Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο τρόπος που ψωνίζετε αποκαλύπτει το ζώδιο σας!

Μήπως έχετε προδοθεί κι εσείς;

21 Ιουλίου 2019 11:43
Ο τρόπος που ψωνίζετε αποκαλύπτει το ζώδιο σας!

Η χαρακτηριστική συμπεριφορά κάθε ζωδίου που πάει για ψώνια μπορεί να φανερώσει πολλά!

Παρ' όλη την κρίση που ακόμα μας ταλαιπωρεί κάποιοι τυχεροί είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να αγοράσουν διάφορα -αναγκαία και μη- ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, αξεσουάρ, ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά είδη. Βέβαια υπάρχουν κ αυτοί που δεν θέλουν τα ψώνια και ειναι τεμπέληδες...

Όλοι μας έχουμε διάφορες εμπειρίες από μαγαζιά με άτομα που μας τρώνε την ουρά στο ταμείο, κρατούν αγκαλιά σχεδόν τα μισά ράφια γιατί δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θα πάρουν, κάνουν παζάρια με την ταμία ή ανακατεύουν τα πάντα και μετά δε μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις. Μονοι ή με παρέα πάντως οι περισσότεροι από μας διασκεδάζουμε να ψωνίζουμε.

Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς των ζωδίων όταν πάνε για ψώνια και τι θα... περάσουμε αν επιλέξουμε να τους κάνουμε παρέα.

Κριός
Είναι πολύ πιεστικός, γρήγορος, και πηγαίνει εδώ και εκεί ψάχνοντας και τραβώντας σας σχεδόν από τα μαλλιά για να μη χρονοτριβεί. Δεν θέλει οποιαδήποτε συμβουλή ή βοήθεια ακόμα κι από τον πωλητή.

Ταύρος

Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει είναι οι οικονομικές συσκευασίες ή τα δωρεάν δείγματα, που είναι πολύ πιθανό να μη σας δώσει ούτε ένα! Του αρέσει να περπατά αργά και να χαζεύει από δω και από κει.

Δίδυμοι

Θα συγκρίνει τιμές, υλικά και εκπτώσεις ή προσφορές. Κινείται πολύ γρήγορα, θα σας βγάλει τη γλώσσα έξω, θα περάσει 2 ή 3 ώρες σε ένα μαγαζί και στο τέλος δε θα αγοράσει τίποτα ή θα πάρει κάτι μικρό.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να πάτε σε όλα τα ράφια με λοσιόν, αφρόλουτρα και κρέμες σώματος ή σε μαγαζιά με είδη σπιτιού, νοικοκυριού και αντικείμενα διακόσμησής του. Για ρούχα δεν καίγεται, εκτός αν είναι φρεσκοερωτευμένος.

Λέων

Μην πάτε για ψώνια με ένα Λέοντα, εκτός αν δεν θέλετε να αγοράσετε τίποτα εσείς κι είστε πρόθυμοι να παίξετε δεύτερο βιολί ή τον προσωπικό του βοηθό όλη μέρα, ακούγοντας πόσο δεν τον κολακεύει αυτό το χρώμα, το σχέδιο ή τον καημό του ότι αυτό που του αρέσει δεν είναι στο νούμερό του.

Παρθένος

Είναι γήινος, πρακτικός, αλλά επίσης και υπερβολικά επιλεκτικός και ψείρας. Και η πιο μικρή ατέλεια τον κάνει έξαλλο και θα ζητήσει εξηγήσεις από τον υπεύθυνο. Αφήστε που μπορεί να σας κάνει ρεζίλι γιατί μπορεί να παραπονεθεί ότι η έκπτωση δεν είναι 20 % αλλά 19,8...

Ζυγός
Βλέπει τα ψώνια ως ειδικότητά του. Είναι μάστερ στις διαπραγματεύσεις, τις μάρκες, τη μόδα, στο να παίρνει δωράκια από τους πωλητές και γνωρίζει τα καλύτερα μαγαζιά και πού γίνονται πραγματικές εκπτώσεις. Αρκεί να ξέρει τι θέλει να αγοράσει!

Σκορπιός

Πηγαίνει για ψώνια, αφού έχει προηγηθεί όμως η απαραίτητη έρευνα αγοράς. Ταυτόχρονα παρατηρεί και καταγράφει τι κάνουν ή λένε οι άλλοι γύρω του ή ξέρει ότι σε αυτό το κατάστημα θα βρει κάποιο πρόσωπο που κυνηγάει. Είναι ικανός να τσεκάρει ακόμα και τα αδύνατα σημεία του συστήματος ασφαλείας. Αν αγαπάτε την ίντριγκα είναι ο καλύτερος.

Τοξότης

Είναι ταχύτατος, τόσο που θα μπει, θα πάρει ό, τι θέλει και θα φύγει, αφού όμως έχει φάει τη σειρά κάποιων άμοιρων στο ταμείο. Επίσης είναι από εκείνους που πιάνουν την κουβέντα με τους υπεύθυνους του τμήματος ζητώντας κάθε πληροφορία, προκαλώντας τους ζαλάδα.

Αιγόκερως

Πετυχαίνει πάντα τις καλύτερες ευκαιρίες, έχει στυλ αλλά είναι τόσο εκνευριστικά σχολαστικός που θα προτιμούσατε δυο εβδομάδες διακοπές στην Κόλαση παρά να ψωνίσετε μαζί του.

Υδροχόος

Αν δείτε κάποιον κολλημένο σε βιβλία επιστημονικής φαντασίας ή σε βιτρίνες με gadgets κι ό, τι είναι τελευταίας τεχνολογίας, σύγχρονο ή μοβ τότε σίγουρα θα είναι ένας Υδροχόος στον κόσμο του. Αυτός πάει για ψώνια μόνος του.

