Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 4 είναι μάστερ στο φλερτ!

Έχουν τον τρόπο τους!

10 Ιουλίου 2019 11:49
Ζώδια και σχέσεις: Αυτά τα 4 είναι μάστερ στο φλερτ!

Το Φλερτ είναι μια στιγμή από την οποία μπορεί να ξεκινήσουν πολλά, να γεννηθούν σχέσεις, φλογερά ειδύλλια. Αλλά ίσως μερικές φορές το φλέρτ δεν αρκεί ,δείτε τα 3 ζώδια δεν θα κάνουν μόνιμη σχέση το 2019!

Το φλερτ είναι κάτι σαν ταλέντο και κάποιοι είναι πραγματικά μάστερ. Και τα άστρα, όπως στα πάντα, παίζουν και στο φλερτ το ρόλο τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι πολύ μυστικοπαθείς αλλά και πολύ πνευματώδεις και κοινωνικοί ταυτόχρονα.

Επειδή είναι πολύ κοινωνικοί, δεν είναι δύσκολο για αυτούς να φλερτάρουν. Αλλά δεν θα το κάνουν με όλους. Οι Δίδυμοι κάθονται στην άκρη τους, παρατηρούν και όταν εντοπίζει το… θήραμα το μάτι τους, ορμούν!

Αν είστε θήραμα Διδύμου, να ξέρετε ότι απλά θα σας μαγέψουν. Δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε. Θα τα χάσετε. Και αυτό γιατί οι Δίδυμοι ξέρουν τον τρόπο να φλερτάρουν. Εχουν τις κατάλληλες ατάκες και ξέρουν να κάνουν τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή.

Πρέπει, επίσης, να αναγνωρίσουμε στους Διδύμους ότι έχουν χιούμορ. Αν ένας Δίδυμος σας βάλει λοιπόν στο μάτι, θα σας αρέσει και μάλιστα πολύ.

Ζώδια

Λέων

Ο Λέων, είναι το πιο υπερήφανο και αυτάρεσκο ζώδιο και επιδιώκει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. Και στο φλερτ ισχύει το ίδιο. Ο Λέων θέλει να είναι ο καλύτερος και στο φλερτ, τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να είναι αποδεκτό. Και τα καταφέρνουν.

Ο Λέων φλερτάρει με πρωτότυπο τρόπο και πολύ… επιθετικά. Είναι λιοντάρι άλλωστε. Επίσης, ο Λέων, μισεί να αντιγράφει όλους. Επομένως, το φλερτ του, να είστε σίγουροι, είναι πρωτότυπο. Θα γελάσετε πάλι μαζί του και κυρίως με τις ατάκες του. Και θα τρελαθείτε μαζί του γιατί θα βρείτε τον Λέοντα αξιολάτρευτο και αστείο.
Αυτός είναι ο τρόπος του Λέοντα για να σας κερδίσει - με την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά του.

Μπορείτε να μεταφερθείτε εύκολα επειδή ο Λέων είναι οι κύριοι του παιχνιδιού φλερτ - κανείς δεν μπορεί να τους νικήσει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν χαμόγελο που σκλαβώνει. Ενας Ζυγός δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέρα από το χαμόγελό του. Και επιπλέον, ο Ζυγός έχει ντοκτορά στο ρομάντζο. Σε τέτοιο βαθμό που ένας Ζυγός μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν το πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο.

Τα τρικ στο φλερτ, τα σαγηνευτικά χαμόγελα και τα αγγίγματα του Ζυγού είναι ικανά να ρίξουν όποιον/όποια βάλουν στο μάτι.

Εκτός από αυτό, έχουν μια σπουδαία αίσθηση του χιούμορ που γοητεύει. Αν τύχει και φλερτάρετε με έναν Ζυγό να είστε σίγουροι ότι θα σας αφοπλίσουν και θα σας κερδίσουν θέλοντας ή μη.

Ζώδια

Ιχθύς

Μπορείτε να σκέφτεστε ότι οι Ιχθείς είναι ντροπαλοί και κλειστοί αλλά, πιστέψτε με, μπορούν να φλερτάρουν πολύ και επιδέξια.

Οι Ιχθύες έχουν μεγάλη φαντασία στο φλερτ και κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους. Γενικά, οι Ιχθύες το έχουν με το φλερτ και στα λόγια και στα αγγίγματα και αν ποτέ τύχει να σας φλερτάρει ένας Ιχθύς θα το διαπιστώσετε στα πρώτα λεπτά.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει τους Ιχθύες ακαταμάχητους στο φλερτ είναι το γεγονός ότι είναι πολύ μυστηριώδεις τύποι. Εύκολα οι άλλοι κολλάνε μαζί του και δύσκολα ξεκολλούν από έναν Ιχθύ.

