Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Μαύρη εβδομάδα: Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη αναλύουν τα ζώδια!

Οι κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

24 Ιουνίου 2019 14:30
Μαύρη εβδομάδα: Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη αναλύουν τα ζώδια!

Δευτέρα σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας αναλύσει τα άστρα των Κώστα Λεφάκη, Βίκυ Παγιατάκη, Άση Μπήλιου και Λίτσα Πατέρα!

Πάμε να τους δούμε έναν προς έναν!

Κώστας Λεφάκης

undefined

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 24 - 30 Ιουνίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Η εβδομάδα ξεκινά με αντίθεση της Αφροδίτης από τους Διδύμους, με τον Δία από τον Τοξότη. Επηρεάζονται σχέσεις, αγαπημένα πρόσωπα και δρομολογούνται εξελίξεις με βραχυπρόθεσμο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο!

Δείτε αναλυτικά...

Κριός
Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα συμβατικό ξεκαθάρισμα. Η αισθηματική σας ζωή παρόλα αυτά, ενισχύεται με τη βοήθεια της σύμπτωσης. Στα οικονομικά θα έχετε μικρές διευκολύνσεις. Ένας δικός σας άνθρωπος όμως, θα σας απασχολήσει πολύ και θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και, όπου χρειάζεται αυστηροί απέναντί του!Εμπιστευθείτε τη λογική σας και μην λειτουργείτε παρορμητικά!

Ταύρος
Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα. Η εβδομάδα σας βοηθά να επεκταθείτε εκεί που θέλετε. Επίσης τώρα ευνοούνται συνεννοήσεις, συναλλαγές και συνεργασίες. Επίσης το επταήμερο που ακολουθεί μπορεί να αποδειχθεί ευχάριστο και στα ερωτικά. Πολλοί από εσάς σκέφτεστε το ενδεχόμενο μιας ιδιαίτερης συνάντησης με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ, όχι απαραίτητα για αισθηματικές, αλλά μάλλον για εμπορικές σας υποθέσεις. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επιλογές στα οικονομικά!

Δίδυμος:
Η εβδομάδα ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειας σε πρακτικά ζητήματα. Ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα και σας διευκολύνει οικονομικά και συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν μικρές αντιξοότητες, κυρίως σε ότι αφορά στις διεκπεραιώσεις. Στο τέλος όμως, η εβδομάδα κλείνει με θετικό πρόσημο, ιδιαίτερα για όσους από εσάς ασχοληθήκατε σοβαρά με την επίλυση και τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων.Μπορείτε να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο αντικειμενικοί στις υποθέσεις σας!

Καρκίνος
Ο Ερμής, μετά το ζώδιό σας, περνά τώρα στον Λέοντα και κινεί τα νήματα προς όφελός σας στις πρακτικές και εμπορικές σας υποθέσεις. Κινηθείτε προς επίτευξη συμφωνιών που έχουν μείνει καιρό σε εκκρεμότητα και πάρτε αποφάσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας. Κάντε το πρώτο βήμα σε αισθηματικά αδιέξοδα και δώστε περιθώρια χρόνου για να ευδοκιμήσουν οι όποιες προσπάθειές σας.Φανείτε μεθοδικοί και συστηματικοί στις επιδιώξεις σας!

Λέων:
Ό,τι σας εκνευρίζει είναι περιστασιακό. Ο Ερμής στο ζώδιό σας δίνει το ρυθμό των εξελίξεων και αυτό μπορεί να διασπάσει την προσοχή σας από τα σημαντικά στα ασήμαντα. Τα γεγονότα δεν ευνοούν άμεση αντίδραση εκ μέρους σας, ενώ σας βοηθούν να κρίνετε καταστάσεις και ανθρώπους. Μη φανερώνετε τις επιθυμίες σας και μην ξεκινήσετε καμία αντιπαράθεση με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας.Διεκδικήστε διπλωματικά αυτό που σας ανήκει!

Παρθένος
Πρακτικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε άτομα της οικογένειας ή του άμεσου περιβάλλοντός σας. Οι καλές ειδήσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας καθυστερούν για λίγο ακόμη. Ελέγξτε και φροντίστε θέματα υγείας, περιστασιακού εκνευρισμού και ιδιαίτερης ευαισθησίας του χαρακτήρα σας.Μην παραιτείστε από προσπάθειες που στοχεύουν στην βελτίωση των οικονομικών σας

Ζυγός
Σκέφτεστε με τι τρόπο θα αποδράσετε από αυτά που σας ταλαιπωρούν. Τα καλά νέα είναι ότι αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς τη συμμετοχή σας, τότε τα γεγονότα θα αποδείξουν τη σημασία τους και θα σας οδηγήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οικονομικά, παρά τον προβληματισμό σας, το θέμα τακτοποιείται.Επιλέξτε με πιο αυστηρά κριτήρια τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε!

Σκορπιός
Νέα σχέδια και νέα πρόσωπα εμφανίζονται στο προσκήνιο. Μια τονωτική ένεση αισιοδοξίας σας βοηθά να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Μια πρόσκληση για συνάντηση, ή μια ευκαιρία για να λυθεί μια πρόσφατη παρεξήγηση τονώνει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στην αντίληψή σας! Μερικοί από εσάς μπορεί να αλλάξετε εργασία ή να εξελίξετε το αντικείμενο που υποστηρίζετε.Κατευνάστε τα οξυμένα πνεύματα στην οικογένεια ή στον περίγυρό σας!

