Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Οι πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου!

Αυτά τα 3 ζώδια!

13 Ιουλίου 2019 14:12
Οι πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες του ζωδιακού κύκλου!

Haters gonna hate, αυτά τα κορίτσια δεν σκαμπάζουν από κανενός είδους shaming και στέλνουν τους επικριτές σπίτια τους με την υπέροχη στάση που έχουν στη ζωή.

Αυτές οι τρεις απαρτίζουν το cool gang του ζωδιακού:

Τοξότης

Στον κόσμο της, της είπες κάτι και το ξέχασε σε τρία λεπτά. Είναι ευαίσθητη, αλλά έχει την ικανότητα να μεταβολίζει γρήγορα το φαρμάκι να το αποβάλλει από τον εαυτό της. Τη νοιάζει η γνώμη των άλλων, αλλά δεν μπαίνει σε νόρμες επειδή της το επιτάσσουν. Η ανεξαρτησία της συνοδεύεται από την φράση «ε και;»

undefined

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι έξυπνος και από μικρός έχει καταφέρει και έχει αναπτύξει τη δική του κοσμοθεωρία. Δεν χωράει σε κουτάκια. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσεις να πειράξεις αυτά τα κορίτσια, εκείνες απλά δεν θα καταλάβουν τίποτα γιατί ξέρουν ποιες είναι στ’αλήθεια και δεν αμφιβάλλουν για τις ικανότητές τους. Είναι cool . Διαθέτουν το χάρισμα να μετατρέπουν τα άσχημα που τους τυχαίνουν σε κάτι θετικό. Είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλες και τις θέλεις για κολλητές.

Ιχθείς

Είναι καλοπροαίρετοι και αν τους πεις κάποια χοντράδα θα απαντήσουν με ένα «εντάξει μωρέ». Είναι ήπιοι και με τον εαυτό τους, αλλά και από τους άλλους, όταν οι άλλοι γίνονται σκληροί και κακοί απέναντι τους με φαρμακερές ατάκες. Τους γράφουν και συνεχίζουν τη ζωή τους χωρίς να ενοχλούνται και χωρίς να τους δημιουργείται κανένα απολύτως κόμπλεξ.

Περίεργο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα περάσουν... περίεργα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά!

ΚΡΙΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη.

ζώδια σαββατοκύριακου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

ΛΕΩΝ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει. Ξέρετε ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

ζώδια σαββατοκύριακου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ότι σας αγχώνει.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου;

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share