Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Όταν τα ζώδια εμπλέκονται με τον έρωτα...ο συνδυασμός είναι απίστευτος!

Αν .έχουν φαντασία ακόμα καλύτερα!

8 Ιουλίου 2019 16:00
Όταν τα ζώδια εμπλέκονται με τον έρωτα...ο συνδυασμός είναι απίστευτος!

Το σeξ είναι το Α και Ω στη ζωή. Η ζωή μας χωρίς αυτό είναι ένας εσπρέσσο χωρίς ζάχαρη, δεν πίνεται με τίποτα! Τι γίνεται όμως όταν ο έρωτας εμπλέκεται με τα ζώδια; Τι ρόλο παίζει η φαντασία; Ποια είναι όμως τα ζώδια που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους όσο και να είναι ερωτευμένοι;

Οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να κάνουν τον έρωτα πιο συναρπαστικό και έντονο.

Ο έρωτας βέβαια, πάνω από όλα, θέλει ψυχή και φαντασία. Ας δούμε λοιπόν πώς συμπεριφέρεται κάθε γυναίκα και κάθε άντρας του ζωδιακού, για να ξέρετε τι παιδί παίρνετε όταν ερωτεύεστε! Αυτά είναι τα 5 πιο δυνατά χαρακτηριστικά του καθενός για να ξέρετε να τα αναγνωρίζετε!

ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα: Η ανέμελη κυρία…ερωτεύεστε κεραυνοβόλα, αλλά σαν παρορμητικές και επιπόλαιες που είστε ξενερώνετε επίσης αστραπιαία! Θέλετε κάποιον που θα σας κάνει να πείτε τον δεσπότη Παναγιώτη, γιατί αλλιώς το κέρατο είναι σίγουρα στο πρόγραμμα.

Άντρας:Ο κύριος (εγώ είμαι!) δοξάστε τον, δώστε του την δυνατότητα και τη ευκαιρία να νοιώσει κύριος και αφέντης. Μια στολή υπηρέτριας ή χανουμάκι, θα λειτουργούσε μια χαρά. Η στα πιο σκληρά παίξτε το σκλάβα του και κάντε του δώρο ένα μαστίγιο και χειροπέδες. Όσο για σας, θα σας πρότεινα ένα κουτί ισχυρά παυσίπονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου είστε όλο νάζι και λεζάντα και ξέρετε να εξαντλείτε όλο το Κάμα Σούτρα στο κρεβάτι σας. Το μόνο κακό είναι αν σας τσιμπήσει η μύγα της ζήλιας, τρέχουν όλοι να κρυφτούν!!!

Άντρας:Ενώ για τους άντρες του ζωδίου είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ανοίξτε το ψυγείο και φορέστε όλη την λαϊκή αγορά από φρούτα. Γαρνιρισμένα με σαντιγί. Και οπωσδήποτε σοκολάτα. Α!!! Και μην, αρχίσετε να τρώγεστε μόνες σας. Αφήστε τον να βαρυστομαχιάσει μέχρι τελικής πτώσης. Αν θέλει και τα περαιτέρω, σας προτείνω μερικά κουτάκια σόδα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου έχετε την νοοτροπία «Φύγε εσύ, έλα εσύ». Σας αρέσει να φλερτάρετε ασύστολα και είστε πάντα στο ψάξιμο για ένα καλό ερωτικό παιχνίδι. Εδώ θα χρειαστεί κανείς ένα φορτηγό για να κουβαλά τα κέρατα!!

Άντρας:Για να σαγηνεύσεις έναν άντρα Δίδυμο θέλει μυαλό, καθήστε απέναντί του και πάρτε τον τηλέφωνο. Μιλήστε του για φαντασιώσεις. Αλλά μην αφήσετε να σας ακουμπήσει. Καθόλου όμως. Τουλάχιστον όχι με τα χέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα: Εσείς κυρίες μου είστε καλά κορίτσια, αγαπησιάρικα, τρυφερά και δίνετε τα πάντα για την αγάπη, σε σημείο εκμετάλλευσης. Οι ερωτικές στιγμές μαζί σας είναι λίγο ανάλατες, και θα μπορούσατε να ζήσετε και χωρίς αυτό. Το τραβάει το κέρατο ο οργανισμός σας δυστυχώς.

