Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Κυριακή 21 Ιουλίου!

Τι μας περιμένει σήμερα;

21 Ιουλίου 2019 00:25
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Κυριακή 21 Ιουλίου!

Ζώδια σήμερα: Προσοχή στην συμπεριφορά μας σε έρωτα και χρήμα, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, γίνονται απότομοι, προσπαθούν να ασκήσουν εξουσία και μπλέκουν σε λάθος ερωτικές ιστορίες πάθους! Προσοχή και στα αλόγιστα έξοδα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν αποφασίσεις σήμερα, να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός, κυρίως στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Οφείλεις να βρεις πρακτικές λύσεις με ψυχραιμία, χωρίς εντάσεις και κόντρες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει λύσεις σε παλαιότερα προβλήματα, που τώρα επανέρχονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να δείξεις πολύ προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση, σε ένα παρελθοντικό έρωτα, αφού το αποτέλεσμα μάλλον θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις εντάσεις, κόντρες ή συγκρούσεις στην σχέση σου με το ταίρι σου, αν δεν συγκρατήσεις νεύρα και οξυθυμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι κόντρες στις συναδελφικές σου σχέσεις, γεγονός σου χαλάει την διάθεση και δεν σου επιτρέπει να εργασθείς ομαλά! Οικονομικά πιέζεσαι αρκετά, διότι προκύπτουν κάποια οικογενειακά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, χρειάζεται αρκετή προσοχή σήμερα από μέρους! Δεν είναι κακό να είσαι τολμηρός, ανοιχτός και γοητευτικός όσον αφορά τις επαφές και τις συναναστροφές σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην είσαι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, πονηρός, επιπόλαιος και εριστικός! Επίσης, με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πρόσεξε πολύ τι λες, πως οδηγείς και απέφυγε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα! Μην βιαστείς όμως να απαντήσεις, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα επηρεαστεί αρκετά, η επικοινωνία σου με το ταίρι σου, η οποία πιθανόν να γίνει περισσότερο αιχμηρή και απότομη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας σήμερα, οφείλεις να φερθείς έξυπνα και ψύχραιμα, ώστε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη! Οικονομικά, πες όχι σε υπογραφές και συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, επικεντρώνεσαι στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού με ποικίλους τρόπους σήμερα, θα τα δεις να απειλούνται! Πιθανόν όλο αυτό να οφείλεται στην ανασφάλεια σου, που τώρα αυξάνεται, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις ήρεμος, ώστε να πετύχεις αναδείξεις την προσωπική σου αξία! Άλλωστε, η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει λύσεις και σε παλαιά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου απέναντι στον σύντροφο σου, που ενδεχομένως να προκαλέσουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε ανούσιο φλερτ, σε επιφανειακούς θαυμαστές και αμφίβολες νέες γνωριμίες! Δεν έχεις πια χρόνο για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένας οικονομικός στόχος, δυστυχώς δεν επιτυγχάνεται σήμερα και απογοητεύεσαι! Επαγγελματικά έχεις αρκετές ανασφάλειες και αμφιβολίες, μετά από κάποια γεγονότα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, λόγω της Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα! Πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να απαιτείς με άσχημο τρόπο, όλο και περισσότερα από τους γύρω σου, χωρίς να υπολογίζεις τα συναισθήματα τους και αν τους πληγώνεις ή τους προσβάλλεις! Ευτυχώς που η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα επαναφέρει ευκαιρίες εξομάλυνσης κάποιων παρεξηγήσεων ή κλονισμένων σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να έχεις μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απέναντι στο ταίρι σου! Απέφυγε εμμονές, καχυποψία και θυμό, διότι τώρα βγαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια και πιθανότατα με τη μορφή ρήξης! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος και οι πόθοι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά πιεστική θα είναι η σημερινή ημέρα για τα επαγγελματικά σου! Οικονομικά περιόρισε άμεσα, τα περιττά έξοδα, που ενδεχομένως να φέρουν μεγάλες απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου! Οφείλεις να χειρίζεσαι ορθά, ψύχραιμα και συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητικά νεύρα, επιθετικά λόγια και ξεσπάσματα, που πονούν ή προσβάλλουν! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε προειδοποιεί επίσης, να μείνεις μακριά από κουτσομπολιά και ψέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικός και απότομος απέναντι στον σύντροφο σου! Επιπλέον απέφυγε οπωσδήποτε, έναν παρασκηνιακό έρωτα, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέφεις σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς και να πληγωθείς, για άλλη μια φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να διατηρείς την ψυχραιμία σου σήμερα, σε ενδεχόμενες συναδελφικές προκλητικές συμπεριφορές σήμερα! Οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου, σε αγχώνουν λίγο παραπάνω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα, για τον οποίο θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συζήτηση ή παρεξήγηση, αρκετά πράγματα, ακόμα και για μακροχρόνιους φίλους σου! Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος στις επαφές σου, ακόμα κι αν κάποιες συμπεριφορές σε φτάσουν στα όρια σου! Ευτυχώς, ό,τι κι αν συμβεί, η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα σου δώσει την ευκαιρία για φιλική επανασύνδεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας πρόσωπο μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει, τώρα ανταποκρίνεται! Αν είσαι δεσμευμένος και όντως θες να πετύχεις τους στόχους που αφορούν την σχέση σου, περιόρισε κριτική και υπερβολικές απαιτήσεις απέναντι στον σύντροφό σου! Δραστηριοποιήσου με γνώμονα την εντιμότητα και την ωριμότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να αναγνωρίσεις τα δικά σου λάθη, ώστε να μην τα επαναλαμβάνεις! