Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιεστική ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

4 Ιουλίου 2019 11:35
Πιεστική ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Πέμπτη σήμερα και η Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στη "Φωλιά των ΚουΚου"! Ποια ζώδια θα έχουν πιεστική ημέρα;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος, έκανε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας,όπως και η Άντα Λεούση. Μάλιστα τόνισε πως η Σελήνη σήμερα μπαίνει στον Λέοντα και κάνει την ημέρα πιο πιεστική για τα σταθερά ζώδια! Ποια είναι αυτά;

Ταύροι,Σκορπιοί,Λέοντες και Υδροχόοι πρέπει να προσέχουν! Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στα παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Γυναίκα ζυγός..η πιο δυναμική γυναίκα του αστρολογικού χάρτη!

Ο αστρολογικός χάρτης και τα ζώδια που είναι σε αυτόν έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Τι γίνεται όταν αυτά τα ζώδια και ιδιαίτερα αυτό του ζυγού έχουν από τα πιο δυναμικά στοιχεία; Η γυναίκα ζυγός είναι μια δυναμική γυναίκα και παρακάτω θα δούμε ποια είναι τα στοιχεία της! Να ξέρετε ότι δεν θα πλήξετε ποτέ με μια γυναίκα Ζυγό!

Συνήθως έχει αληθινά καλό γούστο, καλλιτεχνικές ιδιότητες και ήρεμους τρυφερούς τρόπους που θα είναι απόλαυση και χαρά να είστε μαζί της. Σίγουρα είναι ελκυστική, αλλά καλύτερα θα ήταν να είστε προειδοποιημένος από τώρα ότι συχνά της παίρνει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει για τον κατάλληλο άνδρα που θα μοιραστεί τη ζωή της.

Η γυναίκα Ζυγός δεν μένει ποτέ χωρίς εθελοντές συντρόφους. Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνει ο κυνηγός, που ίσως να φαίνεται σπάνιο στην απελευθερωμένη εποχή μας. 'Oμως έχει απέραντη πίστη στη σεξουαλικότητα της, τη γοητεία της και την ικανότητα της να κατακτήσει τον άνδρα που θέλει. Η δεσποινίς Ζυγός παίζει τόσο καλά την τέχνη της αποπλάνησης που ίσως να μην το έχετε παρατηρήσει καθόλου. Αν υπήρξε ποτέ κάποιος καλύτερος στο να περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο, θα ήθελα να το ήξερα. Είναι ο τύπος της γυναίκας που ίσως να μην απαντήσει με σκοπό να σας κάνει να νομίσετε ότι βρίσκεται έξω, το βράδυ που είχατε πει ότι θα της τηλεφωνούσατε. Αυτό δεν θα μπορούσε να το καταφέρει ούτε μία Κριός ούτε μία Δίδυμος!

Εάν είστε αποφασισμένος να προσπαθήσετε να κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Ζυγού, πρέπει να το αξίζετε. Δεν είναι σνομπ, αλλά έχει τις απαιτήσεις της. Εάν σκεφθείτε μερικές κυρίες γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν μερικά φοβερά ονόματα μεταξύ τους. Μπριζίτ Μπαρντό, Μπριτ Εγκλαντ, Τζουλι Αντριους, και Σάρα η Δούκισα του Γι-όρκ. Δεν είναι σίγουρα οι "γυναίκες που λένε πάντα ναι" και η κάθε μια τους ακτινοβολεί τη Ζυγίσια γοητεία με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share