Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη;

Ποιοι κάνουν παρέα με τον Θεό του Έρωτα;

14 Ιουλίου 2019 19:58
Ποια είναι τα πιο ερωτικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη;

Αυτοί που θα δεις είναι οι best lovers του ζωδιακού και στοιχείο τους είναι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να λιώσει στην αγκαλιά τους, από πόθο και επιθυμία! Υπόψη, η σειρά είναι τυχαία! Διαβάστε ακόμα και τις αναλυτικές προβλέψεις των ζωδίων για όλη την εβδομάδα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένας άντρας σκέτη φωτιά! Ορμητικός στο σεξ, πάντα… ετοιμοπόλεμος, με έντονη σεξουαλικότητα, ειδικός στο one night stand, εγγύηση, αν σου αρέσει το άγριο, παθιασμένο σεξ. Θα σε πλησιάσει με αυτοπεποίθηση, θα σε φλερτάρει επίμονα και πίστεψέ μας, με αυτόν τον τύπο, ισχύει το ό,τι βλέπεις… παίρνεις… και δυο και τρεις φορές, μέχρι να μείνεις ξέπνοη.

ΤΑΥΡΟΣ
Στιβαρός, σοβαρός, του αρέσει να μη λέει πολλά, αλλά οι πράξεις του είναι λαλίστατες. Να είσαι σίγουρη ότι στο κρεβάτι θα σε κάνει να παραμιλήσεις, να δεις αστεράκια, αφού θα σου βγάλει ένα μείγμα αισθησιασμού και αρρενωπότητας. Σήμα κατατεθέν του: το αργό σεξ, μεγάλης διάρκειας γιατί τα ωραία πράγματα πρέπει να έχεις το χρόνο να τα απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεί να σε κοιτάξει βαθιά μέσα στα μάτια, για να σου προκαλέσει ανατριχίλα, αλλά και σκέψεις κατάλληλες μόνο για άνω των 18. Έχει έντονο μαγνητισμό, απίστευτο ερωτισμό, πάθος και μια «βρωμιά» στο σεξ, υπενθυμίζοντάς σου ότι εδώ δε μιλάμε για ευγενή αισθήματα, αλλά για αρχέγονα ένστικτα. Δαγκωνιές, ρουφηξιές και σημάδια που δηλώνουν ότι ξεκάθαρα του ανήκεις είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει.

ΛΕΩΝ

Ο… βασιλιάς υπόσχεται να σου φερθεί γενναιόδωρα και στο κρεβάτι, προσφέροντάς σου ευχαρίστηση διαρκείας και σεξ ερωτικό και παιχνιδιάρικο γιατί όσο να πεις αιλουροειδές είναι, ε, δε θα σε παίξει κι εσένα, όπως η γάτα με το ποντίκι, μέχρι να παραδοθείς στις ορέξεις του; Είπαμε, θέλει να ηγείται, αλλά, πίστεψέ μας, δε θα σε χαλάσει καθόλου. Μη σου πούμε ότι θα εγκαταλειφθείς πλήρως στα χέρια του!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι μια κατηγορία μόνος του. Απλά, να σου πούμε ότι λέγεται (εμείς στο τσακ είμαστε να το πιστέψουμε) ότι εξ αιτίας του ότι είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού συγκεντρώνει στοιχεία από όλα τα άλλα ζώδια. Φαντάσου τον τώρα, πώς είναι σαν εραστής! Ένα κράμα ρομαντισμού, ερωτισμού, σαγήνης, αλλά αρρενωπότητας και πάθους, με μια essence διαστροφής, έτσι για να γίνει πιο πικάντικο το σεξ!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 14 Ιουλίου! Τι μας περιμένει; Αυτά είναι τα μυστικά για να είναι ευτυχισμένα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί από εσάς θα περιμένουν να πάρουν κάποια χρήματα ή θα λάβουν σημαντικές πληροφορίες για οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια ή για επισκέψεις σε φίλους ή συγγενείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις με συγγενείς που ζουν σε άλλο μέρος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκπληξη που θα προκύψει σήμερα μπορεί να σχετίζεται με την οικογένειά σας ή την εργασία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία που θα αφορά τον πατέρα σας, τον παππού σας ή κάποιον άλλο συγγενή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας να περιπλανηθούν και να σας βοηθήσουν να δείτε τι θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συνομιλίες που θα καθορίσουν τις αποφάσεις ή τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα απολαύσετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση για την οποία έχετε προετοιμάσει κάποια έκπληξη ή μια απροσδόκητη συνάντηση σας περιμένει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε υπόψη σας ότι αυτή μπορεί να είναι περισσότερο μια φάση περισυλλογής παρά χρόνος για δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σύγκρουση με ένα άγνωστο άτομο θα σας δείξει ότι θα πρέπει να κρίνετε καλύτερα τους άλλους ανθρώπους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για να αναπτύξετε τα προσωπικά σας σχέδια και τις ιδέες σας.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share