Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται; Πώς περνάνε τον χρόνο τους;

Ότι αφορά τα ζώδια πρέπει να το γνωρίζετε!

18 Ιουλίου 2019 16:41
Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται; Πώς περνάνε τον χρόνο τους;

Το Athensmagazine.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις για να ξέρετε πως θα κυλήσει η ημέρα σας! Αυτή την φορά όμως βρήκαμε πως περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους τα ζώδια και ειδικά όταν βαριούνται!

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν, είναι να έχεις τρελό κέφι να βγεις έξω, αλλά για διάφορους λόγους να καταλήξεις να περάσεις τη βραδιά στο σπίτι, ολομόναχος ή με τους… μόνιμους συγκατοίκους σου. Να μη βρίσκεται παρέα, να έχει παλιόκαιρο, να μην έχεις λεφτά…

Και επιπλέον να μην υπάρχει τίποτα να δεις στην τηλεόραση και να έχεις διαβάσει όλα σου τα ενδιαφέροντα βιβλία. Τι κάνουν τα ζώδια όταν βαριούνται και είναι αναγκασμένα να μείνουν σπίτι; Να μερικοί πιθανοί τρόποι, που θα περνούσαν τη βραδιά τους. Δείτε ακόμα και τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων από μια "καινούρια αστρολόγο"!

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός έχει περίσσεια αδρεναλίνης και δεν ξέρει πώς να την εκτονώσει. Αποφασίζει να αλλάξει τη διαρρύθμιση στο σαλόνι. Μετακινεί όλα τα έπιπλα, ακόμα και το σύνθετο (χωρίς να το αδειάσει, σιγά τώρα… Ουπς, πάει το βάζο, έπεσε!). Τα φέρνει όλα πέρα δώθε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μετά βαριέται, του εξαντλείται κι η αδρεναλίνη και τα παρατάει. Το σαλόνι μοιάζει σαν μόλις να έγινε μετακόμιση. Το ταίρι του τσαντίζεται. Τον κατηγορεί πως όλο κάνει μισές δουλειές. Τσακώνονται. Σχεδόν χωρίζουν. Συμφιλιώνονται και κάνουν σεξ στον καναπέ, καταμεσής του δωματίου. Μετά από μερικά κομπλιμέντα για την ερωτική επίδοσή του, ο Κριός ξαναβάζει τα έπιπλα στη θέση τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος πρώτα απ’ όλα θα βεβαιωθεί ότι το ζήτημα της βραδινής σίτισης είναι λυμένο. Αν δεν υπάρχει κάτι δελεαστικό να μαγειρευτεί, είναι ανοιχτά τα αγαπημένα του ντελίβερι; Αφού εξασφαλιστεί ως προς αυτό το θέμα, ήρεμος πια, μπορεί να ασχοληθεί με πιο πνευματικά θέματα. Όπως να τσεκάρει τα έσοδα/έξοδα του, για να βεβαιωθεί ότι είναι εντός προϋπολογισμού. Έπειτα θα βυθιστεί σε ένα αρωματισμένο αφρόλουτρο και μετά θα χωθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου του προσώπου, στο μαλακό του κρεβάτι. Ή στο σκέτο κρεβάτι, χωρίς την αγκαλιά, αν δεν υπάρχει πρόσωπο. Σε αυτή την περίπτωση, θα διερωτηθεί, μήπως να άφηνε εκείνο το φλερτ του γραφείου να προχωρήσει σε κανονική σχέση; Μπα, άσε, είναι νωρίς…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος, αν μια κακή μοίρα του στερήσει τη δυνατότητα να περάσει τη βραδιά του με διάφορους ανθρώπους, θα εφοδιαστεί με μια ντάνα DVD από το βίντεο-κλαμπ, ώστε τουλάχιστον να έχει την αίσθηση των πολλαπλών ανθρώπινων παρουσιών. Φυσικά, δύσκολα μπορεί να μείνει στο ίδιο σημείο ακίνητος, έστω κι αν βλέπει την πιο συναρπαστική ταινία. Μην μπορώντας λοιπόν να αλλάξει σημείο (άντε να πάει στον άλλο καναπέ), θα αλλάζει τη μια ταινία μετά την άλλη, ανά δεκάλεπτο. Αν μοιράζεται αυτή την εμπειρία με κάποιον άλλον, με το ταίρι του π.χ., αυτό θα προκαλέσει μια μικρή διένεξη, ζωντανεύοντας τη βραδιά με την προσφιλή ασχολία του Διδύμου: τη λεκτική αντιπαράθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος και το να χουχουλιάζει μια άσχημη βραδιά μέσα στην ασφάλεια του σπιτιού του, είναι από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν να του συμβούν. Φτάνει να μην βρεθεί ολομόναχος, σε αναγκαστική απομόνωση. Τότε θα πιάσει τα τηλέφωνα, ικετεύοντας να έρθει κάποιος να τον συντροφέψει. Αν δεν βρεθεί εθελοντής, θα καταπιεί την πίκρα του και θα βρει καταφύγιο στο αγαπημένο του παρελθόν, ξεφυλλίζοντας όλα τα φωτογραφικά άλμπουμ και χαζεύοντας όλα τα αναμνηστικά που έχει φυλάξει σαν θησαυρούς στο διάστημα της ζωής του. Θα θυμηθεί και κάποιες παλιές αγάπες, οπότε πιθανόν θα ξαναπιάσει τα τηλέφωνα. Και ό,τι ήθελε προκύψει

