Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Όσα και να τους έχεις κάνει..θα σε συγχωρέσουν!

12 Ιουλίου 2019 19:20
Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες!

Αυτά είναι τα ζώδια που δίνουν δεύτερες ευκαιρίες! Όσο κακό και να τους κάνεις αυτά τα ζώδια θα σε συγχωρήσουν και θα σου δώσουν δεύτερη ευκαιρία! Βέβαια μπορεί να είστε από τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ πόσο τους πλήγωσες, και ούτε πρόκειται να σε αφήσουν να το ξεχάσεις!

Οι πιο καλοί του ζωδιακού κύκλου!

Ιχθείς
Και δεύτερη, και τρίτη και… εικοστή πέμπτη ευκαιρία θα δώσει αυτό το ζώδιο. Έχει απίστευτη αισιοδοξία και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων, και ίσως γι’ αυτό να καταλήγει να πληγώνεται συχνά. Δεν μπορείς, όμως, ποτέ να τους κατηγορήσεις ότι δεν ζουν τα αισθήματά τους ειλικρινά.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν είναι και το πιο καχύποπτο ζώδιο με τους ανθρώπους, ό,τι κι αν λέει ο τρόπος που συμπεριφέρονται. Κατά βάθος, είναι ρομαντικές κι αγαπησιάρικες ψυχές, που χρειάζονται κόσμο δίπλα τους. Και επειδή, αν έχεις γνωρίσει έστω έναν Υδροχόο, μάλλον ξέρεις πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν θέλουν να χάσουν.

Καρκίνος

Μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά, αλλά μόλις του δείξεις ξανά λίγη καλοσύνη, ο Καρκίνος είναι έτοιμος να συγχωρήσει. Δεν είναι τυχαίο που θεωρούνται το πιο ευαίσθητο ζώδιο. Βέβαια, η ευαισθησία τους δεν σημαίνει πως είναι και χαζοί—μετά από λίγο καιρό, είναι πάρα πολύ ικανοί να καταλάβουν αν μια σχέση δεν έχει τίποτα να τους προσφέρει. Ελπίζουμε να μην φτάνουν σ’ αυτό το σημείο συχνά, επειδή είναι επίπονο να βλέπεις έναν Καρκίνο να παραιτείται τόσο πολύ από την ανθρωπότητα.

Ποιοι είναι οι πιο… αδίστακτοι;

Ταύρος

Έχει πάρα πολύ καλή μνήμη, δυστυχώς για εσένα. Και αν του κάνεις κακό, θα σε μισήσει. Για αρκετό καιρό. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λατρεύουν να έχουν καλή παρέα, να μοιράζονται την ζωή τους με πολλούς φίλους, και είναι ένα ζώδιο εργατικό και τίμιο. Συνεπώς, πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να σε απεχθάνεται τόσο πολύ ένας Ταύρος.

Αιγόκερως

Φέρθηκες άσχημα; Η λύση είναι πολύ απλή: Θα σε αφαιρέσει χειρουργικά από την ζωή του, και πλέον θα είναι σαν να μην υπάρχεις γι' αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα ψυχρό κτήνος χωρίς αισθήματα. Το αντίθετο, μάλιστα· έχει ανάγκη να αντιδράσει με τόσο απόλυτο τρόπο, επειδή αλλιώς αυτά που νιώθει μπορούν να τον καταστρέψουν.

Σκορπιός

Χρειάζεται, αλήθεια, να εξηγήσουμε (για εκατομμυριοστή φορά) τι θα συμβεί αν φερθείς άσχημα σε έναν Σκορπιό; Αν δεν έχεις μάθει να φέρεσαι σ’ αυτό το ζώδιο με την προσοχή και τον σεβασμό που χρειάζεται, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει!

Τα ζώδια επηρεάζουν τα πάντα στη ζωή μας. Από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στη δουλειά, με τους φίλους μας, την ερωτική μας ζωή και… τον τρόπο που οδηγούμε.

Νομίζεις πως σου κάνουμε πλάκα για το τελευταίο; Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ και δες τι αυτοκίνητο σου ταιριάζει:

Κριός: Το ζώδιο της φωτιάς οδηγεί Volvo. Συνήθως επιλέγει το S60, με το «δυνατό και αξιόπιστο» Σουηδικό προφίλ που ταιριάζει με το δυνατό και υπεύθυνο χαρακτήρα του. Τουλάχιστον το τελευταίο μοντέλο είναι και όμορφο.

Ταύρος: «Ταύρος εν υαλοπωλείο» δεν λέει η παροιμία; Τι πιο ταιριαστό απ' το να οδηγεί Subaru Impreza.

Δίδυμος: Είναι διψασμένος για γνώση και παιχνιδιάρης και ένα Honda Civic είναι πάντα γνωστό για την αξιοπιστία του.

Καρκίνος: Είναι ίσως από τα πιο προσγειωμένα ζώδια, με το χαμηλότερο μέσο όρο εισπράξεων από ατυχήματα. Ευαίσθητος και περιποιητικός ο Καρκίνος, προτιμάει το Fiat Punto. Κάποιος πρέπει να το προτιμάει και αυτό

Λέων: Το αγαπημένο τους όχημα (ή συγκρουόμενο αν προτιμάτε) είναι το MINI Cooper, ένδειξη και της επιδεικτικής συμπεριφοράς τους .

Παρθένος: Σεμνοί και πάνω από όλα πρακτικοί. Θέλουν κάτι ταπεινό αλλά ταυτόχρονα όμορφο για να κάνουν τη δουλειά τους. Η επιλογή είναι μία: Ford Focus.

Το χαρακτηριστικό τους να πιστεύουν εύκολα τους άλλους και να μην υποψιάζονται το δόλο, τους κάνει ιδανικούς αγοραστές μεταχειρισμένων. Η επιλογή τους είναι το Peugeot 207

Σκορπιός: Οι περιπετειώδεις με δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητά. Παρόλα αυτά τα άστρα τους στέλνουν πάνω στο Νissan Terrano II. Μπορεί και να είναι η τιμωρία που είναι τόσο... πληθωρικοί στο κρεβάτι.

Τοξότης: Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοντέλο για αυτό το ζώδιο, παρά μόνο να είναι ακριβό.

Υδροχόος: Άλλο ένα περιπετειώδες ζώδιο, συχνά εκκεντρικό και αντισυμβατικό, με προφανή προτίμηση στα 4Χ4 -το οποίο μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο όταν ανεβαίνει η στάθμη του νερού.

Ιχθείς: Οι ιχθείς πιθανότατα αρέσκονται σε κάτι «φανταχτερό», όπως μια BMW Σειρά 1, και είναι από τα ζώδια που θα πιαστούν εύκολα να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας…

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share