Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο ανάλογα το ζώδιο σου;

Μήπως την λύση θα την βρεις στα άστρα;

25 Ιουνίου 2019 15:07
Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο ανάλογα το ζώδιο σου;

Τα άστρα έχουν την λύση για τα πάντα και μπορούν να σας λύσουν τις απορίες! Ποιο είναι το ιδανικό κατοικίδιο ανάλογα το ζώδιο σου;

Δυσκολεύεσαι με το σκύλο σου; Ίσως αυτό σημαίνει πως είσαι ένας λέοντας που λατρεύει τις γάτες. Μήπως η σκέψη της γάτας σε τρελαίνει, τότε ίσως ανήκεις στα ζώδια της παρθένου ή του αιγόκερω.

Κριός

Σου αρέσει η γυμναστική, έτσι ένας σκύλος είναι πολύ καλή επιλογή για εσένα. Σου ταιριάζει περισσότερο ένας μικρόσωμος σκύλος, καθώς λείπεις συχνά από το σπίτι. Τα πηγαίνεις πολύ καλά και με τα πουλιά.

Ταύρος

Σου ταιριάζουν όλων των ειδών οι σκύλοι, αλλά περισσότερο τα ήρεμα και αυτά που τους αρέσει να ξαπλώνουν όλη μέρα και να βλέπουν τηλεόραση με την οικογένεια. Τα πηγαίνεις αρκετά καλά και με τις γάτες, καθώς είναι ευγενή ζώα. Προτιμάς τα καθαρά ζώα, έτσι δεν σου ταιριάζουν τα κουνέλια.

Δίδυμος

Σου αρέσει η συνεχής συντροφιά, έτσι ένας μικρός σκύλος που μπορείς να τον κουβαλάς παντού είναι ιδανική επιλογή. Χρειάζεσαι ένα κατοικίδιο με το οποίο να μπορείς ντα ταξιδέψεις. Πολλοί δίδυμοι έχουν ζευγάρια κατοικίδια. Έχουν δύο σκύλους ή δύο γάτες.

Καρκίνος

Τα πηγαίνεις καλά με μικρά τριχωτά πλάσματα όπως τα χάμστερ, τα ποντίκια και τις γάτες σου αρέσουν επίσης τα ψάρια, καθώς ανήκεις στα ζώδια του νερού.

Λέων

Είσαι σαν μία μεγάλη γάτα, έτσι απολαμβάνεις την ανεξαρτησία και την γοητεία ενός αιλουροειδούς στο σπίτι σου.

Παρθένος

Δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου λερώνουν το σπίτι, αλλά ιδανική επιλογή για εσένα είναι μία γάτα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της. Τα εξωτικά ζώα δεν είναι για εσένα.

Ζυγός

Είσαι φιλικό και ευγενικό άτομο, έτσι προτιμάς έναν σκύλο από μία γάτα. Οι βόλτες με το σκύλο στο πάρκο είναι τέλειος τρόπος για να γνωρίζεις νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Είσαι από τα λίγα ζώδια που του αρέσουν τα φίδια, οι αράχνες ή τα ερπετά για κατοικίδια. Έχεις επίσης τον τρόπο σου με τις γάτες, καθώς συμβολίζουν αισθησιασμό και μυστήριο.

Τοξότης

Δεν είσαι άνθρωπος που αποκτά κατοικίδια, καθώς σου αρέσουν τα ταξίδια και δεν θες την υποχρέωση. Τα πηγαίνεις καλά με ζώα που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως τα ψάρια ή οι χελώνες.

Αιγόκερως

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια, καθώς τείνουν να σου καταστρέφουν τον τρόπο ζωής. Προτιμάς έναν μεγάλο σκύλο και θέλεις να τον έχεις στην αυλή, και γενικά έξω από το σπίτι.

Υδροχόος

Δεν σου αρέσουν τα κατοικίδια γενικά, αλλά σε γοητεύουν τα πλάσματα του αέρα. Τα πουλιά είναι η ιδανική σου επιλογή.

Ιχθύς

Σου αρέσουν τα ήρεμα κατοικίδια, έτσι επιλέγεις μία γάτα πάνω από έναν σκύλο. Είσαι επίσης ζωδιο του νερού, έτσι τα ψάρια δεν αποτελούν κακή επιλογή.

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει ανατροπές: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί! (Video)

Η αγαπημένη και διάσημη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναλύει τα πάντα για τα ζώδια και το τι θα τους συμβεί!

Η Σελήνη περνάει στον Κριό από το ζώδιο των Ιχθύων και αυτό θα φέρει μια μικρή αναταραχή στα ζώδια! Η σελήνη αυτή θα είναι δυναμική όπως αναφέρει η αστρολόγος Άση Μπήλιου!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ξεκίνημα της εκπομπής και της ανάλυσης των αστρολογικών της προβλέψεων η Σελήνη στον Κριό θα έχει ένα ορμητικό, επιθετικό και ουσιώδες στοιχείο!

Προσοχή! Τα παρορμητικά ζώδια Κριός, Ζυγός και Αιγόκερως θα επηρεαστούν περισσότερο!

Ιδιαίτερη ακόμα προσοχή πρέπει να δείξουν οι Υδροχόοι γιατί είναι πιο ευαίσθητοι αυτήν την περίοδο και δεν πρέπει να φανούν επιθετικοί στις ιδέες τους!

Δείτε το βίντεο:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share