Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου!

Τι μας περιμένει σήμερα;

19 Ιουλίου 2019 06:18
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουλίου!

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Παρασκευής 19 Ιουλίου!

Κριός
Αποφύγετε τις ακριβές αγορές σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτό που θα αγοράσατε να είναι κακής ποιότητας ή ελαττωματικό. Η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η δημιουργικότητα! Μπορείτε να βοηθήσετε έναν στενό φίλο να βρει μια λύση στα προσωπικά του προβλήματα, να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο γείτονα ή να έχετε μια στενή συζήτηση με ένα νεότερο συγγενή σας. Η σωματική σας υγεία μπορεί επίσης να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

Ταύρος
Διαφωνίες με ανθρώπους δικούς σας ή απογοητεύσεις στην προσωπική σας ζωή υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν σήμερα και να χαλάσουν την μέρα σας. Ωστόσο τα γεγονότα δεν θα είναι μόνο αρνητικά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα χαρακτηρίζεται θετικό. Επενδύστε το χρόνο σας σε μεγάλης κλίμακας καθαρισμό του προσωπικού σας χώρου, καθώς θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ακαταστασία, να ανοίξει ο χώρος για ροή θετικής ενέργειας, αλλά και για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και την συναισθηματική σας ζωή.

Δίδυμος
Θα πρέπει να προσέξετε να μην πιέσετε τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής του γνώμης. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε τις δικές τους απόψεις. Μπορείτε να επιτύχετε σήμερα κάτι εξαιρετικά δημιουργικό, αναφορικά με την καριέρα σας. Το βράδυ είναι πιθανό να έχετε κάποια απροσδόκητα νέα. Δυστυχώς όμως, αυτές οι ειδήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές ή να φέρουν αρνητικούς συνειρμούς.

Καρκίνος
Αποφύγετε τον καταιγισμό των πληροφοριών και περιοριστείτε στις απολύτως απαραίτητες. Ίσως το καλύτερο είδος δραστηριότητας για εσάς να είναι τα παιχνίδια με παιδιά στην παραλία, το κολύμπι ή το θαλάσσιο σκι, ή η επίσκεψη σε μια πισίνα με φίλους ή την οικογένεια σας. Το απόγευμα είναι πιθανό να συναντήσετε ένα άτομα που είναι σε θέση να υποστηρίξει την καριέρα σας ή την προσωπική σας επιχείρηση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

Λέων
Θα είστε σε θέση σήμερα να απαλλαγείτε από πολλά από τα προβλήματά σας. Είναι πιθανό το οικονομικό σας πρόβλημα να επιλυθεί ως εκ θαύματος. Όσο για τη σχέση σας, είναι απίθανο να δείτε δραματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας. Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να ονειρεύεστε μια παθιασμένη αγάπη, ενώ για εσάς που βρίσκεστε σε μια σχέση, μικρές λεκτικές αψιμαχίες με τον σύντροφό σας είναι πιθανές.

Παρθένος
Σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνετε βιαστικές κινήσεις ή αλλαγές! Δεν προσφέρεται επίσης για επιχειρηματικές κινήσεις που αποβλέπουν σε βραχυπρόθεσμη κερδοφορία! Εξετάστε προσεκτικά, οι αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε, να είναι απολύτως απαραίτητες για την εξέλιξη σας. Ίσως το πιο σωστό βήμα αυτή τη χρονική στιγμή είναι να δείξετε υπομονή και να παρατηρήσετε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας, ώστε να καταλήξετε σε ασφαλείς εκτιμήσεις. Το απόγευμα ενδείκνυται γιαχαλάρωση. Εάν δεν βοηθήσετε τον οργανισμό σας να ξεκουραστεί και να ανακάμψει από το στρες, υπάρχει ο κίνδυνος ασθενειών.

Ζυγός
Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί σήμερα να χαθείτε μέσα στο πλήθος, να χάσετε την ανεξάρτητη φωνή ή τη βούληση σας. Μπορεί πιθανώς να υπάρξουν περιστάσεις που θα σας αναγκάσουν να ακολουθήσετε συλλογικές αποφάσεις ή μια πληθωρική προσωπικότητα να σας καθηλώσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο η μέρα δεν προσφέρεται για ανεξάρτητες κινήσεις, παρά μόνο για δράσεις μέσα σε μια ομάδα. Τα θετικά ωστόσο της ημέρας θα επικεντρωθούν στις σχέσεις σας. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την γαλήνη της οικογενειακής εστίας ή μια φιλική συνάντηση που θα σας γαληνέψει.

Σκορπιός
Οι δυσκολίες στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσαν να προέρχονται από μια συνωμοσία που εξυφαίνεται εναντίον σας μεταξύ των συναδέλφων σας ή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους προϊσταμένους απέναντι σας. Και η προσωπική σας ζωή μπορεί να αποτελεί κατά τη διάρκεια της μέρας πηγή άγχους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσουν διαμάχες με κάποιον δικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να έχετε μια αισιόδοξη στάση, γιατί το βράδυ η κατάσταση είναι πιθανό να αλλάξει προς το καλύτερο.

Τοξότης
Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχετε αυξημένοι ενέργεια και αισιόδοξη στάση. Τα γεγονότα που συμβαίνουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας! Το απόγευμα μπορεί να σας βασανίσουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ακίνητα ή την προσωπική σας ιδιοκτησία. Είναι πιθανό να απαιτείται η συμβουλή δικηγόρου για να είστε σίγουροι για τους σωστούς χειρισμούς.

Αιγόκερως
Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τη παραγωγικότητα σας σήμερα, αρκεί να παραμείνετε επικεντρωμένοι στα καθήκοντα σας. Εντούτοις, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συμμετέχετε σε συζητήσεις κουτσομπολίστικου περιεχομένου, που θα σας αποσυντονίσουν τελείως. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείτε σοβαρά πώς να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας και να απαλλαγείτε από περιττά έξοδα. Τα ψώνια θα πρέπει να περιοριστούν μόνο στα απαραίτητα για την δουλειά και τη διαβίωση σας.

Υδροχόος
Δεν θα πρέπει να μπείτε στον πειρασμό να αντιπαρατεθείτε με άτομα, εκτός και αν είναι απόλυτα απαραίτητο! Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να αμφιβάλει για τις ικανότητες ή τα προσόντα σας. Ίσως να έχετε μια συνάντηση με ένα ζηλόφθονο άτομο που θα σας βάλει σε πειρασμό να το βάλετε στη θέση του. Η μέρα μπορεί να έχει θετική έκβαση, εάν εστιάσετε στις τρέχουσες υποθέσεις, χαμογελάσετε στον ζηλόφθονο και δοκιμάσετε εναλλακτικές διαδρομές για τους στόχους σας, κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Προς το τέλος της ημέρας μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η έκπληξη μπορεί να περιλαμβάνει ένα πολύτιμο δώρο από έναν πλούσιο συγγενή ή ένα απροσδόκητο επίδομα από τη δουλειά σας.

Ιχθείς
Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή! Αφιερώστε το χρόνο που πρέπει στα πρόσωπα της οικογένειας σας! Προσπαθήστε να δώσετε σε καθεμία από τις στενές σας σχέσεις τουλάχιστον μια μικρή δόση ζεστασιάς και την προσοχή σας. Σε πιθανές συζητήσεις οι αντιδράσεις θα είναι θετικές απέναντι σας. Στα οικονομικά, ωστόσο, χρειάζεται μια προσεκτική προσέγγιση. Αποφύγετε τους ανθρώπους που σας υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό, καθώς κινδυνεύετε από απατεώνες! Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share