Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Αρκετές εντάσεις γι αυτά τα ζώδια: Λεφάκης, Πατέρα, Παγιατάκη και Λεούση προειδοποιούν!

Αναλυτικές προβλέψεις!

17 Ιουνίου 2019 13:20
Αρκετές εντάσεις γι αυτά τα ζώδια: Λεφάκης, Πατέρα, Παγιατάκη και Λεούση προειδοποιούν!

Ζώδια σήμερα: Δευτέρα σήμερα και το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τις προβλέψεις της νέας εβδομάδας! Λεφάκης, Μπήλιου, Πατέρα και Παγιατάκη προειδοποιούν!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη.

Στις 17 πραγματοποιείται πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη. Η επίδρασή της αφορά περισσότερο την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων.

Λέγονται μεταβλητά διότι βρίσκονται με το ένα πόδι σε μια εποχή και με το άλλο στην άλλη.Ζυγοί, δύσκολα θα είναι τα πράγματα για εσάς αφού δεν προχωράνε όπως θέλετε...

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια θα πρέπει να έχουν την στοιχειώδη προσοχή...

Όλες οι προβλέψεις στο OPEN!

Άντα Λεούση:

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Η Άντα Λεούση κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας. Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ζώδια σήμερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες. Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.

ΙΧΘΥΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Λίτσα Πατέρα:

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος είπε πως την περίοδο αυτή θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις! Ποια ζώδια όμως θα επηρεαστούν;

Κριός:

Είναι μια καλή περίοδος για να προγραμματίσετε ταξίδια.

Ταύρος:

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές. Από τον Αύγουστο και μετά ο Δίας ευνοεί τα σχέδια σας!

Δίδυμοι:

Oι σχέσεις και οι συνεργασίες σας προβληματίζουν.

Καρκίνος:

Aσχοληθείτε με την εργασία και την υγεία σας...Να αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις!

Λέων:

Aγαπημένα πρόσωπα σας έχουν ανάγκη!

Παρθένος:

Σας απασχολούν οικογενειακές υποθέσεις!

Ζυγός:

Συναντήσεις αλλά και ταξίδια και σπουδές!

Σκορπιός:

Aποφύγετε τις σημαντικές συναντήσεις!

Τοξότης:

Σοβαροί προβληματισμοί έρχονται στην επιφάνεια!

Αιγόκερως:

Oι σχέσεις σας προβληματίζουν!

Υδροχόος:

Προβλήματα με φίλους!

Ιχθείς:

Κοινωνικές υποχρεώσεις σας φορτίζουν!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κώστας Λεφάκης:

Ποια ζώδια θα έχουν εξελίξεις αλλά και αλλαγές αυτή την εβδομάδα με τη νέα Πανσέληνο; Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Κριός
Η εβδομάδα της Πανσελήνου δρομολογεί εξελίξεις, πρωτίστως στα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να δικαιώσετε μια επιλογή σας και να κερδίσετε έναν ανταγωνισμό. Κάποιες δυσκολίες ή διλήμματα θα επιλυθούν κατάλληλα και θα πρέπει να περιμένετε βελτίωση στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Κρατήστε επιφυλακτική στάση απέναντι σε μια είδηση που δεν φαίνεται εξακριβωμένη.

Ταύρος
Φροντίστε τα αισθηματικά και την προσωπική σας ζωή, καθώς παρατηρούνται αλλαγές στις διαθέσεις και στις ανάγκες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17 φέρνει ευκαιρίες στα επαγγελματικά και δίνει διάσταση σε ένα θέμα το οποίο είχατε παραμελήσει. Οικογένεια και συγγενείς θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πρέπει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία.

Κώστας Λεφάκης

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 17, σας προτρέπουν να είστε πιο τολμηροί στις επιδιώξεις σας, σε όλους τους τομείς. Φροντίστε το συμφέρον σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας εκεί που προβληματίζεστε με κάποιον, ή με κάτι και δώστε στον εαυτό σας τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να προβληθεί. Ταξίδια και μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και στις δυνατότητές σας. Οι άλλοι θα παίξουν ρόλο αυτό το διάστημα, γι αυτό φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Καρκίνος
Ο Άρης εξακολουθεί την πορεία του στο ζώδιό σας, γεγονός που σας κάνει αποτελεσματικούς στις επιδιώξεις και στην συμπεριφορά. Κάποια νευρικότητα σε ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί μπορεί να επηρεάσει κάποια σημαντική, ή χρήσιμη σχέση σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα που δεν σας αφορούν, ούτε να δώσετε συμβουλές προς τρίτους. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και προνοητικότητα!

