Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απαιτητική ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Σε ποια ζώδια αναφέρεται η Άση Μπήλιου;

19 Ιουνίου 2019 11:57
Απαιτητική ημέρα γι αυτά τα ζώδια: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Τετάρτη σήμερα και η Άση Μπήλιου βρέθηκε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κουκου", όπου έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος -όπως και η Λίτσα Πατέρα- έκανε τις προβλέψεις της, λέγοντας πως η Τετάρτη είναι η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας διότι δημιουργείται ένα κλίμα καχυποψίας από την μία πλευρά με την αντίθεση Ερμή - Πλούτωνα αλλά και έντασης με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα.

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις παρακάτω:

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός ζωδίων: Αιγόκερως - Ζυγός!

Τι συμβαίνει όταν ένας ζυγός συναντιέται με έναν αιγόκερω; Πόσο εκρηκτικός είναι αυτός ο συνδυασμός ζωδίων;

Με μια πρώτη ματιά αυτοί οι δύο δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους! ο Αιγόκερως είναι ήσυχος και συνεσταλμένος, ο Ζυγός χαρακτηρίζεται ως μια κοινωνική πεταλουδίτσα που απολαμβάνει την συναναστροφή με άλλους ανθρώπους!

Όταν αυτά τα δύο Ζώδια συνεργαστούν για την επίτευξη ενός σχεδίου ή την επίλυση ενός προβλήματος, η συνεργασία θα αποδώσει μόνο αν έχουν προκαθορίσει τους ρόλους τους, καθώς και οι δύο θέλουν να έχουν το πάνω χέρι. Μόλις προσδιορίσουν τις προσδοκίες τους, οι προσεγγίσεις τους είναι για μια ακόμα φορά διαφορετικές:

Ο Ζυγός ζυγίζει τα πράγματα και είναι πνευματώδης ενώ ο Αιγόκερως πιστεύει πως εάν κάτι οδηγεί στην επιτυχία αξίζει να το προσπαθήσει κανείς ακόμα και αν είναι δύσκολο ή επώδυνο. Η κατανόηση της ιδιοσυγκρασίας και των μεθόδων των συντρόφων τους, τους βοηθά να πετύχουν από κοινού αυτά που δεν θα μπορούσαν από μόνοι τους.

Η Αφροδίτη (Έρωτας) είναι ο πλανήτης που κυβερνά τον Ζυγό και ο Κρόνος, ψυχρός, σκληρός και αρσενικός, τον Αιγόκερω. Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν έχουν πολλά κοινά, οπότε είναι σημαντικό για τον Ζυγό και τον Αιγόκερω να δουλέψουν τις διαφορές τους. Η Αφροδίτη ενθαρρύνει τον Ζυγό να μειώσει ταχύτητα και να δει την ομορφιά και τον ρομαντισμό της ζωή, γεγονός που μπορεί να ληφθεί ως οκνηρία από τον Αιγόκερω, ο οποίος επηρεασμένος από τον Κρόνο διαθέτει τρομακτική αποφασιστικότητα, η οποία τον κάνει να προχωρά μπροστά αψηφώντας κάθε εμπόδιο, και να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει για τον εαυτό του.

Αυτοί οι δύο πλανήτες μπορούν να λειτουργήσουν για διαφορετικούς σκοπούς, δημιουργώντας ανταγωνισμό, αντιδικίες και καταπιεσμένα συναισθήματα εκτός και αν ο Ζυγός και ο Αιγόκερως κάνουν προσπάθειες να κατανοήσουν και να αποδεχτούν τους στόχους του συντρόφου τους στη ζωή. Ο Αιγόκερως πρέπει να φροντίσει να μην αποθαρρύνει τον Ζυγό από τον φυσικό του ενθουσιασμό και αισιοδοξία και ο Ζυγός πρέπει να χρησιμοποιήσει τη φυσική του διπλωματία προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες με τον Αιγόκερω.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα και ο Αιγόκερως της Γης. Ο Ζυγός βασίζεται στο πνεύμα του, οι ομοιότητες τους εναρμονίζονται στην αισθητική, ένα ζήτημα για το οποίο ένας πραγματικός Ζυγός έχει άποψη. Ο Αιγόκερως βασίζεται επίσης στην εγκεφαλική του δύναμη, αναζητά τις ρεαλιστικές μεθόδους σε ότι κάνει και μπορεί να μην νιώσει πως έχει το χρόνο να ασχοληθεί με την αισθητική. Εάν αυτοί οι δύο μάθουν να συνεργάζονται τότε αποτελούν τις δύο όψεις ενός νομίσματος.

Ζυγός και Αιγόκερως είναι και οι δύο Παρορμητικά ζώδια. Είναι και οι δύο πρωτεργάτες νέων σχεδίων, όμως έχουν τόσο διαφορετική αντίληψη για τον εργασιακό τομέα που είναι προτιμότερο ο καθένας τους να έχει το δικό του προκαθορισμένο ρόλο. Όσον αφορά στις διαμάχες, ο Ζυγός θα είναι ο πρώτος που θα υποχωρήσει, γεγονός που θα καθησυχάσει τον Αιγόκερω (ο οποίος έχει πάντα δίκιο). Είναι σημαντικό και για τους δύο να κατανοήσουν πως ο συμβιβασμός είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Το ατού αυτής της σχέσης; Ενώνουν τα θετικά τους στοιχεία. Μόλις επιτρέψουν στο σύντροφο τους να είναι ο εαυτός του- και όχι να μπαίνει ένας στα πόδια του άλλου- μπορούν να αποτελέσουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Η σχέση τους έχει πολλές απαιτήσεις, όμως μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο εάν καταβάλουν την κατάλληλη προσπάθεια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Zώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Iουνίου;

Ποιοι ταιριάζουν με έναν Υδροχόο;

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share