Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά τα ζώδια έχουν τις πιο έντονες προσωπικότητες και ξεχωρίζουν!

Ανήκεις σε αυτά;

17 Ιουλίου 2019 16:52
Αυτά τα ζώδια έχουν τις πιο έντονες προσωπικότητες και ξεχωρίζουν!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, έντονοι χαρακτήρες, που είναι πάντα παθιασμένοι με τα πάντα.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που είναι χαλαροί ή που δεν εκφράζετε πολλά συναισθήματα, χρειάζεστε έναν άνθρωπο έντονο στη ζωή σας. Θα έχουν αρκετοί ενέργεια και για τους δυο σας, ενώ θα σας διδάξουν κιόλας πως δεν είναι κακό να εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

Αν πάλι, είστε ένας έντονος άνθρωπος, έχοντας στη ζωή σας κάποιον που να ταιριάζει με την δική σας ένταση και πάθος, είναι σαν να έχετε αυτή την επικύρωση πως μπορείτε να είστε ο εαυτός σας χωρίς να φοβάστε πως θα κριθείτε.

Ας δούμε τα ζώδια με τις πιο έντονες προσωπικότητες:
Κριός

Εσείς οι Κριοί, η έντασή σας προέρχεται από το γεγονός ότι νιώθετε ατρόμητοι. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα δοκιμάσετε έστω μια φορά και όποιος σας γνωρίζει ξέρει ότι η έντονη, ειλικρινής προσωπικότητά σας είναι ένα σημαντικό μέρος του είναι σας. Είτε έχετε μια καλή μέρα, είτε μια κακή, έχετε μια ένταση που πολύ λίγα ζώδια την έχουν.

Μέρος αυτής της έντασης προέρχεται από το γεγονός ότι είστε ζώδιο της φωτιάς. Κι ως τέτοιο, αφήνετε το δικό σας σημάδι, μιλάτε κατευθείαν από την καρδιά και κάνετε τολμηρές επιλογές.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, η έντασή σας προέρχεται από το γεγονός ότι είστε έντονα συναισθηματικοί. Είστε τόσο ευαίσθητοι σε σημείο που είναι αδύνατον για τους άλλους να μην παρατηρήσουν πόσο έντονοι μπορεί να είστε. Είτε προσπαθείτε να μιλήσετε με κάποιον, είτε να βοηθήσετε κάποιον που βρίσκετε σε ανάγκη ή απλά παλεύετε για κάτι που πιστεύετε, η έντασή σας βγαίνει όταν αφήσετε την καρδιά σας να αναλάβει.

Τα συναισθήματά σας μπορούν να εκδηλωθούν σε όλες τις μορφές και τα μεγέθη. Μπορεί να είστε χαρούμενοι, θυμωμένοι, λυπημένοι ή ευτυχείς, πάντα τα συναισθήματά σας είναι έντονα και τεράστια.

Λέων

Λέων, η ισχυρή σου προσωπικότητα προέρχεται από την δύναμή σου. Ίσως το γνωρίζετε, ίσως όχι, αλλά είστε μακράν ένα από τα πιο δυνατά ζώδια που υπάρχουν. Η δύναμή σας προέρχεται από την γοητεία σας, την ηγεσία και την φιλικότητα – ανεξάρτητα από το τι πρέπει να κάνετε, μπορείτε να δείξετε στον καθένα ποιος είναι υπεύθυνος στη ζωή.

Φυσικά, ενώ είστε καλοί στο να έχετε τον έλεγχο και να είστε πάντα το νούμερο ένα, δεν χρησιμοποιείτε την έντασή σας για κακό. Σας αρέσει να είστε το πρόσωπο που κοιτάζουν όλοι. Επιπλέον, ως το λιοντάρι των ζωδίων, σημαίνει ότι η έντονη προσωπικότητα είναι κάτι φυσικό για εσάς.

Σκορπιός

Σκορπιός: Η έντασή σας προέρχεται από το μαγνητισμό σας. Δεν χρειάζεται καν να μιλάτε σε κάποιον για να παρατηρήσει πόσο έντονος χαρακτήρας είστε – μπορούν να το δουν στα μάτια σας. Είστε μυστηριώδεις, παθιασμένοι και επικεντρωμένοι σε όλα όσα κάνετε επειδή αυτό ακριβώς είστε. Ό, τι κάνετε στη ζωή σας έχει νόημα.

Είστε πιθανώς το ζώδιο με την πιο έντονη προσωπικότητα. Δεν δείχνετε μόνο την έντασή σας σε έναν ή δύο τομείς της ζωής σας, υπάρχει παντού. Αυτή η ένταση αποδεικνύει στους άλλους ότι δεν παίρνετε τίποτα στη ζωή ελαφρώς, ζείτε καθημερινά με πάθος.

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share