Άντρας:Εσείς κύριοι μου θέλετε μία μανούλα! Νταντέψτε τον, ταΐστε τον και νανουρίστε τον, ντυθείτε νύφη στα άσπρα, όχι τίποτα μοντέρνο μόνο παραδοσιακά νυφικά επιτρέπονται, κάντε του έρωτα και πέστε του ότι αν είναι καλό παιδί, θα τον αποκαταστήσετε. Προσοχή μόνο στο ντάντεμα, μην το παρακάνετε με πάνες, σαλιάρες και πιπίλες.

ΛΕΩΝ

Γυναίκα: Είστε οι βασίλισσες του ζωδιακού. Καταφέρνετε να τους τυλίξετε στα δίχτυα του ερώτα σας χωρίς να το πάρουν χαμπάρι. Σας αρέσει να εξουσιάζετε τον σύντροφο σας μέσα και έξω από το κρεβάτι. Προσέξτε όσοι γνωρίσετε μια Λιονταρίνα γιατί δεν θα ξανασηκωθείτε ποτέ, τουλάχιστον όχι ζωντανοί!!

Άντρας:Ο Βασιλιάς του ζωδιακού! Θαυμάστε τον και….ξαναθαυμάστε τον!! Πέστε του πόσο ωραίος είναι, ντύστε τον, στολίστε τον και βάλτε τον να κάνει πασαρέλα, πέστε του ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι ένα μαύρο χάλι μπροστά του και ότι τώρα να σας χτύπαγε την πόρτα θα τον διώχνατε χωρίς δεύτερη σκέψη (αυτό το λέω για σας γιατί αν το σκεφτείτε και δεύτερη φορά….το χάσαμε το παιχνίδι, θα μείνει ο αγαπημένος σας Λέοντας πίσω από την πόρτα και εσείς με τον Μπαντέρας), ενώ εσείς θα τον κοιτάτε έκθαμβες και με το στόμα ανοιχτό, μην το κλείσετε και χαλάσει το σχέδιο και προσοχή στις μύγες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα: Μία Παρθένος πέφτει με τα μούτρα στον ερωτά και μετά απογοητεύεται ρίχνοντας το φταίξιμο στους συντρόφους της. Είστε σαν παιδάκι που χτίζει κάστρα στην άμμο και κλαίει όταν τα παίρνει το κύμα!! Γίνεστε πικρόχολοι και ειρωνικοί απέναντι στο σύντροφο σας, και η ψυχρότητα που δημιουργείτε στη σχέση σας κάνει τον άλλον να τρέξει αλλού!!!

Άντρας:Μπλέξατε με άντρα Παρθένο? Μμμμ το’χω και αυτό! Ντυθείτε νοσοκόμα! Δεν είναι δύσκολο αλλά θα έχει αποτέλεσμα. Στην ανάγκη πατήστε του και καμιά βεντούζα η βάλτε του θερμόμετρο. Θα δείτε πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία του. Φτάνει όμως μέχρι εκεί, το κλύσμα θα τον ξενερώσει.

ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα: Οι παραπονιάρες του ζωδιακού!! Αν ήταν άθλημα η κρεβατομουρμούρα, θα παίρνατε το χρυσό μετάλλιο. Νομίζετε πως είστε ερωτευμένες αλλά στη ουσία είστε ερωτευμένες με το σεξ. Σας αρέσει να μπαίνετε σε ξένα χωράφια, και εξιτάρεστε με το παράνομο σεξ. Ότι και να σας κάνουν, ότι και να σας δώσουν, θα τους τα φορέσετε!!

Άντρας:Για τους κυρίους είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ρωτήστε τον τι του αρέσει, και πέστε του ότι και σε εσάς αρέσουν τα ίδια πράγματα. Πως ότι και να κάνει είναι καλώς καμωμένο. Ψιθυρίστε του στο αυτί. Και οδηγήστε τα χέρια του εκεί που θέλετε. Θέλει να νοιώθει ότι μπορεί να σας ικανοποιεί έτσι μόνο ικανοποιείται, γι’ αυτό καθοδηγήστε τον, είναι πολύ καλός μαθητής, με διαγωγή κοσμικότατη, οπότε αποφεύγετε τα σχετικά με τους κηδεμόνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα: Είστε γεμάτες πάθος και αχόρταγες στο σεξ. Μαζί σας θα χάσουν πολλά κιλά από το ατελείωτο σεξ που θέλετε. Αν δεν θέλουν να το δίνετε αλλού, θα χρειαστεί να εφοδιαστούν με καμία βιταμίνη, γιατί δεν τους βλέπω καλά. Δεν έχετε ταμπού, και από βίτσια καλά πάτε. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι στο κρεβάτι σας, « the more, the merrier»!!

