Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υποχρεώσεις γι αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Η αστρολόγος προειδοποιεί!

28 Ιουνίου 2019 10:15
Υποχρεώσεις γι αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Η Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια! Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξετε;

ΚΡΙΟΣ: Μια παλιά συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο και επιβάλλεται να ζητήσετε εγγυήσεις πριν προχωρήσετε. Για να προλάβετε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να είστε σαφείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε σε προτεραιότητα θέματα που ζητούν άμεση λύση, ώστε να χαλαρώσετε. Κάντε καλύτερες διαπραγματεύσεις για ότι σας ενοχλεί και κερδίστε καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Οι πολύμηνες προσπάθειές σας θα δείξουν τώρα τα αποτελέσματά τους και θα σας γεμίσουν χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας και αρχίστε μια βδομάδα όλο ευκαιρίες. Το ότι κάποιοι θα σας κριτικάρουν δεν είναι δικαιολογία για να κάνετε πίσω ή να το βάλετε στα πόδια.

ΛΕΩΝ: Αποκτήστε ψυχικά αποθέματα και ξαναβγείτε στη ζωή έτοιμοι για όλα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει ρεαλιστικά και να βρει έξυπνους τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολλές. Πρέπει να δώσετε μερικές ευθύνες και στους άλλους και να μην τα αναλαμβάνετε όλα μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να βρείτε με αγαπημένα πρόσωπα που το έχουν ανάγκη. Είναι κρίμα να κουράζετε τους άλλους χωρίς λόγο και να βλέπετε παντού φαντάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε την αυτοπεποίθησή σας μπροστά στις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό τομέα. Μην απαντήσετε σε σχόλια που θα ακούσετε με προκλητικότητα και επιθετικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χειριστείτε ένα οικονομικό σας θέμα με λεπτότητα και διακριτικότητα. Σήμερα κάντε θαύματα συνδυάζοντας την καλή σας διάθεση με την αισιοδοξία που σας διακρίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε παρορμητικές ενέργειες να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Σε τυχόν έλλειψη κατανόησης από το περιβάλλον σας φανείτε τυπικοί και ευγενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για κέρδος που θα προκύψει μέσα από την εργασία σας. Ελάτε σε επαφή με άλλα άτομα, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές.

oroskopos.gr

Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Κρίση στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διεκδικείστε τα θέλω σας στη δουλειά αλλά και στις σχέσεις σας, μην είστε παθητικοί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ πιθανός ένας γάμος και μια συγκατοίκηση που όμως ίσως σας γεμίσει άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην χάνετε το κουράγιο σας σε θέματα που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.

ΛΕΩΝ

Ερωτικά είστε σε σταθερές και καλές σχέσεις, όμως σύντομα θα αναζητήσετε τη φλόγα του έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα, νέες συνεργασίες και σταθερή πορεία παρά τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας πείτε ναι αυτές τις μέρες σε μια πρόταση που δεν θέλει πολλή σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνετε πιο ανοιχτοί στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μιλήστε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοκιμάστε αυτές τις μέρες να πάτε για ψώνια με την παρέα σας και να μη νιώσετε τύψεις αν ξοδέψετε κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας αξίζει λίγη ξεκούραση και ξεγνοιασιά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Καβγάδες στο γραφείο και διαπραγματεύσεις με εργοδότες είναι πιθανοί.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share