Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εάν χώρισες με ένα από αυτά τα ζώδια τότε έρχεται... μεγάλο ξεκατίνιασμα!

Μπορείς να το διαχειριστείς;

25 Ιουνίου 2019 12:17
Εάν χώρισες με ένα από αυτά τα ζώδια τότε έρχεται... μεγάλο ξεκατίνιασμα!

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το να χωρίσεις με ένα από αυτά τα ζώδια. Αυτό που θα ακολουθήσει ίσως είναι για σένα μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Θα τρίβεις τα μάτια σου και θα αναρωτιέσαι: «τώρα εγώ τα ζω αυτό ή είναι εφιάλτης;». Πάμε λοιπόν να μάθουμε ποια ζώδια θα... ξεκατινιαστούν με την πρώτη ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ευέξαπτος, δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα νεύρα του, αλλά ούτε και την γλώσσα του. Από εκείνον να περιμένεις εκρήξεις ζήλειας, φωνές, φασαρίες και... χαμό. Θα τα κάνει όλα άνω κάτω. Αν σε δει με άλλη/ο, δε θα διστάσει να κάνει σκηνή. Δεν τον νοιάζει να κρατήσει επίπεδο. Θα πει αυτά που θέλει και φυσικά θα ξεσπάσει με όχι καλό τρόπο. Μέχρι και μαλλιοτράβηγμα, να περιμένεις από τον Κριό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ποιο επίπεδο; Ούτε που τον νοιάζει τον Δίδυμο να κρατήσει επίπεδο. Αν για άλλα ζώδια αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα, για τον Δίδυμο δεν μετράει όταν έχει να κάνει με το πρώην άλλο του μισό. Φυσικά και θα κάνει σκηνές, φυσικά και θα συμπεριφερθεί με τρόπο που μόνο... κυριλέ δεν θα τον χαρακτήριζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις δει ποτέ Καρκίνο έξαλλο; Τον έχεις δει εκτός εαυτού; Δεν το θέλεις, πίστεψέ μας. Ο Καρκίνος είναι γλυκούλης, τρυφερούλης και όλα τα συναφή, όταν είναι σε σχέση κτλ, αλλά έτσι και χωρίσει και έχει πληγωθεί, θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Και σιγά μην κάτσει να νοιαστεί για επίπεδα και αηδίες... Θα φτάσει το level στον πάτο...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αντίστοιχος του Καρκίνου είναι και ο Τοξότης. Και να περιμένεις και χειρότερα σκηνικά από εκείνον. Θα κάνει τα πάντα, όσο χαμηλά και αν χρειαστεί να πέσει. Έτσι και νιώσει πληγωμένος ή αδικημένος ή θελήσει να εκδικηθεί, τότε είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ακόμα και δημόσια. Δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Άλλωστε ποτέ του δεν τον ένοιαξε, τώρα θα τον πειράξει;

Απρόοπτα γεγονότα και συναντήσεις: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

Η Λίτσα Πατέρα κάνει τις καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και για το τι θα τους συμβεί!

Η Σελήνη σήμερα περνάει στον Κριό και αυτό μας δίνει κουράγιο για να αγωνιστούμε παραπάνω για αυτά που θέλουμε!

Η αστρολόγος αναφέρει ότι η Αφροδίτη παραμένει στο πιο ωραίο ζώδιο αυτό των Διδύμων κάτι που θα επιφέρει συμφωνίες, επαφές και συναντήσεις!

Βέβαια αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα και συναντήσεις που θα δυσκολέψει τα ζώδια!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για τον Άρη που μπαίνει στον Ταύρο τον επόμενο μήνα!

Δείτε το βίντεο:

Τα 3 ζώδια που θα μείνουν μόνα τους στο τέλος!

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι”, αυτά τα τρία ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν το στίχο που ερμήνευσε η Βίκυ Μοσχολιού και να μείνουν σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Παρθένος
Υποχόνδριος, είναι αυτός που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει «crazy cat lady». Aν ξεκινήσει να επικρίνει, μπαίνει στον αυτόματο και δεν σταματάει και αυτό απωθεί τους γύρω του. Είναι σταθερός και καλός φίλος, ωστόσο, έχει γερές πιθανότητες να μείνει χωρίς συντροφιά.

Τοξότης

Η χαρά της ζωής, το cool παιδί που θες να έχεις στην παρέα σου, είναι τόσο χαλαρός που δεν κάνει κανένα κουμάντο στη ζωή και συνήθως μένει μόνος του. Είναι τόσο βαθιά αισιόδοξος που δεν θα καταλάβει ακριβώς το μέγεθος της μοναξιάς του ποτέ..

Δεν επενδύει στο μέλλον και έχειεμμονή με το να ζει τη στιγμή. Είναι ωραίος τύπος και διαθέτει μπόλικη γοητεία, βαριέται εύκολα, τα κάνει όλα με ταχύτητα και σε ποσότητα με αποτέλεσμα να παθαίνει κορεσμό και εκεί να την πατάει.

Ιχθύς

Αυτά τα παιδιά έχουν έρθει στον πλανήτη γη για να γυρνάνε σαν τις μέλισσες από λουλούδι σε λουλούδι. Είναι οι άνθρωποι που εκτός του ότι φλερτάρουν με τους πάντες, φλερτάρουν στο τέλος και με τη μοναξιά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share