Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (20/06): Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

20 Ιουνίου 2019 12:06
Ζώδια σήμερα (20/06): Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Ιουνίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Νέες ερωτικές εμπειρίες γι' αυτό το ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

ΚΡΙΟΣ: Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα. Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε σωστά τις διευκολύνσεις που θα σας δοθούν, χωρίς να βάλετε μπροστά την απληστία και θα κατακτήσατε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share