Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτά τα 3 ζώδια είναι καλοί φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι!

Ποιά είναι;

17 Ιουλίου 2019 13:21
Αυτά τα 3 ζώδια είναι καλοί φίλοι αλλά κακοί σύντροφοι!

Τους θες για κολλητούς, δεν τους θες για σχέση όμως! Ποιοί είναι οι λόγοι που τους θες εκεί στα δύσκολα, αλλά...δεν τους θες σε άλλα! Και ποιά τα 3 ζώδια που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία;

Δίδυμοι

Η περιέργεια και η ανάγκη για περιπέτεια τους κάνει τους φίλους με τους οποίους δύσκολα θα βαρεθείς, και κάθε φορά, θα έχουν να σου διηγηθούν μία αλλόκοτη ιστορία από τη ζωή τους. Αν μάλιστα είσαι σε mood να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, αυτό το ζώδιο είναι ο άνθρωπός σου. Η έλλειψη όμως σταθερότητας είναι αυτό που θέλεις να αποφύγεις σε μία σχέση και οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι να «την κάνουν» ανά πάσα ώρα.

Παρθένος

Αν βρεθείς σε μπελάδες, ο Παρθένος θα τρέξει να σε σώσει και θα σου δώσει μεθοδικές και έξυπνες συμβουλές. Η τελειομανία τους όμως σε κάνει να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο και το πιθανότερο είναι ότι έρχεσαι τρίτη (μετά τη δουλειά και τους φίλους). Και αν έχει χρόνο για εσένα, θα ακούσεις πολλή κριτική για το πόσο δεν τον αγαπάς όπως του αξίζει αλλά και για το πόσο λάθος είναι το βερνίκι των νυχιών σου.

Υδροχόος

Μπορείς να σκεφτείς πιο τρελιάρικο, ευρηματικό και διασκεδαστικό ζώδιο; Μάλλον όχι. Αν βγεις μαζί του το βράδυ, θα περάσεις αξέχαστα, θα γελάσεις μέχρι δακρύων και θα του εμπιστευτείς τα μεγαλύτερα μυστικά σου. Το πρόβλημά του είναι η συναισθηματική εγγύτητα και έκθεση. Προτιμά να δώσει όλη την ενέργειά του στην υλοποίηση των σχεδίων του από το να ασχοληθεί με τα προβλήματα μίας ερωτικής σχέσης.

Αυτά είναι τα πιο πικρόχολα ζώδια: Η γλώσσα τους στάζει δηλητήριο!

Η ζωή έχει αρκετές δυσκολίες και σε αρκετές περιπτώσεις είναι και άδικη για ορισμένους ανθρώπους, που απογοητεύονται, βλέποντας τις προσπάθειές τους να πηγαίνουν στράφι, παρά τα προσόντα και τις ικανότητές τους, αφού όλο και κάτι θα πάει στραβά ή κάποιος θα βρεθεί που θα καρπωθεί με ελάχιστη προσπάθεια αυτό για το οποίο κόπιασαν άλλοι. Βέβαια, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι τους αξίζουν τα πάντα και όταν δεν τα παίρνουν γίνονται πικρόχολοι. Μην ξεχνάς υπάρχουν και καλά ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες


Ας δούμε ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους θα στάξει δηλητήριο και γιατί:

Λέων

Ένας Λέων είναι σαν κακομαθημένο παιδί. Πιστεύει ότι ο κόσμος του ανήκει και θα του προσφερθεί ό, τι θελήσει, άμα τη εμφανίσει. Αυτό είναι και το πρόβλημά του. Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως ο ίδιος περιμένει, τότε γίνεται έξω φρενών, συμπεριφέρεται άσχημα και βγάζει έπαρση και αλαζονεία, προσβάλλοντας και μειώνοντας τον «αντίπαλο» με το χειρότερο τρόπο.

Παρθένος

Ο λόγος που η Παρθένος γίνεται πικρόχολη είναι η τελειομανία της. Θέλουν τα πάντα, καταστάσεις, περιβάλλον και ανθρώπους γύρω τους να είναι τέλεια, το οποίο φυσικά και δεν είναι εφικτό, αφού όλο και κάποιο ελάττωμα ή πρόβλημα θα έχουν. Οπότε, όταν έρθει αντιμέτωπη με κάτι κατώτερο του αναμενόμενου, αρχίζει να βγάζει την κακία της μέσω της σκληρής κριτικής της.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από εκείνους που όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, ρίχνει όλη την ενέργειά του εκεί και μόνο, για να το καταφέρει. Γίνεται αυτοσκοπός του και τίποτα δεν μπορεί να τον αποπροσανατολίσει. Αν όμως δεν αποδώσει, δε βρει την ανταπόκριση που περιμένει και γενικά δεν του βγει όπως το έχει στο μυαλό του, γίνεται πυρ και μανία, κακός και ενίοτε άδικα, καθώς πιστεύει ότι η σκληρή του δουλειά θα έπρεπε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Ο τέταρτος της «παρέας» που γίνεται πικρόχολος είναι ο Αιγόκερως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και σχεδόν πάντα στα επαγγελματικά του γιατί γι’ αυτά θυσιάζει το χρόνο, την ενέργειά του και την προσωπική του ζωή. Δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, προσπαθεί και πέρα από τα όριά του και το δηλητήριο ρέει άφθονο από τα χείλη του κάθε φορά που «καπελώνεται» ή κάποιος άλλος με μέσο ή «γλείψιμο» αποκτά αυτά για τα οποία ο ίδιος εργάστηκε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share