Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019

Πανσέληνος: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

Δείτε αναλυτικά!

17 Ιουνίου 2019 12:29
Πανσέληνος: Ποια ζώδια επηρεάζονται; Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί! (Video)

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό και έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος είπε πως την περίοδο αυτή θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις! Ποια ζώδια όμως θα επηρεαστούν;

Κριός:

Είναι μια καλή περίοδος για να προγραμματήσετε ταξίδια.

Ταύρος:

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές. Από τον Αύγουστο και μετά ο Δίας ευνοεί τα σχέδια σας!

Δίδυμοι:

Oι σχέσεις και οι συνεργασίες σας προβληματίζουν.

Καρκίνος:

Aσχοληθείτε με την εργασία και την υγεία σας...Να αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζήτησεις!

Λέων:

Aγαπημένα πρόσωπα σας έχουν ανάγκη!

Παρθένος:

Σας απασχολούν οικογενειακές υποθέσεις!

Ζυγός:

Συναντήσεις και πολλά ταξίδια και σπουδές!

Σκορπιός:

Aποφύγετε τις σημαντικές συναντήσεις!

Τοξότης:

Σοβαροί προβληματισμοί έρχονται στην επιφάνεια!

Αιγόκερως:

Oι σχέσεις σας προβληματίζουν!

Υδροχόος:

Προβλήματα με φίλους!

Ιχθείς:

Κοινωνικές υποχρεώσεις σας φορτίζουν!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Η Άντα Λεούση κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας. Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ζώδια σήμερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες. Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.

ΙΧΘΥΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share