ΛΕΩΝ: Ο Λέων, αν εξαναγκαστεί να μείνει σπίτι του, θα αισθανθεί σαν έκπτωτος ηγεμόνας, που από σεβασμό δεν τον έβαλαν φυλακή, αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αν το είχε αποφασίσει ο ίδιος, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αλλά το να συμβεί αυτό από μια ανεπιθύμητη συγκυρία, είναι πολύ εκνευριστικό για μια Αυτού Μεγαλειότητα. Έτσι, σε μίμηση του ομώνυμού του τετράποδου στο ζωικό βασίλειο, θα φέρνει βόλτες πέρα δώθε λες και βρίσκεται σε ένα κλουβί, έτοιμος να πετσοκόψει όποιον τολμήσει να απλώσει το χέρι του μέσα στα κάγκελα. Αν όμως το άτομο που μοιράζεται μαζί του το… κλουβί τον ηρεμήσει με μια ερωτική συνεύρεση και με πολλά κολακευτικά γλυκόλογα, έχει καλώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος μέσα στο σπίτι του έχει πάντα πολλά να κάνει. Οπότε γι’ αυτόν δεν τίθεται θέμα για το πώς θα απασχοληθεί. Πραγματικά είναι από τα ζώδια που βαριούνται σπάνια, γιατί αν δεν βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει να το κάνουν, θα βρουν κάτι που πρέπει να γίνει από υποχρέωση. Στην πρώτη περίπτωση θα νιώσουν χαρά, στη δεύτερη ανακούφιση και δικαίωση. Έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνουν ποτέ χαμένοι. Το θέμα είναι αν το πρόσωπο με το οποίο μοιράζονται το σπιτικό τους, θα χαρεί εξίσου αν δει να κατεβαίνουν όλα τα περιεχόμενα του παταριού για να ξανατακτοποιηθούν («Θα βοηθήσεις, έτσι δεν είναι;»- ρητορική παρθενίστικη ερώτηση) .

