Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προσοχή για αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

25 Ιουνίου 2019 09:11
Προσοχή για αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Ποιοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα;

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που οι αιφνίδιες αλλαγές θα κλονίσουν τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια, θα σας οδηγήσουν σε κάτι καλό και θα βάλετε σε εφαρμογή έστω και με καθυστέρηση σχέδια και ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ: Με μεθοδικότητα θα υλοποιήσετε τους στόχους σας, ιδιαίτερα αυτούς που θα αφορούν κοινωνικές διακρίσεις, αν και δε θα λείψουν οι αντιθέσεις στις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε τη λογική σας σε κρίσιμες στιγμές, τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η ερωτική σας ζωή αλλάζει επηρεάζοντας την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα αλλά στη συνέχεια το βάρος μετατοπίζεται στη βελτίωση του τρόπου ζωής σας. Να περιμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Ήρθε η ώρα να αποκατασταθείτε από αδικίες που σας έγιναν και ατυχίες που υπεστήκατε. Η μέρα που θα διανύσετε θα είναι παραγωγικός και ανανεωτικός σε σχέσεις, στόχους και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κληθείτε να ανακαλύψετε γιατί αποτύχατε σ κάποιες από τις επιδιώξεις σας που είχατε προσπαθήσει πολύ. Αρπάξτε την ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε νέους στόχους.

ΖΥΓΟΣ: Η ζωή έχει αντιξοότητες και οι συναισθηματικές σας σχέσεις ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες. ο επαγγελματικός σας τομέας βελτιώνεται και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και ξεπεράστε παλιές συναισθηματικές απογοητεύσεις. Τοποθετήστε τα χρήματά σας μόνο σε ασφαλείς επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζει το ύφος, το κλίμα και ίσως και η σύνθεση στην οικογένειά σας που θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε ότι είχατε ξεκινήσει καιρό πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεκτικό χειρισμό θα απαιτήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα για να μην αιφνιδιαστείτε. Η μέρα θα είναι αρκετά σύνθετη σε επιρροές και γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε σημασία σε μια καινούρια ερωτική σχέση που θα εμφανιστεί σε εσάς τους αδέσμευτους, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο που θα σας συγκλονίσει.

Πηγή: oroskopos.gr

Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Iουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ

Όλη την αρχή της εβδομάδας πάρτε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα και θα χαρείτε που το κάνατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγος ελεύθερος χρόνος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να έρθει ακόμη πιο κοντά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μεγάλες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας στις αρχές της εβδομάδας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα άστρα θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν στο επόμενο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι κινείστε σε λάθος κατεύθυνση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σημαντικό να έχετε στο έρωτά σας και μία φιλική βάση για να μπορείτε να μιλάτε.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι αύριο όλα όσα σας απασχολούν θα έχουν περάσει και πάλι θα βρείτε κοινό έδαφος με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η ενέργεια των πλανητών που παρεμβαίνει και σας κάνει αμήχανους και νευρικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μην ταράξετε τα νερά αλλά από κάποιο σημείο και μετά ίσως να μην είστε σε θέση να το αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι την Τετάρτη θα έχετε ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει θεαματική είσοδο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι, που μπορεί να ξεχάσετε μερικά ραντεβού οπότε χαρείτε την ήρεμη εβδομάδα έως τότε!

ΙΧΘΕΙΣ

Από σήμερα το βράδυ προσπαθήστε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι, επειδή τα προγράμματα και τα σχέδια θα αλλάζουν κάθε μέρα.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share