Τοξότης
Η εβδομάδα έχει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Πολλοί από εσάς θα βοηθηθείτε στις φιλοδοξίες σας, ενώ άλλοι θα διευκολυνθείτε στις εμπορικές σας συναλλαγές. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα παίξουν ρόλο, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σας. Αισθηματικά, η εβδομάδα ευνοεί τα τολμηρά βήματα, τη δημιουργία εντυπώσεων και την ευχάριστη διάθεση. Να είστε προσεκτικοί στη χρήση μηχανημάτων!

Αιγόκερως
Δοκιμάστε την μέθοδο των λύσεων που σας βοηθούν να παρακάμψετε τις αντιστάσεις των άλλων. Μη μεγαλοποιείτε όμως τα θέματα που αντιμετωπίζετε, κυρίως των οικονομικών. Κάποιοι θα χρειαστείτε βοήθεια από τρίτους που, αν τη ζητήσετε έξυπνα, το πιθανότερο είναι να σας την προσφέρουν. Αισθηματικά φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας και, αν χρειαστεί, να κάνετε έναν έξυπνο συμβιβασμό.Προσέξτε την επικοινωνία και την συνεννόηση με τρίτους.

Υδροχόος
Κινείτε τα νήματα αλλά προσοχή! Κάποιοι συνεργάτες ή άτομα του περιβάλλοντός σας χρειάζονται την επιβράβευσή σας. Αισθηματικά φανείτε περισσότερο αισιόδοξοι και πιο διαλλακτικοί. Οι μακρόχρονες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς σε επιμέρους θέματα. Οικονομικά, εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας!Επιμεληθείτε την κοινωνική σας ζωή και υποστηρίξτε την ανάγκη σας για ευχάριστη δραστηριότητα!

Ιχθύες
Η εβδομάδα σας βοηθά να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, ιδιαίτερα αν μπορέσετε να δείτε τη μεγάλη εικόνα και δεν αγκιστρωθείτε στις μικρές παράπλευρες απώλειες. Ακούστε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου, αγαπημένου ανθρώπου και χαρίστε στον εαυτό σας μια επιθυμητή πολυτέλεια. Ξοδέψτε με μέτρο για την ευχαρίστησή σας!Αποδεσμευτείτε από αγκυλώσεις και νοοτροπίες που δεν σας εξυπηρετούν>!

Βίκυ Παγιατάκη

undefined

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Η μετακίνηση του Ερμή στις 27 από το ζώδιο του Καρκίνου σε αυτό του Λέοντα θα επιφέρει μια πιο καθαρή εικόνα για το πώς συμφέρει να κινηθούν Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι που τόσο προβληματίζονται και ταλαιπωρούνται από περίπου τις 15 του Μάη και μετά. Αυτό ισχύει και για τους Καρκίνους, αλλά κάπως λιγότερο.

Με την ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη που θα γίνουν στις 2 στον Καρκίνο σχέσεις και συνεργασίες περνούν μια κάποια δοκιμασία. Μάλιστα όποιες από αυτές δεν έχουν το υπόβαθρο να συνεχίσουν μπορεί να υπάρξει κάποια τροποποίηση ή να κλείσει οριστικά ο κύκλος τους.

Από τις 2 Ιουλίου σημαντικά γεγονότα και για τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος.

Άση Μπήλιου

undefined

Η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναλύει τα πάντα για τα ζώδια και ότι αφορά την καθημερινότητα τους! Πώς όμως θα επηρεαστούν τα ζώδια από την 1η έκλειψη στον Καρκίνο στις αρχές Ιουλίου;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί ότι γενικά θα είναι μια καλή εβδομάδα για τα ζώδια και ειδικά αν θέλουν να κλείσουν εκκρεμότητες που τυχόν έχουν!

Όπως γνωρίζουμε ήδη η Σελήνη είναι στους Ιχθείς αλλά αυτό που θα δυσκολέψει τα ζώδια στο μέλλον είναι ο ανάδρομος Ερμής που έρχεται τον επόμενο μήνα!

Η αστρολόγος τόνισε πως η πιο δύσκολη ημέρα για τα ζώδια θα είναι η Τετάρτη! Επίσης ανέφερε πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής που θα είναι ανάμεσα στα ζώδια του Καρκίνου και Λέοντα όλα τα υπόλοιπα!

Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για όλα τα ζώδια:

Λίτσα Πατέρα

undefined

Η αγαπημένη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα στο ξεκίνημα της εκπομπής και των αστρολογικών της προβλέψεων αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο για να εξηγήσει πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια!

Τόνισε ακόμα πως σχηματίζεται ένα τετράγωνο Αφροδίτη Δία που που θα φέρει αντίθεση και θα έχει κάποιες σημαντικές συνέπειες!

Επίσης ανέφερε πως ο ανάδρομος Ερμής θα έχει κάποιες αλλαγές, ανανεώσεις αλλά και καθυστερήσεις για τα ζώδια!

Για αυτό το διάστημα και όσο θα παραμείνει η Σελήνη στους Ιχθείς θα προκαλέσει κάποια "αστάθεια" και κυρίως οικονομική!

Δείτε αναλυτικά:

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share