Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

Ένταση γι αυτά τα ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

19 Ιουνίου 2019 11:43
Ένταση γι αυτά τα ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τετάρτη σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάλιστα τόνισε πως είναι μια μέρα γεμάτη ένταση!

Η αστρολόγος, συγκεκριμένα είπε πως πρόκειται για μια βαριά μέρα, με την Σελήνη να εξακολουθεί να είναι στον Αιγόκερω, ενώ οι πλανήτες είναι αυτοί που κάνουν την επιθετική διάθεση!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα στο Athensmagazine.gr:

6 λόγοι που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

Έχεις κι εσύ φίλους στην παρέα σου με το ζώδιο του Αιγόκερου; Άν όχι δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσεις!

1.Ο Αιγόκερως πάντα πάει ένα βήμα μπροστά

Κι αυτό γιατί ξέρει πώς να οργανώνει το χρόνο του, πώς να αγαπάει τα χρήματα και να ξέρει που να τα ξοδεύει και πώς να οδηγεί την «ομάδα» του. Είτε πρόκειται για επαγγελματική σχέση, είτε για φίλες που ξέρει πώς να επηρεάσει.

2. Το «όχι» δεν υφίσταται σαν απάντηση για έναν Αιγόκερω

Έχει μέθοδο; Είναι ο χαρακτήρας του έτσι; Όλα μαζί ευθύνονται στην αποφασιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή αυτού του ζωδίου. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει και αυτό που έχει στο μυαλό του- γι’αυτό και όλοι τον θαυμάζουν.

3. Ο Αιγόκερως υπερασπίζεται τους δικούς του μέχρι θανάτου

Γι’αυτό και είναι τόσο καλός φίλος. Υπερασπίζεται και μάχεται για τους φίλους του και τους αγαπημένους του ανθρώπους –όχι με ταπεραμέντο όπως άλλα ζώδια, αλλά με αλήθεια και υπομονή.

6 λόγοι που πρέπει που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

4. Οι συμβουλές που παίρνεις από έναν Αιγόκερω είναι πάντα οι καλύτερες

Κι αυτό γιατί πατάει τα πόδια του στη γη, αλλά παράλληλα ξέρει από αγάπη και συναίσθημα.. Θα αφιερώσει χρόνο να σε ακούσει και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές που θα ακούσεις.

5. Ο Αιγόκερως έχει πειθαρχία
Κι αυτό είναι κάτι που τους κάνεις τόσο ξεχωριστούς και τόσο αξιοζήλευτους! Ο Αιγόκερως γνωρίζει πώς να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του και πώς να του φερθεί καλά, γι’αυτό σπάνια έχει μεγάλες εξαρτήσεις και πολλά πάθη.

6. Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικός εραστής
Η ήρεμη δύναμη που σου δίνει πάθος, έρωτα, ασφάλεια και καλό σεξ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share