Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιοι ταιριάζουν με έναν Υδροχόο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

18 Ιουνίου 2019 18:09
Ποιοι ταιριάζουν με έναν Υδροχόο;

Έχετε σκεφτεί ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί ζωδίων και αν είναι καλό να είναι μαζί; Σήμερα θα σας πούμε ποια ζώδια ταιριάζουν καλύτερα με έναν Υδροχόο!

Παρόλο που δεν κάνει εύκολα φιλίες και σχέσεις οι Υδροχόος από τη στιγμή που θα θεωρήσει κάποιο άτομο άξιο της εμπιστοσύνης και της αγάπης του, είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα γι’ αυτούς .

Ας δούμε όμως αναλυτικά με ποια ζώδια ταιριάζει και ποια καλύτερα να αποφύγει;

Ο Κριός σε ελκύει με τον δυναμικό χαρακτήρα του και τον ενθουσιασμό του για τη ζωή. Το θέμα χωλαίνει στην πρακτική πλευρά της σχέσης, δεδομένου ότι εσύ είσαι χαμένος στις θεωρίες και τα υψηλά ιδανικά σου, ενώ εκείνος είναι πιο πρακτικός, οπότε αν δεν καταφέρει να σε συμμαζέψει ζορίζεται…

Αν θέλεις να ζωντανέψει η εικόνα Ταύρος… εν υαλοπωλείο ενέδωσε στη σχέση μαζί του. Πέρα από όλα τα υπόλοιπα που θα συμβούν να ξέρεις ότι τυχόν σχέση σας θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης!

Με τον Δίδυμο κάνετε επικοινωνιακά το τέλειο ζευγάρι. Οι απόψεις σας μοιάζουν σε πολλές περιπτώσεις και οι δύο στον έρωτα κινείστε εγκεφαλικά, οπότε αυτή η σχέση μπορεί να λειτουργήσει…

Ο συναισθηματικός Καρκίνος σε ελκύει με τη ζεστή συμπεριφορά του και την φροντίδα του, αλλά η γκρίνια του και η λατρεία του για την οικογένεια και οι σχέσεις τους με όλους αυτούς τους συγγενείς, σε δοκιμάζουν, οπότε καλύτερα τράβα για αλλού…

Ο εγωκεντρικός και λαμπερός Λέοντας σε γοητεύει και σε ιντριγκάρει το γεγονός να τον κατακτήσεις, κάτι που οδηγεί σε μια παθιασμένη σχέση, που θα απολαύσετε και οι δυο.

Το οργανωτικό και πρακτικό πνεύμα του Παρθένου σε προκαλεί να τον ανακατέψεις, κάτι που τον τρελαίνει, οπότε πάρ’ το αλλιώς.

Με τον Ζυγό κάνεις έναν καλό συνδυασμό, αρκεί να ξεπεράσεις το κόλλημα του για τις σχέσεις και ότι δεν μπορεί να μείνει μόνος του.

Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ξέρετε να διασκεδάζει και να χαλαρώνει ο ένας τον άλλο. Τα προβλήματα αρχίζουν εάν εκδηλώσει τη ζήλια του και την τάση του για έλεγχο. Τότε αρχίζεις να τρέχεις…

Παρέα καλή και ερωτική θα κάνεις με τον Τοξότη. Και οι δυο σέβεστε την ελευθερία ο ένας του άλλου και να ζείτε μέσα από την έμπνευση μιας ιδεολογίας, όμως εσύ παραείσαι της θεωρίας για εκείνον.

Ο σοβαρός και πειθαρχημένος Αιγόκερως σε κάνει να θέλεις να τον φτάσεις στα άκρα. Αυτό σας φέρνει κοντά και αν εκείνος επιδείξει αυτοσυγκράτηση και πάρει τα ηνία της σχέσης τίποτα δεν αποκλείεται.

Με τους ομοζωδίους σου Υδροχόους τα πας πολύ καλά αλλά δύσκολα θα συνυπάρξετε γιατί μοιάζετε τόσο που κανείς από τους δυο δεν ιντριγκάρεται ερωτικά.

Ο Ιχθύς αρχικά σας μαγεύει, όμως γρήγορα βαριέστε το ρομαντικό, λεπτεπίλεπτο, αιθέριο και κουλτουριάρικο στυλ του. Κάνε στροφή…

Τελικά εσείς αποφασίσατε τι θα κάνετε με έναν Υδροχόο;

6 λόγοι που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

Έχεις κι εσύ φίλους στην παρέα σου με το ζώδιο του Αιγόκερου; Άν όχι δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσεις!

  1. Ο Αιγόκερως πάντα πάει ένα βήμα μπροστά

Κι αυτό γιατί ξέρει πώς να οργανώνει το χρόνο του, πώς να αγαπάει τα χρήματα και να ξέρει που να τα ξοδεύει και πώς να οδηγεί την «ομάδα» του. Είτε πρόκειται για επαγγελματική σχέση, είτε για φίλες που ξέρει πώς να επηρεάσει.

2. Το «όχι» δεν υφίσταται σαν απάντηση για έναν Αιγόκερω

Έχει μέθοδο; Είναι ο χαρακτήρας του έτσι; Όλα μαζί ευθύνονται στην αποφασιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή αυτού του ζωδίου. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει και αυτό που έχει στο μυαλό του- γι’αυτό και όλοι τον θαυμάζουν.

3. Ο Αιγόκερως υπερασπίζεται τους δικούς του μέχρι θανάτου

Γι’αυτό και είναι τόσο καλός φίλος. Υπερασπίζεται και μάχεται για τους φίλους του και τους αγαπημένους του ανθρώπους –όχι με ταπεραμέντο όπως άλλα ζώδια, αλλά με αλήθεια και υπομονή.

4. Οι συμβουλές που παίρνεις από έναν Αιγόκερω είναι πάντα οι καλύτερες

Κι αυτό γιατί πατάει τα πόδια του στη γη, αλλά παράλληλα ξέρει από αγάπη και συναίσθημα.. Θα αφιερώσει χρόνο να σε ακούσει και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές που θα ακούσεις.

5. Ο Αιγόκερως έχει πειθαρχία
Κι αυτό είναι κάτι που τους κάνεις τόσο ξεχωριστούς και τόσο αξιοζήλευτους! Ο Αιγόκερως γνωρίζει πώς να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του και πώς να του φερθεί καλά, γι’αυτό σπάνια έχει μεγάλες εξαρτήσεις και πολλά πάθη.

6. Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικός εραστής
Η ήρεμη δύναμη που σου δίνει πάθος, έρωτα, ασφάλεια και καλό σεξ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share