Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Iουνίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

20 Ιουνίου 2019 07:16
Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 20 Iουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, οπότε να είστε περιπετειώδες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να προκύψουν μερικές ριζοσπαστικές νέες ιδέες που θα κάνουν τη δημιουργικότητά σας να τρέχει με χίλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας επηρεάζεται από τους γύρω σας. Οι αυθόρμητες αναθεωρήσεις είναι καλές για την διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ

Μην κάνετε τα ίδια λάθη ξανά. Κοιτάξτε μέσα στις αναμνήσεις σας και θυμηθείτε παλιές μάχες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από αύριο το βράδυ θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και να εκφραστείτε με σαφήνεια.

ΖΥΓΟΣ

Νέοι δρόμοι θα ανοίξουν στην ερωτική σας ζωή, είτε μέσα από μια συνάντηση είτε μέσα από μια δική σας ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα κι αν τα πάντα δεν είναι απολύτως σαφή αυτή τη στιγμή, έχετε τις τρελές ιδέες που χρειάζονται για να κάνετε τη διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να πλησιάσετε την πραγματικότητα. Το παρελθόν είναι πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι κρίμα που πρέπει να κάνετε και κάποιες δουλειές ενώ έχετε την παρέα σας να σας ξεσηκώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι του/της συντρόφου σας θα είστε σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ουρανός είναι καθαρός στις διαπροσωπικές σχέσεις και εσείς λάμπετε σήμερα.

Οι ονειρεμένες διακοπές που επιθυμούν τα ζώδια!

Ο καιρός των διακοπών έφτασε και τα ζώδια ονειρεύονται διακοπές! Ανάλογα με το πότε έχετε γεννηθεί αλλάζουν οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες των ζωδίων για τις διακοπές!

Ας δούμε αναλυτικά τι θέλουν τα ζώδια για τις διακοπές τους

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός, ακόμα και στις διακοπές του, ψάχνει τρόπους να εκτονώσει την ενέργειά του. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο προτιμούν τις διακοπές σε δωμάτιο με στοιχειώδεις ανέσεις, αποφεύγουν το camping και τις διακοπές σε σκηνή ενώ θα προτιμήσουν προορισμούς που θα τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με κάποιο extreme sport. Είναι πολύ πιθανό, ένας Κριός να προτιμήσει το βουνό, τη στιγμή που όλοι τρέχουν στις παραλίες.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και όσοι ανήκουν σε αυτό αρέσκονται σε διακοπές με την οικογένεια, κατά προτίμηση όχι πολύ μακριά από τη βάση τους και ιδανικά σε οργανωμένα group. Απεχθάνονται τον αυθορμητισμό, το τυχαίο και την αναποφασιστικότητα της μη-οργανωμένης εκδρομής. Οι ιδανικές διακοπές είναι σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που καλύπτει τις ανάγκες για διασκέδαση όλης της οικογένειας ή της παρέας. Οι Ταύροι απεχθάνονται τον αυθορμητισμό, το τυχαίο και την αναποφασιστικότητα των μη οργανωμένων διακοπών.

Δίδυμοι

Οι ζωηρές προσωπικότητες, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκονται σε διακοπές που θα τους φέρουν σε επαφή με όσο περισσότερους αγνώστους γίνεται και θα τους επιτρέψει να επεκτείνουν στο μέγιστο τον κοινωνικό τους κύκλο. Αν και συχνά μοιάζουν λάτρεις του αστικού τοπίου, πολλές φορές επιλέγουν διακοπές που περιλαμβάνουν πεζοπορίες, κολύμβηση και άλλα θαλασσινά και καλοκαρινά αθλήματα. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου, όπως είναι οι κατασκηνώσεις που επικεντρώνονται στη γιόγκα και τον διαλογισμό. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, γι’ αυτό προτιμά διακοπές κοντά στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Στους Καρκίνους αρέσει η περιποίηση και οι ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου. Προκειμένου για αυτή την πολυτέλεια, συχνά ξεχνάνε τη θάλασσα και καταλήγουν σε αστικές διακοπές με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εάν τελικά καταφέρουν και φτάσουν και στη θάλασσα, θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζεύοντας βότσαλα και κοχύλια από την αμμουδιά, γιατί -εκτός των άλλων- είναι και ρομαντικοί.

