Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το βασικό ελάττωμα κάθε ζωδίου στις ερωτικές του σχέσεις!

Το δικό σας ποιό είναι;

11 Ιουλίου 2019 15:43
Το βασικό ελάττωμα κάθε ζωδίου στις ερωτικές του σχέσεις!

Τα άστρα και τα ζώδια σας φέρνουνε εμπόδια, που λέει και το άσμα. Φυσικά όλοι έχουμε ο καθένας τα δικά του ελαττώματα αλλά το κάθε ζώδιο έχει κάποια συγκεκριμένα...Πέρα από τα ελαττώματα όμως όλοι έχουμε μια σκοτεινή πλευρά... Τα ζώδια σε βοηθάνε να τη δεις!

Κριός
Ο Κριός μπορεί να μην έχει κακές προθέσεις κατά (πολύ) βάθος, διαθέτει όμως αδιαφιλονίκητο ταλέντο στο να πληγώνει τους ανθρώπους που τον αγαπούν. Το ξερό του το κεφάλι δεν υποχωρεί με τίποτα κι όταν εκνευρίζεται ενεργεί παρορμητικά. Οι συνέπειες είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθεί όταν είναι ήδη κάπως αργά. Τα λες ανυπόμονα κι απαιτητικά τα Κριαράκια.

Ταύρος
Κάποιοι άνθρωποι θέλουν τον χρόνο τους για ν' ανοιχτούν και να εμπιστευτούν τον άλλο. Όσο πιο νωρίς το κατανοήσει αυτό ένας Ταύρος, τόσο το καλύτερο για όλους. Η επιμονή του και η αδυναμία του να μπει στα παπούτσια των άλλων μεταμορφώνουν τον Ταύρο σε έναν γλυκό, αλλά κουραστικό μπελά.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι ξέρουν από ανυπακοή. Η υπερβολική τους ανάγκη για ανεξαρτησία αποτελεί το βασικό κίνητρο ώστε να σαμποτάρουν τη σχέση τους. Βάζουν τρικλοποδιές συνέχεια, κάνουν λαθάκια σχεδόν συνειδητά και ό,τι μπορούν ώστε ν' αποδείξουν πως δεν είναι φτιαγμένοι για δεσμεύσεις και μακροχρόνιους δεσμούς. Σεβαστό, ας μην τους κάνουν λοιπόν.

Καρκίνος
Το πόσο σχεσοεξαρτητικοί (ναι δεν υπάρχει αυτή η λέξη αλλά ίσως θα 'πρεπε) είστε εσείς οι Καρκίνοι είναι κάπως γνωστό. Η ανάγκη σας για αγάπη και κανάκεμα είναι αφόρητη από ένα σημείο κι έπειτα. Το περνάτε συχνά, το σημείο, απαιτητικά, γκρινιάρικα, ανασφαλή Καρκινάκια.

Λέων
Αποζητάτε την προσοχή αυτού που λαχταράτε πιο πολύ απ' 'οτι ο υπογλυκαιμικός τη σοκολάτα. Η ανάγκη του Λέοντα για φιλοφρονήσεις δεν έχει όρια. Όταν σας το στερούν τα μούτρα σας κατεβάζουν απότομα ρολά, μέχρι να 'ρθουν, να σας πάρουν αγκαλιά και να σας πουν πόσο όμορφο/έξυπνο/υπέροχο/μοναδικό πλάσμα είστε. Μέχρι τότε, είπαμε, ρολά.

Παρθένος
Αν κάτι μπορεί να μπει εμπόδιο στο να δει άσπρη μέρα αυτή η σχέση, είναι η βαθιά επικριτική σας φύση. Απαιτείτε την τελειότητα, ενώ δεν είστε τέλειοι. Εντοπίζετε ένα λάθος ή κάτι που δεν γίνεται σύμφωνα με το δικό σας σύστημα αξιών; Πάει ο άλλος, τον ισοπεδώνετε, σημαδεύοντάς τον με τον υπερδραστήριο δείκτη σας.

