Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια!

Είστε ένα από αυτά;

19 Ιουλίου 2019 13:11
Αυτά είναι τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια!

Αυτά είναι τα πιο ακομπλεξάριστα ζώδια! Και για να ξέρετε αφορά μόνο τις γυναίκες!

Ηaters gonna hate, αυτά τα κορίτσια δεν σκαμπάζουν από κανενός είδους shaming και στέλνουν τους επικριτές σπίτια τους με την υπέροχη στάση που έχουν στη ζωή.

Αυτές οι τρεις απαρτίζουν το cool gang του ζωδιακού και τι δεν θα παραδεχτουν ποτέ!

Τοξότης

Στον κόσμο της, της είπες κάτι και το ξέχασε σε τρία λεπτά. Είναι ευαίσθητη, αλλά έχει την ικανότητα να μεταβολίζει γρήγορα το φαρμάκι να το αποβάλλει από τον εαυτό της. Τη νοιάζει η γνώμη των άλλων, αλλά δεν μπαίνει σε νόρμες επειδή της το επιτάσσουν. Η ανεξαρτησία της συνοδεύεται από την φράση «ε και;»

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και από μικρός έχει καταφέρει και έχει αναπτύξει τη δική του κοσμοθεωρία. Δεν χωράει σε κουτάκια. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να πειράξεις αυτά τα κορίτσια, εκείνες απλά δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί ξέρουν ποιες είναι στ’αλήθεια και δεν αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους. Είναι cool . Διαθέτουν το χάρισμα να μετατρέπουν τα άσχημα που τους τυχαίνουν σε κάτι θετικό. Είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλες και τις θέλεις για κολλητές.

Ιχθείς

Είναι καλοπροαίρετοι και αν τους πεις κάποια χοντράδα θα απαντήσουν με ένα «εντάξει μωρέ». Είναι ήπιοι και με τον εαυτό τους, αλλά και από τους άλλους, όταν οι άλλοι γίνονται σκληροί και κακοί απέναντι τους με φαρμακερές ατάκες. Τους γράφουν και συνεχίζουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλούνται και χωρίς να τους δημιουργείται κανένα απολύτως κόμπλεξ.

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share