Λέων

Οι περιπετειώδεις Λέοντες θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη στην άλλη άκρη της γης και αυτό είναι μια καλή αφορμή για διακοπές. Εκτός αυτού του πάθους όμως, απολαμβάνουν και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεδομένου ότι τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του αντίθετου φύλου. Τους αρέσει η ζέστη, ακόμα και στις ακραίες μορφές της, όπως είναι μια βόλτα στην έρημο, ενώ επίσης απολαμβάνουν το κυνήγι και το ψάρεμα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι επιλέγουν σύντομες και καλά οργανωμένες διακοπές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν τους ενδιαφέρουν καν τα ταξίδια, εκτός αν συνδυάζονται με δουλειά. Οι ιδανικές διακοπές συνδυάζουν και κάποιου είδους εκπαίδευση ή μάθημα ή ακόμα και γυμναστικές δραστηριότητες. Προτιμούν πάντα την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ συχνά θα κάνουν τη διαφορά και θα επιλέξουν ένα πιο κρύο προορισμό για το καλοκαίρι και το αντίστροφο.

Ως λάτρεις του κάλλους, οι Ζυγοί θα επιλέξουν προορισμούς με φυσική ομορφιά.

Ζυγός

Στους Ζυγούς αρέσουν οι μονοήμερες αποδράσεις. Επιλέγουν μέρη που έχουν να επιδείξουν τέχνη και αξιοθέατα, ενώ η ιδανική μονήμερη εκδρομή είναι σε μια αγορά με αντίκες. Επιδιώκουν να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές και συνήθως θα τους βρεις να χαλαρώνουν την ξαπλώστρα αφού δεν τους αρέσει ιδιαίτερα το κολύμπι, ούτε κάποιο άλλο είδος γυμναστικής. Για χάρη βέβαια μιας πανοραμικής θέας δεν θα διστάσουν να ανέβουν όλο το βουνό. Ως λάτρεις του κάλλους, θα επιλέξουν προορισμούς με φυσική ομορφιά, ενώ για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για φλερτ, θα επιλέξουν προορισμούς κοσμικούς ή άλλους που ευνοούν τις γνωριμίες και το συναναστρέφεσθαι.

Σκορπιός

Το στοιχείο του νερού, στο οποίο ανήκουν οι Σκορπιοί, τους κάνει να επιλέγουν διακοπές στη θάλασσα, πάνω σε ένα jet-ski, ένα ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και ένα κανό. Στον Σκορπιό αρέσουν οι διακοπές στη φύση και συνήθως θα τους βρεις σε κάποιο κάμπινγκ με θέα τα αστέρια. Τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, γι’ αυτό και επιλέγουν συχνά να ταξιδεύουν μόνοι τους. Η ιδανική φυγή για εκείνους περιλαμβάνει road trip με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή μηχανή. Απολαμβάνουν την καλή και εξωτική κουζίνα, ενώ δεν θα έχαναν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δοκιμή κρασιού ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο ξυλογλυπτικής αν βρεθεί στο δρόμο τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες, ως ζώδια της φωτιάς, αρέσκονται στις αθλητικές δραστηριότητες που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Όσο πιο εξωτική και προκλητική είναι μια πρόταση διακοπών, τόσο το καλύτερο, καθώς τους αρέσουν πολύ οι πεζοπορίες, η ορειβασία, η ιππασία και τα θαλάσσια σπορ. Οι ιδανικές διακοπές για τον Τοξότη είναι αυτές που συνδυάζουν τη θάλασσα με το εμπορικό κέντρο.

Αιγόκερως

Ούτε στον Αιγόκερω αρέσουν οι μακρινές εκδρομές και προτιμούν τις μονοήμερες αποδράσεις. Εάν ωστόσο επιλέξουν μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές θα αφορούν την απόλυτη περιποίηση και φροντίδα τους σε ένα ξενοδοχείο που θα τους προσφέρει ανέσεις spa και δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Υδροχόος

Οι ιδανικές διακοπές για τον Υδροχόο, είναι σε μια μεγάλη πόλη, όπου θα περάσουν τη μέρα στα μουσεία θαυμάζοντας τα εκθέματα και τη νύχτα ανακαλύπτοντας τα μεγαλύτερα χορευτικά club της πόλης. Αγαπούν τη μουσική και θα ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Το βουνό είναι ακόμα ένας αγαπητός προορισμός των Υδροχόων, οι οποίοι απολαμβάνουν τις πεζοπορικές διαδρομές, τη συλλογή βοτάνων και την παρατήρηση των άστρων από την κορυφή.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ευτυχισμένοι όταν ταξιδεύουν με καράβι, κανό ή γιοτ. Εν ολίγοις, τους αρέσουν τα νερά, είτε πρόκειται για την ανοιχτή θάλασσα, είτε για έναν ορμητικό ποταμό μέσα στο δάσος. Δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν κάμπινγκ, εάν εμφανιζόταν η ανάγκη, αλλά θα προτιμούσαν, αν ήταν στο χέρι τους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Σε κάθε περίπτωση, το καλό φαγητό είναι πρώτης προτεραιότητας. Οι Ιχθύες τέλος απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό στις διακοπές και τις μονοήμερες εκδρομές με αυτοκίνητο που δεν γίνονται για κανένα άλλο λόγο, πέραν του να απολαύσουν την διαδρομή.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share