Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπάστε τα νεύρα των ζωδίων απλά και εύκολα!

Αν σας ενοχλούν μην χάνετε χρόνο!

12 Ιουλίου 2019 12:59
Σπάστε τα νεύρα των ζωδίων απλά και εύκολα!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά σας δίνει τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας, τι γίνεται όμως όταν τα ζώδια εκνευριστούν και θέλουν να πάρουν εκδίκηση; Πώς μπορείτε με πολύ απλές κινήσεις να σπάσετε τα νεύρα των ζωδίων;

Για να ψάχνεις τρόπους, θα ‘χεις κι εσύ τους λόγους σου, ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Δώδεκα κλειδιά για δώδεκα διαφορετικά ζώδια, που θα ανάψουν γρήγορα κι αποτελεσματικά τα κόκκινα λαμπάκια τους.

Κριός

Κάνε του παρατηρήσεις. Διαρκώς. Πες του τι δεν κάνει καλά και πώς θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα. Διόρθωσέ τον. Οι υποδείξεις του τη δίνουν στα νεύρα όσο τίποτα άλλο, καθώς θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία σε όλα. Ο κατά κόσμον παντογνώστης Κριός θέλει να έχει το αλάθητο και αρνείται να δεχτεί πως κάποιος άλλος εκτός από αυτόν μπορεί να έχει δίκιο.

Ταύρος

Πες του πως έχεις πάει και με καλύτερους απ’ αυτόν. Ο Ταύρος μπορεί να ανεχτεί πολλά, στο σεξ όμως θεωρεί ότι κανένας δεν τον ξεπερνάει. Αν θέλεις κάποια στιγμή να τον φτάσεις στα όρια νευρικού κλονισμού, μίλησέ του για τις επιδόσεις του και πως δεν είναι τόσο υψηλές όσο ο ίδιος νομίζει. Βέβαια, θα του δημιουργήσεις αμφιβολίες που θα τον κυνηγάνε μια ζωή, γι’ αυτό μετά φρόντισε να επανορθώσεις.

Δίδυμοι

Αν θες να εκνευρίσεις ένα Δίδυμο, αγνόησέ τον ή φέρσου του απότομα και με αγένεια. Δεν είναι τόσο θέμα εγωισμού, όσο ότι δεν το αντέχει η περηφάνια κι η αξιοπρέπειά του. Τον τσαντίζουν επίσης οι συνομιλητές που δεν τον προσέχουν κι ακόμα περισσότερο εκείνοι που τον διακόπτουν όταν μιλάει. Του σπάνε τα νεύρα οι περιορισμοί, οι κανόνες κι οι απαγορεύσεις, γενικότερα ό,τι προσπαθεί να περιορίσει την ελεύθερη φύση του.

Καρκίνος

Τίποτα δεν εκνευρίζει περισσότερο έναν Καρκίνο απ’ το να του κρύψεις την αλήθεια. Όχι απλώς να του πεις ψέματα, αλλά το να του κρύψεις έστω κι ένα μικρό κομματάκι αλήθειας. Αν θες να τον αποτελειώσεις και να βγάλει καπνούς απ’ τα αφτιά απ’ τα νεύρα του, συμπεριφέρσου του με αχαριστία. Τον τσαντίζουν το υφάκι κι η υπεροψία καθώς κι οι απότομες αλλαγές, που δεν μπορεί με ένα λογικό τρόπο να ερμηνεύσει.

Λέων

Από τα πιο εύκολα πράγματα είναι να εκνευρίσεις ένα Λιοντάρι: Δώσ’ του συμβουλές. Πολλές και χωρίς να στο ζητήσει. Βομβάρδισέ τον. Κούνησέ του δάκτυλο. Πείσε το ότι εσύ ξέρεις καλύτερο από εκείνον και κάτσε απόλαυσέ το όσο βγάζει καπνούς απ’ τα αυτιά. Μη διανοηθείς να σταματήσεις να τον δασκαλεύεις ακόμα κι όταν απειλήσει ότι θα σηκωθεί να φύγει. Βεβαιώσου ότι έχει όντως στρίψει στο διπλανό τετράγωνο και μετά μπορείς όντως να σταματήσεις. Μπράβο, τα κατάφερες, τον εκνεύρισες!

Δείτε ακόμα: Το βασικό ελάττωμα κάθε ζωδίου στις ερωτικές του σχέσεις!

Παρθένος

Χάλασέ του τη σειρά. Ακύρωσέ του ένα ραντεβού τελευταία στιγμή, αν είσαι γενναίος κι έχετε οικειότητα, άλλαξε θέση στα πράγματά του. Ποιος είδε τον Παρθένο και δεν τον φοβήθηκε. Αν είσαι πραγματικά ριψοκίνδυνος, κριτίκαρε και τον τρόπο που οργανώνεται ως μη αποδοτικό και πρόχειρο. Μετά ετοιμάσου να πεθάνεις βέβαια, γιατί σαν άλλη Μόνικα από τα φιλαράκια, θα σε κυνηγάει μέχρι να πεισθείς για την τελειότητά του. Που, ας μη γελιόμαστε, την έχει.