Πες μας το ζώδιο σου..να σου πούμε πόσα ψέματα λες!

Ασχολείστε με τα ζώδια και θέλετε να ξέρετε τα πάντα; Πολλοί άνθρωποι λένε ψέματα στην ζωή τους για διαφορετικούς λόγους! Τι συμβαίνει όμως όταν κάποια ζώδια ζουν μέσα από τα ίδια τους τα ψέματα..κάποια ζώδια τα απεχθάνονται, ενώ κάποια αλλά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνουν λάθη; Όλα συνδέονται με βάση την αστρολογία!

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο που λέει πάντα αυτό που θέλει και δεν καλλωπίζει τα λόγια του, αλλά λέει την αλήθεια όπως είναι. Αν όμως χρειαστεί να πει κάποια ψέματα με σκοπό να καλύψει μια κατάσταση που ίσως να είναι οδυνηρή, τότε θα το κάνει, αλλά όχι με μεγάλη ευχαρίστηση. Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα; Τα λόγια του δε θα βγάζουν νόημα, θα κάνει πολλά σαρδάμ και θα οδηγεί την κουβέντα σας σε άλλα μονοπάτια. Τότε σίγουρα θα καταλάβεις ότι κάτι θέλει να κρύψει και φυσικά, σου λέει ψεματάκια.

Ζώδια

Ταύρος

Ένας Ταύρος που λέει ψέματα, σημαίνει ότι θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε βάθος και να ρίξει όλο το φταίξιμο σε εσένα. Το χειρότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε πείσει πως ό,τι λέει αυτός είναι και στο σωστό, προβάλλοντας συνέχεια επιχειρήματα τα όποια δε θα έχουν καμία ουσία. Και επειδή δε θα υποχωρήσει και τόσο εύκολα στα ψέματά του, καλά κάνεις να πας με τα νερά του, ή τουλάχιστον αυτό να δείξεις. Κράτησέ τον σε μια απόσταση, μέχρι να του περάσει.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα πασάρει τα ψέματά του και μάλιστα θα σε πείσει ότι λέει αλήθεια. Γενικά, αυτό το ζώδιο είναι πολύ καλό στην επικοινωνία του, οπότε έχει αποκτήσει την τεχνική να πείθει τους πάντες, όταν και όπως θέλει. Υπάρχει όμως τρόπος να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματα! Αν από το ένα θέμα πετάει στο άλλο, αν έχει νευρικότητα και αν μιλάει συνέχεια χωρίς να ακούει καν τι του λες. Τότε, κάτι κρύβει από εσένα.

Καρκίνος

Παρόλο που γενικά πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζώδιο και συχνά δίνει την εντύπωση του αδύναμου, όταν πρόκειται να καλύψει ένα ψέμα γίνεται πονηρός και θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις, ότι εσύ φταις για όλα και ότι πάντα θέλεις να γίνεται το δικό σου και τον πληγώνεις πολύ. Όλα αυτά φυσικά, είναι ένα πολύ καλό θέατρο, για να κρύψει τα δικά του λάθη και ψέματα. Αν θέλεις να τον κάνεις να νιώσει τύψεις για όλα αυτά που κάνει, απομακρύνσου από κοντά του και δείξε του ότι δεν είσαι το παιχνιδάκι του ή το κοροϊδάκι του. Αν ζητήσει συγγνώμη καλώς, αλλιώς...

Λέων

Όταν ένας Λέοντας κάνει λάθη και θέλει να τα κρύψει με ψέματα, σε καμία περίπτωση δε θα σου ζητήσει συγγνώμη, ούτε θα σου πει ότι έχει κάνει λάθος. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι κάτι έκανε πίσω από την πλάτη σου; Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου πει ότι σ’ αγαπά πολύ, ότι είσαι το άλλο του μισό, τι θα έκανε χωρίς εσένα και σε ευχαριστεί που είσαι στη ζωή του, ενώ θα σε γεμίσει με δωράκια και φιλιά. Όχι ότι δεν τα νιώθει αυτά, αλλά για ένα λιοντάρι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει τα συναισθήματα του στη φορά. Οπότε… κάτι περίεργο παίζει και θα πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά προσέχει την κάθε του κίνηση, ξέρει πολύ καλά τι λέει, τι κάνει, παρακολουθεί τα πάντα με ωριμότητα και δεν αφήνει τον εαυτό του να πέσει σε παγίδες και λάθη. Αλλά άνθρωπος είναι και αυτός, και σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει λάθη, που θα θελήσει να τα καλύψει με μικρά ψεματάκια. Πώς θα το καταλάβεις; Θα απομακρυνθεί από εσένα, δε θα σε κρίνει για ό,τι κάνεις, δε θα κάνει καμία συζήτηση μαζί σου και γενικώς θα κρατήσει αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει να κρύψει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share