Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια...αλλιώς από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Τι μας περιμένει σήμερα;

18 Ιουλίου 2019 15:55
Τα ζώδια...αλλιώς από την Κατερίνα Ζαρίφη!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη; Αναλύει η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή της ''Καλοκαιρί not'' του opentv με συμπαρουσιαστή τον Παύλο Σταματόπουλο! Παράλληλα δείτε και τα ζώδια της ημέρας!

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Κατερίνα Ζαρίφη...

Ποια φαγητά προτιμούν τα ζώδια και είναι τα αγαπημένα τους;

Το Athensmagazine.gr ψάχνει τα πάντα για τα ζώδια κάθε μέρα και σας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις! Αυτήν την φορά όμως βρήκαμε ποια φαγητά προτιμούν και είναι τα αγαπημένα τους!

Σε άλλους αρέσουν τα ψητά, άλλοι προτιμούν τα μαγειρευτά, κάποιοι επιμένουν παραδοσιακά κι άλλοι θέλουν να δοκιμάζουν νέες, περίεργες γεύσεις από εξωτικές κουζίνες.

Κριός

Οι Κριοί είναι γεννημένοι... ηγέτες. Στέκονται στην πρώτη γραμμή και τολμούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Αν λοιπόν θέλετε να τους σερβίρετε κάποιο πιάτο, θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πολύ δημιουργικοί!

Κάτι καυτερό, με μπαχαρικά και τσίλι θα ήταν ιδανικό για έναν Κριό, καθώς επίσης και οτιδήποτε «νέο» στην κουζίνα.

Οι Κριοί δεν ικανοποιούνται με «βαρετά» φαγητά, γι’ αυτό φροντίστε να προσθέσετε μπόλικες γεύσεις και μπαχαρικά, για να κρατήσετε «ξύπνιο» το γευστικό τους ενδιαφέρον!

Ταύρος

Στους Ταύρους αρέσει πολύ το καλό φαγητό και ποτό. Οτιδήποτε «πλούσιο»... τους κάνει!

Μην τους ετοιμάσετε, για παράδειγμα, μια «ταπεινή», κοινή σαλατίτσα... δε θα σας πάρουν με καθόλου καλό μάτι!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζωηοί, εύστροφοι και αγαπούν τη διασκέδαση. Είναι η «καρδιά» του πάρτι και η φαντασία τους είναι αστείρευτη.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να τραβήξετε το ενδιαφέρον τους στην κουζίνα. Θα μπορούσατε να τους σερβίρετε ένα εξωτικό πιάτο, από «ξένες» κουζίνες, καθώς τα κλασικά φαγητά δεν είναι το φόρτε τους!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι το πιο εύκολο ζώδιο, σε ό,τι αφορά το φαγητό. Τους αρέσει το σπιτικό φαγητό, καθώς ακόμη και μέσα από αυτό αναζητούν την οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και άνεση.

Πίτες, μαγειρευτά, ψητά και άλλα «μαμαδίστικα» φαγητά είναι αυτά που τους αρέσουν περισσότερο. Καλύτερα να μην προσπαθήσετε να εκπλήξετε τον ουρανίσκο τους... ακολουθήστε το «σίγουρο δρόμο» και δε θα τους απογοητεύσετε.

Λέων

Οι Λέοντες θέλουν να είναι πάντα στο επίκεντρο, ενώ έχουν ένα έμφυτο ταλέντο να... προκαλούν δράματα.

Κάποιος με τόσο έντονη επιθυμία να τον προσέχουν οι άλλοι σημαίνει ότι έχει ανάγκη από αποθέματα ενέργειας. Γι’ αυτό καλό θα ήταν σε ένα Λέοντα να σερβίρετε... κρέας! Η παρουσίαση παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να φροντίσετε να βγάλετε από τα πάνω ντουλάπια το καλό σας σερβίτσιο!

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι κριτικοί, προσέχουν τις λεπτομέρειες και πολύ μεθοδικοί. Αυτά τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν σε κάποιον που μπορεί να συμβιβαστεί με οποιοδήποτε τύπο διατροφής.

Επιλέξτε κάτι και επιμένετε σε αυτό. Μην ανακατέψετε πολλές γεύσεις ή κουζίνες. Συγκεντρωθείτε σε ένα φαγητό και κάντε το καλά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί εστιάζουν την προσοχή τους στους άλλους και διακατέχονται από αίσθημα δικαιοσύνης. Αποφεύγουν τις συγκρούσεις και απολαμβάνουν πραγματικά τη συντροφιά άλλων.

Επομένως, το ιδανικό φαγητό για ένα Ζυγό, είναι αυτό το οποίο μπορεί να μοιραστεί με άλλους.

Επιλέξτε ένα οικογενειακό φαγητό και σερβίρετέ το στο κέντρο του τραπεζιού. Βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ σπαγγέτι με κεφτεδάκια σε σάλτσα, ή ετοιμάστε ένα σιγομαγειρεμένο φαγητό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της περιέργειας και της διαίσθησης. Είναι ατρόμητοι και γι’ αυτό το λόγο αν πρέπει να επιλέξετε τι να μαγειρέψετε για ένα Σκορπιό, οι επιλογές σας είναι... αμέτρητες!

Επιλέξτε κάτι νέο και ενδιαφέρον. Σκεφτείτε πιάτα που δοκιμάζουν τα όρια της κανονικότητας και αφήστε τις απλές γεύσεις στην άκρη!

Τοξότης

Οι Τοξότες σκέφτονται καθαρά και διψούν για γνώση, ενώ προσπαθούν πάντα να δουν το δάσος και όχι το δέντρο.

Απολαμβάνουν τα ταξίδια και δε φοβούνται, αλλά ανησυχούν όταν τα πράγματα αρχίζουν να χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Ξέρουν τι θέλουν και οι ορέξεις τους είναι... ακριβείας. Μην επιλέξετε τυχαία πιάτα, αλλά φροντίστε να τα συνδέσετε κάπως με τους καλεσμένους σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, ρεαλιστικοί και πολύ φιλόδοξοι. Επιλέξτε ένα κλασικό γεύμα, όπως ένα παραδοσιακό στιφάδο, ή ένα κλασικό πιάτο με μια δόση νεωτερικότητας και να είστε σίγουροι ότι θα τους καταπλήξετε.
Αποφύγετε φαγητά υπερβολικά και βαριά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ουμανιστές, φιλάνθρωποι και οραματιστές. Θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους, γι’ αυτό ίσως θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε κάτι τοπικό.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα σας από κάποιον ντόπιο παραγωγό της περιοχής σας. Αφήστε στην άκρη τις επεξεργασμένες τροφές. Τους Υδροχόους θα τους κερδίσετε με την αυθεντικότητα...

Ιχθείς

Ανιδιοτελείς και πνευματικοί, οι Ιχθείς ορίζονται από τα συναισθήματά τους. Δεν τους αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές και τείνουν να κυλούν... με τη ροή των πραγμάτων.

Επιλέξτε κάτι που δε χρειάζεται πολύ χρόνο για να γίνει. Τα περίπλοκα φαγητά θα τους ταράξουν. Χρησιμοποιείστε απλά, φυσικά υλικά και οι Ιχθείς καλεσμένοι σας θα είναι υπερ-ευχαριστημένοι!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share