Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

17 Ιουνίου 2019 12:06
Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν σήμερα; Αστρολογικές προβλέψεις από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Η Άντα Λεούση κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας ασφάλεια, προστασία, ηρεμία και τρυφερότητα, αφήνοντας στην άκρη την αυταρέσκειά σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε πρωτοποριακές μεθόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απεγκλωβιστείτε για πάντα και όσο πιο γρήγορα μπορείτε από καταστάσεις του παρελθόντος. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τις πιθανότητες αποτυχίας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε ένα σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας που είναι λίγο στριμωγμένα. Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προγραμματίστε όλες τις λεπτομέρειες για να έχετε επιθυμητά αποτελέσματα. Όσο και αν σας τρομάζει ή σας καταπιέζει η περίπλοκη σχέση σας, απελευθερώνει ένα παθιασμένο έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια που θα διαγράψουν νέα πορεία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες σε φλέγοντα ζητήματα πριν βγάλετε συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας. Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες. Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική.

ΙΧΘΥΣ: Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

oroskopos.gr

6 λόγοι που πρέπει να έχεις έναν Αιγόκερω στην παρέα σου!

Έχεις κι εσύ φίλους στην παρέα σου με το ζώδιο του Αιγόκερου; Άν όχι δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποκτήσεις!

1.Ο Αιγόκερως πάντα πάει ένα βήμα μπροστά

Κι αυτό γιατί ξέρει πώς να οργανώνει το χρόνο του, πώς να αγαπάει τα χρήματα και να ξέρει που να τα ξοδεύει και πώς να οδηγεί την «ομάδα» του. Είτε πρόκειται για επαγγελματική σχέση, είτε για φίλες που ξέρει πώς να επηρεάσει.

2. Το «όχι» δεν υφίσταται σαν απάντηση για έναν Αιγόκερω

Έχει μέθοδο; Είναι ο χαρακτήρας του έτσι; Όλα μαζί ευθύνονται στην αποφασιστικότητα, την επιμονή και την υπομονή αυτού του ζωδίου. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που θέλει και αυτό που έχει στο μυαλό του- γι’αυτό και όλοι τον θαυμάζουν.

3. Ο Αιγόκερως υπερασπίζεται τους δικούς του μέχρι θανάτου

Γι’αυτό και είναι τόσο καλός φίλος. Υπερασπίζεται και μάχεται για τους φίλους του και τους αγαπημένους του ανθρώπους –όχι με ταπεραμέντο όπως άλλα ζώδια, αλλά με αλήθεια και υπομονή.

4. Οι συμβουλές που παίρνεις από έναν Αιγόκερω είναι πάντα οι καλύτερες

Κι αυτό γιατί πατάει τα πόδια του στη γη, αλλά παράλληλα ξέρει από αγάπη και συναίσθημα.. Θα αφιερώσει χρόνο να σε ακούσει και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές που θα ακούσεις.

5. Ο Αιγόκερως έχει πειθαρχία
Κι αυτό είναι κάτι που τους κάνεις τόσο ξεχωριστούς και τόσο αξιοζήλευτους! Ο Αιγόκερως γνωρίζει πώς να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του και πώς να του φερθεί καλά, γι’αυτό σπάνια έχει μεγάλες εξαρτήσεις και πολλά πάθη.

6. Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικός εραστής

Η ήρεμη δύναμη που σου δίνει πάθος, έρωτα, ασφάλεια και καλό σεξ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share