Ζυγός

Κάνε οτιδήποτε στην υπερβολή. Το ζυγάκι μας αγαπά την ηρεμία. Αγαπά την λογική και εκτιμά την ντομπροσύνη. Οτιδήποτε δηλαδή κρατά τις ισορροπίες και δεν τον ταλαιπωρεί. Οπότε λογικό κι αναμενόμενο ότι ό,τι κλονίζει αυτή την ισορροπία στη σχέση του, κλονίζει και το νευρικό του σύστημα. Αν θες λοιπόν να τον φέρεις στα όριά του πιάσε τα άκρα. Φώναξέ του σε έναν καβγά, διέκοψέ τον όταν μιλά, γίνε αδιάκριτοι με ερωτήσεις που αφορούν είτε το παρελθόν του, είτε την καθημερινότητά του. Δε θα αντιδράσει αρχικά –μα, να ταράξει ο ίδιος τα ζύγια του;- αλλά αν το παρακάνεις θα δεις μια έκρηξη μπροστά στην οποία χλομιάζει το Τσέρνομπιλ.

Σκορπιός

Σύγκρινέ τον. Με πρώην, με μελλοντικούς, με φανταστικούς, με ανύπαρκτους, με σταρ του σινεμά. Σύγκρινέ τον κι άσε τον να τρελαίνεται απ’ την ανασφάλειά του. Πες του ότι δεν είναι και τόσο σπουδαίος πια όσο νομίζει, ότι υπάρχουν και πιο ετοιμόλογοι, ότι το χιούμορ του τελευταία είναι κάπως παρωχημένο, ότι το φαγητό δεν το πέτυχε και ότι τα ρούχα του θα μπορούσαν να είναι και πιο στιλάτα. Αμέσως μετά ετοιμάσου για αντεπίθεση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ο ορισμός του είρων. Χτύπα τον λοιπόν με το ίδιο ακριβώς όπλο: Ειρωνεύσου τον, πούλα πνεύμα στις έξυπνες ατάκες του, ενώ σου μιλάει χάζευε το κινητό σου και κυρίως χαμογέλα όταν λέει κάτι σοβαρό, δείξε του ότι δεν τον παίρνεις στα σοβαρά και θα δεις για πότε θα πάψει να σε παίρνει κι εκείνος – αν κι υπάρχει κι η πιθανότητα να βαλθείς να σου αλλάξει γνώμη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι η επιτομή της σοβαρότητας. Δεν τον πιάνει κανείς στη δουλειά του, δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, και αντιμετωπίζει τα πάντα, ακόμα και τα παιχνίδια, με την σοβαρότητα μυστική αποστολής. Έτσι, όταν έχει στη διάθεσή του ώρα να αφιερώσει στον εαυτό του και τους αγαπημένους του, δε θέλει να το γεμίσει με ανωριμότητα και η ανευθυνότητα. Δεν μπορεί τη γκρίνια, την αδιαφορία, τα παιχνίδια εξουσίας και την παθητική επιθετικότητα. Ειδικά το τελευταίο, που είναι το δικό του όπλο, όταν στρέφεται εναντίον του, θα τον βγάλει από τα ρούχα του. Μπορεί να αγαπά την παιδικότητα, εξοργίζεται όμως με τα παιδιαρίσματα.

Υδροχόος

Πες του τι να κάνει. Μείωσε τις επιλογές του, βαλ’του παντού εμπόδια, πνιξ’τον μέχρι το λαιμό με κανόνες που ξέρεις ότι δεν μπορεί, παρά να ακολουθήσει. Αν και φλερτάρεις με το να πάθει νευρικό κλονισμό, μ’αυτό το τελευταίο. Γενικώς καν’ τον να πιστεύει ότι δεν έχει επιλογές. Θα του σπάσουν τόσο πολύ τα νεύρα που, σε προειδοποιώ, μπορεί να φας και καμιά ανάποδη αν του γυρίσει το μάτι. Δεν ξέρω αν θέλεις να του σπάσεις τα νεύρα γενικώς. Εκτός κι αν είσαι έτοιμος για πόλεμο. Τον τρίτο παγκόσμιο συγκεκριμένα.

Ιχθύς

Σταμάτα να του δίνεις την όποια σημασία. Σταμάτα να απαντάς στις ερωτήσεις του, στις κλήσεις του, σταμάτα γενικά να αναγνωρίζεις την ύπαρξή του. Οι περισσότεροι άνθρωποι, σ’ αυτήν την περίπτωση θα αποχωρίσουν σκεπτόμενοι ότι δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου, ίσως πληγωμένοι. Όχι ο Ιχθύς. Ο Ιχθύς θα σου χτυπάει τα κουδούνια μέχρι να του πεις πώς τόλμησες να αγνοήσεις το άτομό του. Δεν το αντέχει ο εγωισμός τους να μην είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, θα σκάσουν, θα τρέμουν από τα νεύρα τους μέχρι να καταφέρουν να στο γυρίσουν.

Ποιο ζώδιο θα περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι; Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Παρασκευή σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποιο ζώδιο θα περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι; Μάλιστα και η Άντα Λεούση έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της για τη σημερινή ημέρα.

Η αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν και μίλησε για τη συνέχεια του καλοκαιριού! Μάλιστα τόνισε πως το ζώδιο του Καρκίνου θα περάσει ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ακόμη κι ο Ιούλιος προσφέρεται για διακοπές και δίνει ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή μετά τις 19/07. Επιστροφές από το παρελθόν..."

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο παρακάτω βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share