Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Περίεργο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

13 Ιουλίου 2019 13:20
Περίεργο Σαββατοκύριακο γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αγαπημένη αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για το Σαββατοκύριακο και προειδοποιεί! Ποια ζώδια θα περάσουν... περίεργα;

Πάμε να δούμε αναλυτικά!

ΚΡΙΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

ΛΕΩΝ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει. Ξέρετε ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ότι σας αγχώνει.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share