Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τι σκέφτονται τα ζώδια πριν κοιμηθούν;

Ποιοι ονειρεύονται αμέσως και ποιοι έχουν αυπνίες;

15 Ιουνίου 2019 18:15
Τι σκέφτονται τα ζώδια πριν κοιμηθούν;

Τι σκέφτονται τα ζώδια πριν πέσουν για ύπνο κάθε βράδυ; Ποιοι είναι εκείνοι που παραδίδονται αμέσως στα χέρια του Μορφέα και ποιοι μένουν ξάγρυπνοι;

Ποια ζώδια λατρεύουν τον ύπνο και ποια έχουν αϋπνίες; Έχεις κάνει μία νέα γνωριμία και σχεδιάζεις να κοιμηθείς αγκαλιά με τον αγαπημένο σου;

ΚΡΙΟΣ : «Βρε δεν με παρατάτε όλοι σας, τώρα θέλω να κοιμηθώ». Θα κατεβάσει τα τηλέφωνα (αλλά και πολλά καντήλια), θα κάνει πολλές σβούρες στο κρεβάτι, θα τον πιάσουν τα ερωτικά του, θα τσαντίζεται που δεν μπορεί να κοιμηθεί…. Στο τέλος όμως έρχεται αυτή η στιγμή που ο λύκος γίνεται αρνάκι και το Κριάρι αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα. Αν κοιμάσαι μαζί του μην παραξενευτείς αν καταλάθος βρεθείς κάτω από το κρεβάτι …. Το Κριάρι φημίζεται για τις άγαρμπες κινήσεις του αλλά και για τον άτσαλο ύπνο του!

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού βάλει τα φρέσκα μυρωδάτα και trendy πιτζαμάκια του, θα σκεφτεί: «Ουφ πολλή κούραση και σήμερα, εξαντλήθηκα» (άσχετα αν όλη μέρα βάραγε μύγες). Ενώ λοιπόν ξαπλώνει χαλαρός στο κρεβατάκι του και χουχουλιάζει στα σκεπασματάκια του ξαφνικά του έρχεται μία λιγούρα … «Ε, δεν γίνεται, κάτι πρέπει να τσιμπήσω, δεν γίνεται να κοιμηθώ με άδειο στομάχι»… και ξαφνικά ξεκινά την νυχτερινή επιδρομή στο ψυγείο… Το Ταυράκι σε γενικές γραμμές λατρεύει τον ύπνο, οπότε αν σχεδιάζεις να κοιμηθείς μαζί του, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολλές ώρες μαζί κάτω από τα σκεπάσματα…

ΔΙΔΥΜΟΙ: «Η μέρα δεν θα έπρεπε να έχει 24 ώρες αλλά τουλάχιστον 36, εγώ βαριέμαι να κοιμηθώ … δεν πάμε καλύτερα καμιά βόλτα»; Αν περιμένεις τον Δίδυμο να κλείσει μάτι, τότε θα περιμένεις πολύ … είναι νυχτόβιος, δεν τα πάει καλά με τον ύπνο και αν δεν μιλήσει, δεν διαβάσει, δεν επικοινωνήσει ή δεν διασκεδάσει … ο ύπνος δεν πρόκειται να τον πάρει εύκολα… Αν κάποιο βράδυ κοιμηθείς με έναν Δίδυμο, τότε μην σου φανεί περίεργο αν κατά την διάρκεια της νύχτας σε ξυπνήσει απότομα επειδή θυμήθηκε κάτι να σου πει …

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Έλααααα κάνε μου μία αγκαλίτσα για να κοιμηθώ, πες μου μ’ αγαπάς λιγάκι; Αν δεν μου δώσεις ένα γλυκό φιλάκι εγώ δεν πρόκειται να κοιμηθώ γλυκά»…. Ένα Καρκινάκι όταν νυστάζει αρχίζει τις ζουζουνιές, το πιάνουν οι ανασφάλειες και ζητά το χάδι, την αγκαλιά, την τρυφερότητα για να μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχα. Αν πάλι, σχεδιάζεις να κοιμηθείς με ένα Καρκινάκι τότε να ξέρεις ότι όλη τη νύχτα θα είναι κολλημένο πάνω σου, κουρνιασμένο στην αγκαλιά σου, σαν να ζητά προστασία.

