Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Μεγάλη προσοχή γι αυτά τα ζώδια: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Αναλυτικές προβλέψεις!

19 Ιουνίου 2019 13:22
Μεγάλη προσοχή γι αυτά τα ζώδια: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου και Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιούν!

Ζώδια: Τετάρτη σήμερα και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη προειδοποιούν!

Άση Μπήλιου:

Τετάρτη σήμερα και η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κουκου", όπου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος -όπως και η Λίτσα Πατέρα- έκανε τις προβλέψεις της, λέγοντας πως η Τετάρτη είναι η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας διότι δημιουργείται ένα κλίμα καχυποψίας από την μία πλευρά με την αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα αλλά και έντασης με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις παρακάτω:

Λίτσα Πατέρα:

Τετάρτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα τόνισε πως είναι μια μέρα γεμάτη ένταση!

Η αστρολόγος, συγκεκριμένα είπε πως πρόκειται για μια βαριά μέρα, με την Σελήνη να εξακολουθεί να είναι στον Αιγόκερω, ενώ οι πλανήτες είναι αυτοί που κάνουν την επιθετική διάθεση!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

Βίκυ Παγιατάκη:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Την Κυριακή στις 17 πραγματοποιήθηκε πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή της αφορά περισσότερο την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων. Λέγονται μεταβλητά διότι βρίσκονται με το ένα πόδι σε μια εποχή και με το άλλο στην άλλη.

Οι Δίδυμοι π.χ. σηματοδοτούν το κλείσιμο της άνοιξης και το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Η Παρθένος κλείνει το καλοκαίρι και μας εισάγει στο φθινόπωρο κ.ο.κ.

Αυτά, φυσικά, για τη λεκάνη της Μεσογείου, όπου γεννήθηκε και άκμασε η αστρολογία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες στοιχειώδη προσοχή στις γύρω από τη 17η ημέρες. Διπλά λέγονται λοιπόν αυτά τα ζώδια και όχι γιατί όπως λανθασμένα λέγεται είναι... διπρόσωπα.

Ποιοι ταιριάζουν με έναν Υδροχόο;

Έχετε σκεφτεί ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και αν είναι καλό να είναι μαζί; Σήμερα θα σας πούμε ποια ζώδια ταιριάζουν καλύτερα με έναν Υδροχόο!

Παρόλο που δεν κάνει εύκολα φιλίες και σχέσεις οι Υδροχόος από τη στιγμή που θα θεωρήσει κάποιο άτομο άξιο της εμπιστοσύνης και της αγάπης του, είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα γι’ αυτούς .

Ας δούμε όμως αναλυτικά με ποια ζώδια ταιριάζει και ποια καλύτερα να αποφύγει;

Ο Κριός σε ελκύει με τον δυναμικό χαρακτήρα του και τον ενθουσιασμό του για τη ζωή. Το θέμα χωλαίνει στην πρακτική πλευρά της σχέσης, δεδομένου ότι εσύ είσαι χαμένος στις θεωρίες και τα υψηλά ιδανικά σου, ενώ εκείνος είναι πιο πρακτικός, οπότε αν δεν καταφέρει να σε συμμαζέψει ζορίζεται…

Αν θέλεις να ζωντανέψει η εικόνα Ταύρος… εν υαλοπωλείο ενέδωσε στη σχέση μαζί του. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που θα συμβούν να ξέρεις ότι τυχόν σχέση σας θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης!

Με τον Δίδυμο κάνετε επικοινωνιακά το τέλειο ζευγάρι. Οι απόψεις σας μοιάζουν σε πολλές περιπτώσεις και οι δύο στον έρωτα κινείστε εγκεφαλικά, οπότε αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει…

ζώδια σήμερα

Ο συναισθηματικός Καρκίνος σε ελκύει με τη ζεστή συμπεριφορά του και την φροντίδα του, αλλά η γκρίνια του και η λατρεία του για την οικογένεια και οι σχέσεις τους με όλους αυτούς τους συγγενείς, σε δοκιμάζουν, οπότε καλύτερα τράβα για αλλού…

Ο εγωκεντρικός και λαμπερός Λέοντας σε γοητεύει και σε ιντριγκάρει το γεγονός να τον κατακτήσεις, κάτι που οδηγεί σε μια παθιασμένη σχέση, που θα απολαύσετε και οι δυο.

Το οργανωτικό και πρακτικό πνεύμα του Παρθένου σε προκαλεί να τον ανακατέψεις, κάτι που τον τρελαίνει, οπότε πάρ’ το αλλιώς.

Με τον Ζυγό κάνεις έναν καλό συνδυασμό, αρκεί να ξεπεράσεις το κόλλημα του για τις σχέσεις και ότι δεν μπορεί να μείνει μόνος του.

Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ξέρετε να διασκεδάζει και να χαλαρώνει ο ένας τον άλλο. Τα προβλήματα αρχίζουν εάν εκδηλώσει τη ζήλια του και την τάση του για έλεγχο. Τότε αρχίζεις να τρέχεις…

Παρέα καλή και ερωτική θα κάνεις με τον Τοξότη. Και οι δυο σέβεστε την ελευθερία ο ένας του άλλου και να ζείτε μέσα από την έμπνευση μιας ιδεολογίας, όμως εσύ παραείσαι της θεωρίας για εκείνον.

Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Αιγόκερως σε κάνει να θέλεις να τον φτάσεις στα άκρα. Αυτό σας φέρνει κοντά και αν εκείνος επιδείξει αυτοσυγκράτηση και πάρει τα ηνία της σχέσης τίποτα δεν αποκλείεται.

Με τους ομοζωδίους σου Υδροχόους τα πας πολύ καλά αλλά δύσκολα θα συνυπάρξετε γιατί μοιάζετε τόσο που κανείς από τους δυο δεν ιντριγκάρεται ερωτικά.

Ο Ιχθύς αρχικά σας μαγεύει, όμως γρήγορα βαριέστε το ρομαντικό, λεπτεπίλεπτο, αιθέριο και κουλτουριάρικο στυλ του. Κάνε στροφή…

Τελικά εσείς αποφασίσατε τι θα κάνετε με έναν Υδροχόο;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share