Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περίπλοκη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Λεφάκη, Πατέρα, Μπήλιου, Παγιατάκη και Λεούση!

Οι 5 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν!

21 Ιουνίου 2019 13:32
Περίπλοκη ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από Λεφάκη, Πατέρα, Μπήλιου, Παγιατάκη και Λεούση!

Ζώδια σήμερα: Παρασκευή και όπως κάθε μέρα το Athensmagazine.gr σας έχει συγκεντρώσει ξανά τους 5 κορυφαίους αστρολόγους καθώς και τις προβλέψεις τους για όλα τα ζώδια!

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

Κώστας Λεφάκης:

Κριός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου δρομολογεί εξελίξεις, πρωτίστως στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να δικαιώσετε μια επιλογή σας και να κερδίσετε έναν ανταγωνισμό. Κάποιες δυσκολίες ή διλήμματα θα επιλυθούν κατάλληλα και θα πρέπει να περιμένετε βελτίωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε μια είδηση που δεν φαίνεται εξακριβωμένη.

Ταύρος
Φροντίστε τα αισθηματικά και την προσωπική σας ζωή, καθώς παρατηρούνται αλλαγές στις διαθέσεις και στις ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και δίνει διάσταση σε ένα θέμα το οποίο είχατε παραμελήσει. Οικογένεια και συγγενείς θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17, σας προτρέπουν να είστε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, σε όλους τους τομείς. Φροντίστε το συμφέρον σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που προβληματίζεστε με κάποιον, ή με κάτι και δώστε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να προβληθεί. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και στις δυνατότητές σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο αυτό το διάστημα, γι αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Καρκίνος
Ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει αποτελεσματικούς στις επιδιώξεις και στην συμπεριφορά. Κάποια νευρικότητα σε ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί μπορεί να επηρεάσει κάποια σημαντική, ή χρήσιμη σχέση σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν σας αφορούν, ούτε να δώσετε συμβουλές προς τρίτους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και προνοητικότητα!

Λέων
Επιμεληθείτε τα θέματα που σας δημιουργούν αγωνία και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται και με την υγεία σας την οποία πρέπει να βελτιώσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν είναι τόσο εύκολα για εσάς τώρα, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή σε οτιδήποτε σημαίνει έξοδα και υποχρεώσεις. Απαλλαγείτε από άσκοπους φόβους και ανασφάλειες.

Παρθένος
Το διάστημα είναι λίγο νευρικό και ακατάστατο, αν δεν ορίσετε τώρα τις προτεραιότητές σας, σύμφωνα με τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και εκείνων που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλλιεργήστε καλλίτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και επιδιώξτε κάποιες χρήσιμες αλλαγές, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δώστε περιθώρια σε μια σχέση σας να αναπτυχθεί.

Ζυγός
Μια ευχάριστη σειρά ημερών ακολουθεί για εσάς με ευαίσθητο τομέα, μόνο τον επαγγελματικό, όπου χρειάζεται προσοχή! Η επίδραση της Πανσελήνου θυα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθεις, ή θα διαμορφώσει καινούριο κλίμα. Τυχόνε οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε. Αισθηματικά παρουσιάζεστε πιο τυχεροί και εφοδιασμένοι από την συμπεριφορά τρίτων. Κινηθείτε σε ασφαλείς δρόμους και μην ρισκάρετε!

Σκορπιός
Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σας βοηθούν να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε ορίσει, σε όποιον τομέα και αν αφορούν. Οι σχέσεις με το περιβάλλον ενδυναμώνουν. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζεται ενισχυμένη αλλά και έντονη σε συγκινήσεις. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο θα σας αμφιταλαντεύσει για αποφάσεις και θα σας δημιουργήσει και διλήμματα αν τύχει να πρέπει να κλείσετε συμφωνίες. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση τόσο των συναισθημάτων , αλλά και των χρημάτων σας. Προβλέψτε τις δυσκολίες που θα έρθουν.

Τοξότης
Μεταβατική εποχή με διακυμάνσεις πολλές στην καθημερινότητα. Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενισχύει την τύχη και το ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα. Οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει ίσως σας πιέσουν για την εξόφλησή τους. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και ενισχύστε την αυτό εκτίμησή σας!

Αιγόκερως
Ένταση θα φέρει η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, βάζει σε κίνδυνο κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο διαλλακτικοί από ότι συνήθως. Βελτιωμένες παρουσιάζονται οι συνθήκες εργασίας σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων και μην υπερεκτιμάτε την τύχη ή τις δυνατότητές σας.

Υδροχόος
Λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα αν και η Πανσέληνος της Δευτέρας δίνει ευχάριστα περιστατικά και διεξόδους που χρειαζόσασταν. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο όμως είναι ασύμφορη για την ψυχολογία σας και δημιουργεί κάποιες δυσκολίες ή αντιξοότητες μεταξύ της εργασίας και κάποιων έκτακτων περιστατικών στην καθημερινή σας ζωή. Προτιμήστε τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από μια παρορμητική αντίδραση. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που σας ενοχλεί.

