαμογελάσετε με την καλή σας τύχη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστα νέα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήστε το παράδειγμα των επιτυχημένων στον τομέα σας. Όσο για τα συναισθήματά σας, η μέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα.

Δίδυμος
Σήμερα συνιστάται να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, όταν πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες που κατέχετε. Κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται να περάσει χωρίς πρόβλημα. Εάν ενδιαφέρεστε, η μέρα μπορεί να σας προσφέρει κάποια ευκαιρία για ρομαντισμό ή διασκέδαση. Εάν όμως αισθάνεστε ότι η κατάσταση της υγείας σας δεν είναι ιδανική ή ότι είστε πολύ κουρασμένοι, είναι προτιμότερο να αρνηθείτε μια έντονη δραστηριότητα.

Καρκίνος
Η διάθεση σας σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως άστατη, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει στις περισσότερες περιπτώσεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και εάν έχετε να αντιμετωπίσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, η μέρα θα είναι ευνοϊκή! Υπάρχει μια πιθανότητα να αξιοποιήσετε ένα παλιό χόμπι για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας ή επίσης να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε. Τελικά η ημέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα και χωρίς δραματικά γεγονότα.

Λέων
Η μέρα υπόσχεται να είναι απλά απολαυστική για το ζώδιο σας, φίλοι Λέοντες! Η πιθανότητα ρομαντικών συναντήσεων για τους αδέσμευτους ή και επαγγελματικών γνωριμιών είναι υψηλή! Ίσως να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη ή συνεταίρο για την επιχείρηση σας. Καλή τύχη προβλέπεται επίσης να έχετε και σε οικονομικά ζητήματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να λάβετε χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή. Ίσως να πρόκειται για μια κληρονομιά που δεν γνωρίζατε ή ένα μερίσματα από μια ξεχασμένη τοποθέτηση. Το βράδυ σας συνιστάται να το περάσετε όσο το δυνατόν πιο δυναμικά.

Παρθένος
Πολλοί από εσάς θα καταφέρετε πράγματα που άλλοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν με την ίδια ευκολία. Υπάρχει η πιθανότητα αυτό να αφορά την εκμαίευση ζωτικής σημασίας πληροφοριών ή όμως και κάποιες δημιουργικές ιδέες που θα απογειώσουν την επιχείρηση σας. Το ενδεχόμενο μιας ρομαντικής γνωριμίας είναι επίσης έντονο! Και εάν είστε αδέσμευτοι, φλερτάρετε με την ψυχή σας και μπορεί να προκύψει κάτι καλό. Εάν είστε όμως ήδη παντρεμένοι ή σε μια σταθερή σχέση, η γνωριμία αυτή θα αποτελέσει έναν επικίνδυνο πειρασμό που μπορεί να βλάψει την μόνιμη σχέση σας.

Ζυγός
Η ανησυχία θα είναι έντονη για πολλούς από σας σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος μια μακροχρόνια οικογενειακή σύγκρουση να κλιμακωθεί ή να υπάρξει ένα επείγον ζήτημα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή με τη χρηματοδότηση σας. Μην διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια από εκείνους που σας στήριξαν και στο παρελθόν. Δεν συνιστάται να δοκιμάσετε τα όρια ή τις ικανότητες σας σε άγνωστες υποθέσεις, να πειραματιστείτε στην κουζίνα ή να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας. Υπάρχει ο κίνδυνος να έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

Σκορπιός
Συναισθηματικά φορτισμένη αναμένεται να είναι η μέρα! Διαφωνίες με στενούς συγγενείς ή με γείτονες, αντιθέσεις με φιλικά πρόσωπα και η απώλεια κοινωνικών επαφών θα σας εκνευρίσουν. Τύχη ωστόσο προβλέπεται να έχετε, εάν βγείτε για ψώνια! Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν θα ήταν φρόνιμο να εμπλακείτε σε φλερτ με άτομα που σας είναι τελείως άγνωστα. Αφιερώστε χρόνο για τον εαυτό σας. Ψυχαγωγηθείτε, ανανεωθείτε εξωτερικά και εντάξτε μια πιο υγιεινή διατροφή στην ζωή σας.

Τοξότης
Ανατροπές και αλλαγές θα υπάρξουν στα σχέδια σας, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει. Θα πρέπει πιθανώς να προσαρμοστείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας, που προτιμά να μένει και να περάσει το βράδυ στο σπίτι. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια οικογενειακή σύγκρουση κατά τη διάρκεια της μέρας που θα απαιτήσει την προσοχή σας. Ως προς τους αδέσμευτους, μην απορρίπτετε αβασάνιστα μια πρόσκληση, ακόμα και αν προέρχεται από ένα άγνωστο άτομο. Ίσως η τύχη να σας χαμογελάσει…

Αιγόκερως
Αποφύγετε να ασκήσετε πίεση κατά τη διάρκεια της μέρας στις προσωπικές σας υποθέσεις. Η καλύτερη επιλογή για την ώρα είναι να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, συνιστάται να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να αποφύγετε ακριβές αγορές, μεγάλες δαπάνες για αναψυχή ή επενδύσεις σε επιχειρήσεις με μεγάλο ρίσκο. Προς το τέλος της ημέρας υπάρχει η πιθανότητα μιας ευχάριστης έκπληξης από ένα άγνωστο άτομο.

Υδροχόος
Καλό θα ήταν να έχετε σήμερα το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Και εάν ο καιρός το επιτρέπει, κάντε μια πορεία στη φύση. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση. Προσέχετε ωστόσο την κατάχρηση στο αλκοόλ…

Ιχθείς
Μια απότομη αλλαγή προγραμματισμού θα σας εκνευρίσει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε λόγω ανωτέρας βίας. Ανάμεσα στα πιθανά σενάρια της μέρας είναι και το να φτάσουν στα χέρια σας πληροφορίες σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με κάτι δημιουργικό, θα βιώσετε μια έκρηξη ιδεών που θα θελήσετε να καταγράψετε ή να εξερευνήσετε σε βάθος. Μόνο αργά το βράδυ θα αντιστραφεί η κατάσταση προς το καλύτερο. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share