Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επιτέλους ευχάριστες εκπλήξεις για αυτά τα δύο ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την κορυφαία αστρολόγο Άντα Λεούση!

Μας προειδοποιεί για την νέα εβδομάδα!

21 Ιουλίου 2019 16:42
Επιτέλους ευχάριστες εκπλήξεις για αυτά τα δύο ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την κορυφαία αστρολόγο Άντα Λεούση!

Έρχονται έρωτες, επανασυνδέσεις αλλά και...μια εβδομάδα γεμάτο εκπλήξεις για τα ζώδια! Η Άντα Λεούση κάνει τις αναλυτικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια. Παράλληλα δείτε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ:: Όταν το θέλετε είστε δυναμικοί, ερωτικοί και προστατευτικοί, αλλά έχετε και αυτό το μικρόβιο μέσα στο μυαλό σας που σας κάνει να πιστεύετε πως κάτι καλύτερο υπάρχει πίσω από τη γωνία. Σταματήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί άμα καταστρέψετε αυτό που έχετε με ανόητα καπρίτσια, να είστε σίγουροι πως κανένας δε θα συμμεριστεί την αβάσιμη άποψή σας. Ηρεμήστε και νοιαστείτε πραγματικά για το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας και δε θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:: Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις παράλληλες σχέσεις, αφού αργά ή γρήγορα θα σας ανακαλύψουν και αυτό θα είναι επίπονο για εσάς. Μην πάρετε ανάλαφρα τα πράγματα, γιατί θα υπάρξουν πιέσεις, οδυνηροί χωρισμοί, ζηλοτυπίες και έντονα πάθη. Η διαίσθησή σας είναι καλή, γι’ αυτό μην την εγκλωβίζετε και αφήστε την να λειτουργήσει στις νέες γνωριμίες. Οι φίλοι θα σας υποστηρίξουν αν δουν ότι προσπαθείτε για κάτι όμορφο με σωστές βάσεις και θα σας δώσουν σωστές λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας. Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειώσει το άγχος που έχετε για τα θέματα του εργασιακού σας χώρου. Όμως, ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε τις μέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά, από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να έχετε χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους.

ΛΕΩΝ: Οι σημαντικές αλλαγές που θα έχετε στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσει σε καλό δρόμο για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δε θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε. Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές. Είναι σκόπιμο να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο όταν θα μπαίνετε στη φάση να παρουσιάσετε κάτι τελείως πρωτοποριακό. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα. Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δε θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία. Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ότι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να δώσετε τη θέση στην αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα διλήμματα που θα έχετε αυτό το μήνα θα είναι αρκετά για να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή. Αρχίζει να σας γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξετε σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση που ίσως και να υπάρχει δίπλα σας αλλά δεν έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία. Ίσως ακόμα να έχετε τις επιφυλάξεις σας για το που μπορεί να σας βγάλει αυτός ο έντονα ψυχικός σύνδεσμος που νιώθετε με το σύντροφό σας, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

ΙΧΘΥΣ: Η εμπειρία σας έχει μάθει πως όταν πληγώνεστε, αργείτε να επουλώσετε τις πληγές σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε και η αιτία που θέλετε να διατηρείτε τις αποστάσεις είναι η ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων. Μην πιέζεστε τόσο από την στιγμή που νιώθετε ότι η καρδιά σας ανήκει κάπου συγκεκριμένα, απλά παραδεχθείτε τουλάχιστον στον εαυτό σας πως η συντροφικότητα είναι πρωταρχικό δεδομένο για την ψυχοσύνθεσή σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share