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός, μένοντας σπίτι, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δημιουργήσει την πιο υπέροχη ατμόσφαιρα θαλπωρής. Όσο πιο πολύ λυσσομανά απ’ έξω το ανεμόβροχο, τόσο εκείνος θα καλλωπίσει την όμορφη φωλίτσα του, έτσι που να μην κάνει καρδιά ούτε στον ίδιο, ούτε σε οποιονδήποτε να βγει από εκεί μέσα. Κεριά αναμμένα, φωτιά στο τζάκι, αρωματικά στικ, χαλαρωτική μουσική υπόκρουση, ωραίο κρασί, ένα εξαιρετικό γεύμα… Το καλό με τον Ζυγό είναι ότι τα πράγματα που απολαμβάνει, χωράνε μια χαρά σε έναν κλειστό χώρο. Το κακό είναι ότι η μισή του απόλαυση χάνεται, άμα μέσα στον κλειστό αυτό χώρο δεν υπάρχει το κατάλληλο πρόσωπο να τη μοιραστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός είναι πολύ ευέλικτο πλάσμα και λίγες περιστάσεις μπορούν να του δώσουν την αίσθηση πως καταπιέζεται. Το να αναγκαστεί να καθίσει σπίτι του, σίγουρα δεν είναι μια από αυτές. Το αντίθετο μάλιστα. Αν έχει μαζί το ταίρι του, θα ασχοληθεί με το να έρθουν πιο κοντά, είτε σεξουαλικά είτε με αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις. Η λέξη «αμοιβαίες» βέβαια, με ένα Σκορπιό χρησιμοποιείται κατ’ ευφημισμό. Αυτός ξεψαχνίζει τον άλλο, χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα για τον εαυτό του. Εναλλακτικά, θα χαζέψει αιματοβαμμένα θρίλερ στο DVD, θα ψάξει στο Ίντερνετ πληροφορίες για διεθνείς συνομωσίες, μεταφυσικά φαινόμενα και άλλα τέτοια, θα διαβάσει αστυνομικά βιβλία… Τόσα πολλά τα μυστήρια και τόσο μικρή η βραδιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης σε αναγκαστικό περιορισμό παθαίνει κρίση. Δεν είναι ότι δεν θα έβρισκε πράγματα που θα τον ενδιέφεραν για να περάσει την ώρα του. Είναι η ιδέα πως έχει υποχρεωθεί να μείνει «κλεισμένος εδώ μέσα». Έστω κι αν πρόκειται για το άνετο και καλοβαλμένο σπίτι του. Έχει όμως τοίχους, δεν έχει; Οπότε η μόνη διέξοδος είναι να φύγει με το μυαλό. Να χαζέψει φωτογραφίες από προηγούμενα ταξίδια, εκδρομές και κάθε είδους υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες. Να ψάξει στο Ίντερνετ φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για τη Νέα Ζηλανδία, τη Μαδαγασκάρη, το Τιμπουκτού. Έτσι, για να έχει μια ιδέα. Στο κάτω κάτω, όλα μια ιδέα δεν είναι, αν το φιλοσοφήσει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως κάτι τέτοια βράδια περιμένει, που θα τον αφήσουν ήσυχο με τις αναπαυτικές του παντόφλες στον αναπαυτικό του καναπέ, χωρίς να επιμένουν να τον τραβολογάνε έξω στο ψοφόκρυο. Καθώς πιστεύει πως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο εαυτός του, θα κανονίσει να περάσουν μια χαρά τα δυο τους, με μια σειρά δραστηριότητες που αποκλείουν κάθε άλλον: διάβασμα, μελέτη κάποιων «χαρτιών» από τη δουλειά, ακρόαση μουσικής με ακουστικά. Αν τυχαίνει κάποιο «έτερο ήμισυ» να μοιράζεται μαζί του τη βραδιά, είναι βέβαια πιθανόν να απολαύσουν μαζί κάποια εκδήλωση ερωτικού πάθους. Ευτυχώς ο Αιγόκερως έχει συνήθως καλές επιδόσεις στον σεξουαλικό τομέα, ικανές να αποζημιώσουν το «πρόσωπο» για τις υπόλοιπες αβλεψίες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος θα βρει αμέτρητες ασχολίες για μια τέτοια βραδιά, ιδίως αν ο εγκλεισμός στο σπίτι περιλαμβάνει «αναγκαστικό» τετ-α-τετ με το… αίσθημα. Θα υψώσει διάφορα φράγματα για να αποσοβήσει κάποια επικίνδυνη συζήτηση για το παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον της σχέσης. Θέλει «μια στιγμή» να μπει σε κάτι σάιτ για να ενημερωθεί πώς πηγαίνουν οι διάφορες υποθέσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες ανακατεύεται υπογράφοντας on line διαμαρτυρίες. Η «μια στιγμή» θα γίνει κάνα δίωρο. Στο επόμενο δίωρο θα τηλεφωνηθεί με φίλους, για να τους τα πει κι εκείνων αυτά που πληροφορήθηκε στο Ίντερνετ. Στο μεταξύ το «αίσθημα» θα έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ, βλέποντας Μπήλιω Τσουκαλά σε επανάληψη.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ιχθύς θα δει αυτό τον εγκλεισμό σαν μια ευκαιρία να οργανώσει την ανοργάνωτη ζωή του. Θα φτιάξει μια λίστα από πράγματα για να κάνει μέσα στον μήνα. Θα του φανούν πολλά. Θα αναρωτηθεί αν τον υποχρεώνει κανείς. Όχι βέβαια, γιατί να αυτοκαταπιέζεται; Θα χώσει τη λίστα βαθιά σε ένα συρτάρι και θα νιώσει πολύ ανακουφισμένος, που τελικά αποφάσισε να μην ασχοληθεί. Θα πιάσει τα τηλέφωνα να κουβεντιάσει με κανέναν άνθρωπο. Τόσος κόσμος έχει προβλήματα και χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη. Το γεγονός ότι στη λίστα συμπεριλαμβανόταν το «Να κάνω σωστότερη διαχείριση του χρόνου μου και να μη μιλάω τόσο στο τηλέφωνο», ενισχύει την ηδονή των δίωρων συνδιαλέξεων.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share