Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Οικογενειακά θέματα γι αυτό το ζώδιο: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τι αναφέρει η αστρολόγος;

26 Ιουνίου 2019 11:42
Οικογενειακά θέματα γι αυτό το ζώδιο: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου βρέθηκε "Στη φωλιά των Κουκου" και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Η Άση Μπήλιου, όπως και η Λίτσα Πατέρα, έκανε τις ημερήσιες προβλέψεις και ανέφερε πως από αύριο, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και θα παραμείνει μέχρι 29/8, ενώ στις 8 Ιουλίου θα γυρίσει ανάδρομος και θα επανέλθει σε ορθή πορεία στις 2/8. Μάλιστα, είπε πως ο Ταύρος θα έχει κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία και θα πρέπει να προσέξει!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο:

Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο ανάλογα το ζώδιο σου;

Τα άστρα έχουν την λύση για τα πάντα και μπορούν να σας λύσουν τις απορίες! Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο ανάλογα το ζώδιο σου;

Δυσκολεύεσαι με το σκύλο σου; Ίσως αυτό σημαίνει πως είσαι ένας λέοντας που λατρεύει τις γάτες. Μήπως η σκέψη της γάτας σε τρελαίνει, τότε ίσως ανήκεις στα ζώδια της παρθένου ή του αιγόκερω.

Κριός

Ζώδια κατοικίδια

Σου αρέσει η γυμναστική, έτσι ένας σκύλος είναι πολύ καλή επιλογή για εσένα. Σου ταιριάζει περισσότερο ένας μικρόσωμος σκύλος, καθώς λείπεις συχνά από το σπίτι. Τα πηγαίνεις πολύ καλά και με τα πουλιά.

Ταύρος

Σου ταιριάζουν όλων των ειδών οι σκύλοι, αλλά περισσότερο τα ήρεμα και αυτά που τους αρέσει να ξαπλώνουν όλη μέρα και να βλέπουν τηλεόραση με την οικογένεια. Τα πηγαίνεις αρκετά καλά και με τις γάτες, καθώς είναι ευγενή ζώα. Προτιμάς τα καθαρά ζώα, έτσι δεν σου ταιριάζουν τα κουνέλια.

Δίδυμος

Σου αρέσει η συνεχής συντροφιά, έτσι ένας μικρός σκύλος που μπορείς να τον κουβαλάς παντού είναι ιδανική επιλογή. Χρειάζεσαι ένα κατοικίδιο με το οποίο να μπορείς ντα ταξιδέψεις. Πολλοί δίδυμοι έχουν ζευγάρια κατοικίδια. Έχουν δύο σκύλους ή δύο γάτες.

Καρκίνος

Τα πηγαίνεις καλά με μικρά τριχωτά πλάσματα όπως τα χάμστερ, τα ποντίκια και τις γάτες σου αρέσουν επίσης τα ψάρια, καθώς ανήκεις στα ζώδια του νερού.

Λέων

Είσαι σαν μία μεγάλη γάτα, έτσι απολαμβάνεις την ανεξαρτησία και την γοητεία ενός αιλουροειδούς στο σπίτι σου.

Παρθένος

Δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου λερώνουν το σπίτι, αλλά ιδανική επιλογή για εσένα είναι μία γάτα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της. Τα εξωτικά ζώα δεν είναι για εσένα.

Ζυγός

Είσαι φιλικό και ευγενικό άτομο, έτσι προτιμάς έναν σκύλο από μία γάτα. Οι βόλτες με το σκύλο στο πάρκο είναι τέλειος τρόπος για να γνωρίζεις νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Είσαι από τα λίγα ζώδια που του αρέσουν τα φίδια, οι αράχνες ή τα ερπετά για κατοικίδια. Έχεις επίσης τον τρόπο σου με τις γάτες, καθώς συμβολίζουν αισθησιασμό και μυστήριο.

Τοξότης

Δεν είσαι άνθρωπος που αποκτά κατοικίδια, καθώς σου αρέσουν τα ταξίδια και δεν θες την υποχρέωση. Τα πηγαίνεις καλά με ζώα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως τα ψάρια ή οι χελώνες.

Αιγόκερως

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου καταστρέφουν τον τρόπο ζωής. Προτιμάς έναν μεγάλο σκύλο και θέλεις να τον έχεις στην αυλή, και γενικά έξω από το σπίτι.

Υδροχόος

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια γενικά, αλλά σε γοητεύουν τα πλάσματα του αέρα. Τα πουλιά είναι η ιδανική σου επιλογή.

Ιχθύς

Σου αρέσουν τα ήρεμα κατοικίδια, έτσι επιλέγεις μία γάτα πάνω από έναν σκύλο. Είσαι επίσης ζωδιο του νερού, έτσι τα ψάρια δεν αποτελούν κακή επιλογή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 26 Iουνίου;

Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά ενός Λέοντα;

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share