Ιχθύες
Για εσάς, οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι πιο ευνοϊκοί, τόσο στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, όσο και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βελτίωση θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, ή περισσότερη τύχη στο αντικείμενό της. Η Πανσέληνος της Δευτέρας, φέρνει νέες εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς τις οποίες πρέπει να αποδεχτείτε. Ενισχύστε την δημιουργική σας έκφραση, διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα αισθηματικά σας, χωρίς προκαταλήψεις και φόβους.

Άση Μπήλιου:

Παρασκευή σήμερα και η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή "Στην Φωλιά των ΚουΚου" και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια.

Η αστρολόγος τόνισε σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στους Ιχθύς, κάτι που θα τους κάνει να έχουν τάσεις φυγής! Ωστόσο, τόνισε πως σήμερα περνά ο Ήλιος στον Καρκίνο και έχουμε επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού με το θερινό ηλιοστάσιο! Μάλιστα αναφέρθηκε και στους Ταύρους, λέγοντας ότι θα έχουν μια κουραστική ημέρα.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο:

Βίκυ Παγιατάκη:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Την Κυριακή στις 17 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή της αφορά περισσότερο την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων. Λέγονται μεταβλητά διότι βρίσκονται με το ένα πόδι σε μια εποχή και με το άλλο στην άλλη.

Οι Δίδυμοι π.χ. σηματοδοτούν το κλείσιμο της άνοιξης και το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Η Παρθένος κλείνει το καλοκαίρι και μας εισάγει στο φθινόπωρο κ.ο.κ.

Αυτά, φυσικά, για τη λεκάνη της Μεσογείου, όπου γεννήθηκε και άκμασε η αστρολογία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στοιχειώδη προσοχή στις γύρω από τη 17η ημέρες. Διπλά λέγονται λοιπόν αυτά τα ζώδια και όχι γιατί όπως λανθασμένα λέγεται είναι... διπρόσωπα.

Λίτσα Πατέρα:

Παρασκευή σήμερα και η Λίτσα Πατέρα, για ακόμα ένα πρωινό, βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος είπε πως πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να χαρούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, διότι η Σελήνη είναι στον Υδροχόο, αλλά πάνω απ όλα η Αφροδότη - η οποία είναι πλανήτης που μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα πρόσωπα- βρίσκεται στους διδύμους, που αυτό σημαίνει αγάπη, φλερτ, συναντήσεις και συναισθηματικές... αταξίες!

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις στα παρακάτω βίντεο:

Άντα Λεούση:

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Επιβάλλεται να αλλάξετε προκαταλήψεις και ορισμένες ανασταλτικές νοοτροπίες. Δημιουργήστε σταθερές βάσεις ανάπτυξης και κάντε επιτυχείς αναμορφώσεις και διαμορφώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένα νέο οικονομικό πλάνο, αν θέλετε να αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων. Η κρίση σας θα είναι οξυμμένη και θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από άλλες οπτικές γωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε σε βάθος τα προβλήματα που σας απασχολούν για να τα προωθήσετε σε επιτυχείς λύσεις. Η επιμονή, η υπομονή και το ανοιχτό μυαλό θα επιφέρουν θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να μοχθήσετε για να βάλετε καινούριες βάσεις. Απαλλαγείτε από βεβαρημένες καταστάσεις, γεμίζοντας το κενό που θα αφήσουν με κάτι πιο ουσιώδες.

ΛΕΩΝ: Η μέρα ηλεκτρίζει τον ψυχισμό σας και σας ωθεί να γεννάτε φαεινές ιδέες οι οποίες θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε με σωστές διασυνδέσεις. Μη χάνετε χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανακαλύψετε πολλά σε ότι θα αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Γίνετε πιο πιστοί στο εγώ σας και κάντε μια γενική αναθεώρηση της στάσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευθύνεται η τύχη για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας αλλά το χέρι σας. Ενεργοποιήστε άμεσα την υπευθυνότητά σας και μεγιστοποιήστε τα πιθανά οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν έχετε συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους σας δε θα έρθει μεγαλύτερη οικονομική άνοδος. Επανεξετάστε αρμοδιότητες και ιεραρχίες πριν ανοίξετε το στόμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε το σύμπλεγμα της μετριότητας τώρα που οι ικανότητές σας έχουν αποδειχθεί. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε σε πολλούς τομείς της ζωής σας, οπότε διεκδικήστε τα δικαιώματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε για τις υποθέσεις σας πιο αυτόνομα και πάρτε τον εαυτό σας πιο σοβαρά. Υπάρχει λόγος να πιστεύετε ότι αυτή η μέρα θα είναι καλύτερη από τον προηγούμενη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φτιάξτε στεγανά για την προσωπική σας ζωή και την εργασία. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί σημαντικά, αλλά από εσάς εξαρτάται αν θα είστε ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές.

ΙΧΘΥΣ: Ο χρόνος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο στις υποθέσεις σας. Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσπαθήστε να ενεργήσετε στο σωστό τόπο και χρόνο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share