Ζυγός
Οι ζυγοί είναι εξαιρετικοί στο να μετατρέπουν το βασικό τους ατού σε ελάττωμα κι εξηγούμαι: Καλύτερο σύντροφο από ζυγό δεν θα βρεις, είναι φτιαγμένοι για να συντροφεύουν. Ωστόσο στην προσπάθειά τους να πάει καλά αυτή η σχέση, αυτο-καταπιέζονται, καταπίνουν πολλά, θάβουν άλλα τόσα μέσα τους για να αποφύγουν τη διαμάχη, ο άλλος καλομαθαίνει στο μοτίβο αυτό, ώσπου κάποιοι στιγμή το ζυγουδάκι κάνει ένα μπαμ και σκάει, δημιουργώντας μία ωραιότατη τρύπα στο νερό. Και φτου κι απ' την αρχή.

Σκορπιός
Για τους δικούς του λόγους ο Σκορπιός έχει πειστεί πως το πρόσωπο για το οποίο έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα θα του την κάνει τη λαδιά αργά ή γρήγορα και θεωρεί πως η καλύτερη αντίδραση είναι να του την φέρει εκείνος νωρίτερα. Είναι κάτι σαν προ-εκδίκηση, η οποία υποκινείται από κάτι ύπουλα συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας που κρύβει κάτω από την ουρά του και τα οποία (πιστεύει ότι) τον προστατεύουν από το να πληγωθεί.

Τοξότης
Ανεξαρτησία, ναι. Υπέροχη αίσθηση. Αλλά ως γνωστόν η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Ο Τοξότης έχει ταλέντο στο ν' αφήνει στα κρύα του λουτρού όποιον και ό,τι δεν μπορεί να διαχειριστεί. Με το που οσμίζεται πρόβλημα, εγκαταλείπει το καράβι και πηδάει πάλι μέσα στη βαρκούλα του, η οποία ωστόσο δεν τον πάει πουθενά. Στασιμότητα λόγω φόβου.

Αιγόκερως
Το χρήμα πολλοί αγάπησαν, τον φιλοχρήματο ουδείς, άντε λιγότεροι. Ναι είναι χάρισμα να ξέρεις να κάνεις οικονομικό κουμάντο και να ξοδεύεις με σύνεση, να κάνεις αποταμιεύσεις κι άλλα τέτοια, αλλά θέλει ένα μέτρο, γιατί το σφίξιμο στην τσέπη φέρνει τα καβούρια και αυτά τη μιζέρια. Γλέντα τη ζωή λίγο βρε Αιγόκερε.

Υδροχόος
Ναι, μυστήριο, μαζί σου. Είναι ωραίο να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου, να μην αποκαλύπτεσαι στην ολότητά σου, να 'χει ο άλλος πάντα κάτι ν' ανακαλύψει βρε αδερφέ. Να σε αντιμετωπίζει σαν παζλ, κομμάτι κομμάτι να σε βρίσκει, ΑΛΛΑ: Κουράζει λίγο αυτή η αμυντική μυστικοπάθεια που σε κλείνει σαν το στρείδι. Ανοίξου λίγο στην ουσία σου, δεν θα σου πέσει η μύτη να "εκτεθείς" στον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να στέκεται δίπλα σου. Μίλα διάολε.

Ιχθείς
Το γεγονός ότι κυρίως σας επιλέγουν αντί να επιλέγετε εσείς δημιουργεί κάποια θεματάκια (είπαμε είστε Ψάρια, αλλά μην συμπεριφέρεστε τόσο πολύ ως τέτοια). Ο Ιχθύς το ζει μόνος του γενικά, βλέπει ροζ συννεφάκια παντού (ενώ ίσως δεν υπάρχουν) και όταν η πραγματικότητα έρχεται και του λέει "καλημέρα, είναι ώρα να ξυπνήσεις", χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και ακόμα χειρότερα, το ενδιαφέρον του για τη σχέση. Κατόπιν δεν κάνει τίποτα γι' αυτήν, μέχρι να κάνει κάτι ο άλλος. Λέγεται στωικότητα.

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 4 είναι μάστερ στο φλερτ!

Το Φλερτ είναι μια στιγμή από την οποία μπορεί να ξεκινήσουν πολλά, να γεννηθούν σχέσεις, φλογερά ειδύλλια. Αλλά ίσως μερικές φορές το φλέρτ δεν αρκεί ,δείτε τα 3 ζώδια δεν θα κάνουν μόνιμη σχέση το 2019!