Λέων
Επιμεληθείτε τα θέματα που σας δημιουργούν αγωνία και αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Ένα από αυτά μπορεί να σχετίζεται και με την υγεία σας την οποία πρέπει να βελτιώσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις δεν είναι τόσο εύκολα για εσάς τώρα, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή. Προσοχή σε οτιδήποτε σημαίνει έξοδα και υποχρεώσεις. Απαλλαγείτε από άσκοπους φόβους και ανασφάλειες.

Παρθένος
Το διάστημα είναι λίγο νευρικό και ακατάστατο, αν δεν ορίσετε τώρα τις προτεραιότητές σας, σύμφωνα με τις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και εκείνων που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες καλλιεργήστε καλλίτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και επιδιώξτε κάποιες χρήσιμες αλλαγές, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Δώστε περιθώρια σε μια σχέση σας να αναπτυχθεί.

Ζυγός
Μια ευχάριστη σειρά ημερών ακολουθεί για εσάς με ευαίσθητο τομέα, μόνο τον επαγγελματικό, όπου χρειάζεται προσοχή! Η επίδραση της Πανσελήνου θυα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθεις, ή θα διαμορφώσει καινούριο κλίμα. Τυχόνε οικονομικές εκκρεμότητες, προσπαθήστε να τις τακτοποιήσετε. Αισθηματικά παρουσιάζεστε πιο τυχεροί και εφοδιασμένοι από την συμπεριφορά τρίτων. Κινηθείτε σε ασφαλείς δρόμους και μην ρισκάρετε!

Σκορπιός
Ο Ερμής και ο Άρης στον Καρκίνο σας βοηθούν να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε ορίσει, σε όποιον τομέα και αν αφορούν. Οι σχέσεις με το περιβάλλον ενδυναμώνουν. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζεται ενισχυμένη αλλά και έντονη σε συγκινήσεις. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο θα σας αμφιταλαντεύσει για αποφάσεις και θα σας δημιουργήσει και διλήμματα αν τύχει να πρέπει να κλείσετε συμφωνίες. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση τόσο των συναισθημάτων , αλλά και των χρημάτων σας. Προβλέψτε τις δυσκολίες που θα έρθουν.

Κώστας Λεφάκης

Τοξότης
Μεταβατική εποχή με διακυμάνσεις πολλές στην καθημερινότητα. Ωστόσο το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Διδύμους ενισχύει την τύχη και το ενδιαφέρον στον ερωτικό τομέα. Οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει ίσως σας πιέσουν για την εξόφλησή τους. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει αλλαγές, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και ενισχύστε την αυτό εκτίμησή σας!

Αιγόκερως
Ένταση θα φέρει η εβδομάδα που ξεκινά, καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, βάζει σε κίνδυνο κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Εδώ θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και περισσότερο διαλλακτικοί από ότι συνήθως. Βελτιωμένες παρουσιάζονται οι συνθήκες εργασίας σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των άλλων και μην υπερεκτιμάτε την τύχη ή τις δυνατότητές σας.

Υδροχόος
Λίγο περίεργη αυτή η εβδομάδα αν και η Πανσέληνος της Δευτέρας δίνει ευχάριστα περιστατικά και διεξόδους που χρειαζόσασταν. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο όμως είναι ασύμφορη για την ψυχολογία σας και δημιουργεί κάποιες δυσκολίες ή αντιξοότητες μεταξύ της εργασίας και κάποιων έκτακτων περιστατικών στην καθημερινή σας ζωή. Προτιμήστε τον πρόσκαιρο συμβιβασμό από μια παρορμητική αντίδραση. Μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα για κάτι που σας ενοχλεί.

Ιχθύες
Για εσάς, οι πλανητικοί σχηματισμοί είναι πιο ευνοϊκοί, τόσο στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, όσο και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βελτίωση θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον της δουλειάς σας, ή περισσότερη τύχη στο αντικείμενό της. Η Πανσέληνος της Δευτέρας, φέρνει νέες εξελίξεις σε βασικούς σας τομείς τις οποίες πρέπει να αποδεχτείτε. Ενισχύστε την δημιουργική σας έκφραση, διαχειριστείτε πιο έξυπνα τα αισθηματικά σας, χωρίς προκαταλήψεις και φόβους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share