Ιχθύες

Η συμπεριφορά του είναι λες και πρόκειται να περάσει από το Μεσαίωνα στο Διαφωτισμό. Του αρέσει να «κατανοεί με μια βαθύτερη έννοια» τα αντικείμενα. Έχει πολύ πλάκα να ψωνίζετε μαζί του, μόνο και μόνο για να βλέπετε το εκστασιασμένο ύφος του, αν βέβαια έχετε 4-5 ώρες για χάσιμο.

Πηγή:astrology.gr

Τα ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια!

Τα ζώδια δεν είναι όλα ευχάριστα και να μπορείς να συνυπάρξεις εύκολα μαζί τους! Υπάρχουν και κάποια από αυτά με πάρα πολύ αρνητική ενέργεια!

Δεν χαρίζονται εύκολα, ό,τι έχουν θα σου το πουν κατάμουτρα γιατί αυτό νιώθουν, αυτό δείχνουν. Είναι εκείνος ο γρουσούζης γείτονας που σου φωνάζει την αστυνομία όταν «τσιμπάς» λιγάκι τη μουσική. Η φιλενάδα σου που έχει μία φαρμακερή ατάκα για όλους. Η θεία η Κούλα που δεν μιλιέται με το μισό σόι. Εκείνος ο πρώην γκόμενος που δεν συμπαθούσε ούτε τα έντερά του. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που κατά βάθος μισούν όλο τον κόσμο;

Παρθένος

Αυτά συμβαίνουν όταν πιστεύεις πως κάνεις τα πάντα καλύτερα από όλους. Ο Παρθένος, αυτός ο φυτούκλας, ο ερασιτέχνης δικαστής, έχει γεννηθεί για να μας διδάξει όλους πώς γίνεται το οτιδήποτε. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, ο Παρθένος αισθάνεται μοναχικός καβαλάρης μέσα στην έρημο, ένας ήρωας που κανείς δεν τον καταλαβαίνει αφού τίποτα δεν γίνεται σωστά και στην ώρα του. Γι' αυτό και τα βάζει με όλους, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ατέλειές τους, γεγονός που τον κάνει ελαφρώς στριμμένο και σπαστικούλη στα μάτια των κοινών, τρωτών θνητών.

Σκορπιός

Όλα ξεκινούν από την καχυποψία του Σκορπιού, η οποία φτάνει και περισσεύει ώστε να δείχνουν όλοι ένοχοι και ανόητοι. Αυτό το ζώδιο έχει έναν έμφυτο σνομπισμό που κάποιοι παρεξηγούν και περνάνε για κακία, σύμφωνα με το ladylike. Δεν είναι ακριβώς μισάνθρωποι, απλά περιμένουν το χειρότερο από όλους μας, εξ' ου κι ο κυνισμός τους. Όσο πιο «μέσα» πέφτουν στις προβλέψεις τους, τόσο πιο ενισχυμένα μνησίκακοι εμφανίζονται.

Αιγόκερως

Ο κλασικός Αιγόκερως επίσης πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα απ' όλους, καθώς και πως αξίζει τα πάντα σε σύγκριση με σένα που ούτε πολύ ξύπνια είσαι, ούτε και πολύ δουλευταρού. Πάρα πολύ πιθανό η ατάκα «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» να πρωτοβγήκε από χείλη Αιγόκερου. Όπως και το «είστε όλοι ηλίθιοι».

Υδροχόος

Είναι καλά παιδιά οι Υδροχόοι, αρκεί να μην τους πατήσεις τον κάλο. Δηλαδή, αν καταλάβουν ότι «το παίζεις» κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά, αν πας να τους πουλήσεις μούρη/προσβάλλεις έστω κι άθελά σου/προσπαθήσεις να τους αλλάξεις/τους τη βγεις με κόκκινο, θα σε κάνουν με τα κρεμμυδάκια. Ο Υδροχόος είναι επίσης και λίγο ζηλιάρης, κατά το «γιατί αυτή/ός κι όχι εγώ;». Κατά τ' άλλα είναι γλυκύτατο ζώδιο.

Ταύρος

Ο ρεαλιστής Ταύρος ενεργοποιεί το σύστημα ψεκασμού χολής όταν στην «ατμόσφαιρα» εμφανιστούν περίεργα «ατομίδια» που κοκορεύονται για την τελειότητά τους. Κόκκινο πανί για τον Ταύρο η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός, κι αυτό γιατί ο ίδιος απεχθάνεται να μπαίνει σε διαδικασία ανταγωνισμού για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την τελειότητα). Σε απλά ελληνικά, ο Ταύρος σιχαίνεται τα «ψώνια», δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και πετάει «μελάνι» σαν τη σουπιά εν ώρα κινδύνου.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια του Καρκίνου, η οποία αν ξεφύγει μπορεί να μεταλλαχθεί σε μη διαχειρίσιμο κόμπλεξ, του δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους που δεν νιώθει ότι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος μ' εκείνον. Τα Καρκινάκια είναι συναισθηματικά και όταν ζορίζονται παθαίνουν παλιμπαιδισμό του στιλ «μου 'φαγαν το μπιφτέκι μου». Κι αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, αφού κατεβάζουν μούτρα, ρολά, μπινελίκια και γενικώς χρυσό πιάνουν, κάρβουνο το αφήνουν από την έκρηξη αρνητικής ενέργειας. Αν τους πάρεις με το καλό και δεν χάσεις την υπομονή σου, ισιώνουν, μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσουν ευάλωτοι. Καλή τύχη.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share