Άντρας:Έχουμε μπλέξει με άντρα Σκορπιό? Αχ δεν ήξερες…δεν ρώταγες? Δέστε τον και κάντε ότι θέλετε, φορέστε ό,τι πιο σέξι μπορείτε να βρείτε και μην τον αφήσετε να σας το βγάλει. Χειροπέδες, μάσκες, δερμάτινα εσώρουχα και γάντια επιβάλλονται. Όχι όμως υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες στο ζώδιο του Τοξότη πετάτε τα βέλη σας και οποίον πάρει ο χάρος!! Εκρηκτικές στο κρεβάτι, όσο σας κάνουν και νιώθετε ερωμένες τους. Ξενερώνετε αν καταλάβετε ότι τους κερδίσατε ολοκληρωτικά και αρχίζετε να ψάχνετε για καινούργια γη να κατακτήσετε. Στην περίπτωση σας λίγο φτύσιμο δεν σας χαλάει, αλλιώς ελπίζω να έχουν χώρο στο σπίτι τους για την συλλογή με τα κέρατα που θα τους φορέσετε!

Άντρας:Ο περιπετειώδης άντρας Τοξότης. Ερωτά εν κινήσει έχετε κάνει? Αν ερωτευτήκατε έναν Τοξότη τότε αρχίστε αμέσως προπόνηση! Ο έρωτας σε κίνηση λοιπόν, προκαλέστε τον χορεύοντας ή κάνοντας ασκήσεις γυμναστικής με στολή μηχανής αντί για φόρμα. Γκαζώστε Και αφήστε τον να μην είναι σίγουρος αν θα σας ξαναδεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα: Οι κυρίες του ζωδίου αποφεύγετε το σεξ σαν τον διάολο το λιβάνι, και είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Λειτουργείτε εγκεφαλικά και τα πάτε καλύτερα με τις πλατωνικές σχέσεις! Εδώ και να μη θέλουν, θα σας το χώσουν το κέρατο!

Άντρας:Στον κύριο Αιγόκερω δείξτε του την πιστωτική σας κάρτα, τα παράσημα που έχετε από τους προσκόπους και τον έπαινο ή τα μπόνους από την δουλειά σας, και πέστε του ότι δεν έχετε πολύ χρόνο γιατί λειτουργείτε μόνο όταν κλείνει το χρηματιστήριο. Θα σας λατρέψει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα: Κυρίες μου είστε ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε κάποιον. Οι γυναίκες που τα δίνετε όλα στο κρεβάτι. Εκτός κρεβατοκάμαρας είστε το καλύτερο φιλαράκι. Ερεθίζεστε απίστευτα εγκεφαλικά και τρελαίνεστε για εγκεφαλικά παιχνίδια. Μαζί σας δεν σκέφτονται καν να κοιτάξουν αλλού, αφού όλα τα βρίσκουν στην αγκαλιά σας!!

Άντρας: Στους κυρίους δεν έχουμε πρόβλημα, ούτε κάποιο ιδιαίτερο φετίχ. Όρεξη να έχετε και να αλλάζετε διαρκώς. Τρελαίνεται για εκπλήξεις! Διαβάστε ότι έγραψα για τα άλλα ζώδια και χρησιμοποιήστε τα εναλλάξ. Είναι μέσα σε όλα, αυτό που μισεί θανάσιμα είναι η ρουτίνα και το σεξ στην ιεραποστολική στάση!

ΙΧΘΕΙΣ

Γυναίκα: Μπερδεμένες ψυχές οι κυρίες του ζωδίου. Δεν ξέρετε ποιον θέλετε, πώς τον θέλετε και πού τον θέλετε. Ανίκανες να διαλέξετε μεταξύ δύο επιλογών, συνήθως λοιπόν διαλέγετε και τους δύο, και έτσι έρχεται το μπλέξιμο. Τι να κάνουμε, φαίνεται να έχετε αδυναμία στα τρίγωνα!!

Άντρας: Στον κύριο οπωσδήποτε μουσική υπόκρουση. Κεριά παντού και απαλό άρωμα να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ωραία φτιάξαμε την ατμόσφαιρα, τώρα πάμε και στην πράξη! Με το μαλακό κορίτσια κοιτάξτε τον στα μάτια, και πιάστε του απαλά το χέρι, ο ρομαντικός του ζωδιακού δεν θέλει απότομες κινήσεις , θέλει, βόλτα χεράκι χεράκι στην ακρογιαλιά και όρκους αιώνιας αγάπης.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share