Το φλερτ είναι κάτι σαν ταλέντο και κάποιοι είναι πραγματικά μάστερ. Και τα άστρα, όπως στα πάντα, παίζουν και στο φλερτ το ρόλο τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ μυστικοπαθείς αλλά και πολύ πνευματώδεις και κοινωνικοί ταυτόχρονα.

Επειδή είναι πολύ κοινωνικοί, δεν είναι δύσκολο για αυτούς να φλερτάρουν. Αλλά δεν θα το κάνουν με όλους. Οι Δίδυμοι κάθονται στην άκρη τους, παρατηρούν και όταν εντοπίζει το… θήραμα το μάτι τους, ορμούν!

Αν είστε θήραμα Διδύμου, να ξέρετε ότι απλά θα σας μαγέψουν. Δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε. Θα τα χάσετε. Και αυτό γιατί οι Δίδυμοι ξέρουν τον τρόπο να φλερτάρουν. Εχουν τις κατάλληλες ατάκες και ξέρουν να κάνουν τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.

Πρέπει, επίσης, να αναγνωρίσουμε στους Διδύμους ότι έχουν χιούμορ. Αν ένας Δίδυμος σας βάλει λοιπόν στο μάτι, θα σας αρέσει και μάλιστα πολύ.

Λέων

Ο Λέων, είναι το πιο υπερήφανο και αυτάρεσκο ζώδιο και επιδιώκει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Και στο φλερτ ισχύει το ίδιο. Ο Λέων θέλει να είναι ο καλύτερος και στο φλερτ, τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Και τα καταφέρνουν.

Ο Λέων φλερτάρει με πρωτότυπο τρόπο και πολύ… επιθετικά. Είναι λιοντάρι άλλωστε. Επίσης, ο Λέων, μισεί να αντιγράφει όλους. Επομένως, το φλερτ του, να είστε σίγουροι, είναι πρωτότυπο. Θα γελάσετε πάλι μαζί του και κυρίως με τις ατάκες του. Και θα τρελαθείτε μαζί του γιατί θα βρείτε τον Λέοντα αξιολάτρευτο και αστείο.
Αυτός είναι ο τρόπος του Λέοντα για να σας κερδίσει - με την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά του.

Μπορείτε να μεταφερθείτε εύκολα επειδή ο Λέων είναι οι κύριοι του παιχνιδιού φλερτ - κανείς δεν μπορεί να τους νικήσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν χαμόγελο που σκλαβώνει. Ενας Ζυγός δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το χαμόγελό του. Και επιπλέον, ο Ζυγός έχει ντοκτορά στο ρομάντζο. Σε τέτοιο βαθμό που ένας Ζυγός μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν το πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο.

Τα τρικ στο φλερτ, τα σαγηνευτικά χαμόγελα και τα αγγίγματα του Ζυγού είναι ικανά να ρίξουν όποιον/όποια βάλουν στο μάτι.

Εκτός από αυτό, έχουν μια σπουδαία αίσθηση του χιούμορ που γοητεύει. Αν τύχει και φλερτάρετε με έναν Ζυγό να είστε σίγουροι ότι θα σας αφοπλίσουν και θα σας κερδίσουν θέλοντας ή μη.

Ιχθύς

Μπορείτε να σκέφτεστε ότι οι Ιχθείς είναι ντροπαλοί και κλειστοί αλλά, πιστέψτε με, μπορούν να φλερτάρουν πολύ και επιδέξια.

Οι Ιχθύες έχουν μεγάλη φαντασία στο φλερτ και κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους. Γενικά, οι Ιχθύες το έχουν με το φλερτ και στα λόγια και στα αγγίγματα και αν ποτέ τύχει να σας φλερτάρει ένας Ιχθύς θα το διαπιστώσετε στα πρώτα λεπτά.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τους Ιχθύες ακαταμάχητους στο φλερτ είναι το γεγονός ότι είναι πολύ μυστηριώδεις τύποι. Εύκολα οι άλλοι κολλάνε μαζί του και δύσκολα ξεκολλούν από έναν Ιχθύ.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share