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει αρκετή ανασφάλεια, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε επηρεάζει απόλυτα και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Θα αποκαλυφθούν αρκετοί ανταγωνιστές ή και εχθροί τώρα, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και οφείλεις να τους αντιμετωπίσεις ώριμα και να τους αντικρούσεις αποτελεσματικά! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε προειδοποιεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν ως έχουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, ιδίως αν σε φλερτάρει ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, διότι πολύ πιθανόν θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στην σχέση σου τα προβλήματα που κουβαλάς από την δουλειά, δημιουργώντας από το πουθενά εντάσεις και καυγάδες, χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, κατά τις οποίες, οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, επηρεάζεται ο τομέας της ζωής σου, που σχετίζεται με τις επαφές, τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οργανώσου σωστά, ψάξε όλες τις παραμέτρους και φρόντισε να είσαι προσεκτικός όπου κι αν πας, ώστε να μην υπάρχουν αναποδιές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή ωστόσο, θα επαναφέρει ευκαιρίες, ώστε να καταφέρεις να διορθώσεις τα πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην βασίζεσαι αυθόρμητα, νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά γοητευτικές και συναρπαστικές! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου και ευχάριστες διασκεδαστικές στιγμές! Ωστόσο, οφείλεις να μην το παρακάνεις σε νεύρα, οξυθυμία και ξεσπάσματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο, διότι θα χαλάσεις την θετική ατμόσφαιρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, κάνεις κάποια λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, πρέπει να αλλάξεις άμεσα τρόπο διαχείρισης, αν δεν θες να έχεις απώλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις αρκετή ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν! Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος με κάποια θέματα και να θελήσεις να βάλεις ένα ανακουφιστικό τέλος σε όλα, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε προειδοποιεί να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος, για μία προσωρινή κρίση της σχέσης σου με το ταίρι σου! Με ήρεμη συζήτηση, ζήτα του να σεβαστεί και να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις στα λάθος πάθη σου και παρασύρεσαι για άλλη μια φορά, στο άτομο που ενδεχομένως και πάλι να σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν αναμένεις μία απάντηση ή είδηση, σε επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα, σήμερα θα υπάρξουν ανατροπές, που θα σε αποσυντονίσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε αφορά άμεσα! Η όψη θα φέρει κάποιες καταστάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό σε διάφορες συναναστροφές σου και θα σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που αντιδράς, ιδίως αν είσαι θυμωμένος! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει επιπλέον ασυνεννοησία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην εθελοτυφλείς απέναντι σε προβλήματα της σχέσης σου και υποκρίνεσαι πως δεν υπάρχουν! Αργά ή γρήγορα, τα προβλήματα θα δείξουν το μέγεθος τους και θα χρειαστούν άμεση και ψύχραιμη αντιμετώπιση κι από τους δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος αχαλίνωτα πάθη και πληγώνεσαι για άλλη μία φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά προβλήματα που ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν σήμερα, βασίζονται κυρίως σε κλονισμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, περιόρισε τα αυθόρμητα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες, είναι εκείνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα, αφού θα διαπιστώσεις ότι η ημέρα έχει μπόλικο τρέξιμο και υποχρεώσεις που χρειάζονται άμεσα διευθέτηση! Πιθανόν να νιώσεις αρκετό άγχος, αλλά θα βρεις άμεσα λύσεις και θα οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, με την βοήθεια της ταυτόχρονης Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις τον σύντροφο σου για ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί τα λόγια σου τώρα, πληγώνουν και θυμώνουν! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έρωτες εντός του εργασιακού χώρου, διότι θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις αρκετά παρορμητικά λάθη και τελικά αγχώνεσαι! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα, ώστε να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα προκαλέσει ορισμένα προβλήματα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου και τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι και διασκεδάζεις! Αν επιστρατεύσεις λογική και αυτοσυγκράτηση και επιπλέον μειώσεις έπαρση, όλα θα γίνουν όπως εσύ θες, με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο, απέφυγε παράλογες απαιτήσεις, εγωισμό και ανούσιες κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να νιώσεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, λόγω των αυξημένων σου κατακτήσεων και θαυμαστών! Πρέπει όμως, να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και λάθος ερωτικές επιλογές, ώστε να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, να θυμάσαι πως η υπερβολική επίδειξη των ικανοτήτων και των ταλέντων σου, μόνο ανταγωνιστές και φθόνο θα φέρει! Οικονομικά, απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και τα ρίσκα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share