ΛΕΩΝ: Θα μπει στο μπάνιο, θα κάνει το ντουζ του με τα ακριβά του αφρόλουτρα, θα αλειφτεί με τις κρέμες του, θα βάλει ακόμα και κολόνια (δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να τύχει… και αν χτυπήσει κάποιος το κουδούνι απρόβλεπτα;). Ενώ λοιπόν τελειώσει αυτή η κούρα ομορφιάς, θα ρίξει μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη και θα σκεφτεί: «χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, όσο πάω και ομορφαίνω»! Αν κοιμηθείς με ένα Λιοντάρι, τότε να ξέρεις πως θα σε στριμώξει σε μία μικρή γωνίτσα του κρεβατιού, θα σου πάρει όλα τα σκεπάσματα και όταν ξυπνήσετε …. Θα περιμένει πώς και πώς να φάτε μαζί ένα βασιλικό πρωινό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Γρήγορα στο μπάνιο, πλένουμε χεράκια, πλένουμε δοντάκια, βάζουμε ξυπνητήρι, τσεκάρουμε αν όλα τα παράθυρα και οι πόρτες είναι κλειδωμένες αααα και να μην ξεχάσω να δω αν στάζει καμιά βρύση, ελπίζω να έχω αλλάξει σεντόνια….». Μέχρι να πέσει στο κρεβάτι ο Παρθένος, θα τον πιάσουν τα νευροφυτικά του, θα σκεφτεί αν έχει προγραμματίσει σωστά τα πάντα για να μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχος. Αν κοιμάται με παρέα, τότε γίνεται ακόμα πιο δύσκολος, θέλει την ησυχία του, το χώρο του και τον πιάνει το άγχος του!

ΖΥΓΟΣ: «Να κοιμηθώ ή να μην κοιμηθώ; Και αν κοιμηθώ και χτυπήσει το τηλέφωνο; Θα καταφέρω να ξυπνήσω αύριο στην ώρα μου ή να το πάω σερί χωρίς ύπνο;»! Ο Ζυγός είναι πάντα με την απορία στο στόμα, ακόμα και για την υπόθεση του ύπνου θέλει «σπρώξιμο» για να πάει στο κρεβάτι του! Ωστόσο αν σκοπεύεις να κοιμηθείς μαζί του, να ξέρεις ότι θα σε τρελάνει με τα αστεία του, με τα γέλια του αλλά και με τα χάδια του! Κοιμάται σαν αρνάκι και του αρέσει απίστευτα το χουζούρι και η τεμπελιά στο κρεβάτι!

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα ζώδια;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με το που ξεκινήσει να βραδιάζει και ο Σκορπιός βρίσκεται στο σπίτι να χουχουλιάζει, το μυαλό είναι κολλημένο μόνο σε ένα πράγμα … και αυτό δεν είναι άλλο από το σεξ! Καλά άκουσες … οι τελευταίες σκέψεις του Σκορπιού πριν αφεθεί στην αγκαλιά του Μορφέα, είναι πικάντικες, ερωτικές και άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους! Ένας Σκορπιός, εκτός από τις ερωτικές του διαθέσεις, πριν κοιμηθεί μπορεί να τον «πιάσει» και αυτή η περίεργη ιδέα ότι άκουσε κάποιο θόρυβο, ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται στο μπαλκόνι του. Θα ξυπνήσει αρκετές φορές μέσα στη νύχτα για να δει αν όλα είναι σε τάξη και θα τσεκάρει πόρτες και παντζούρια αν είναι κλειδωμένα ! Αν έχει περάσει μία δύσκολη ημέρα, κατά την οποία τον αδίκησαν ή δεν του φέρθηκαν τίμια και σωστά, τότε το μάτι του δεν θα κλείνει και θα κάνει τα δικά του εκδικητικά σχέδια για το τι θα πει και τι θα κάνει για να πάρει το αίμα του πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά …», ακόμα και αν δεν ακούσεις τον Τοξότη να σου τραγουδά αυτό το στίχο, είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα βράδια, θα σε παρασύρει με τους ενεργητικούς ρυθμούς του και θα σας βρει παρέα το ξημέρωμα. «Βαριέμαι τον ύπνο», είναι μία κλασική ατάκα του, αφού πάντα θέλει να διασκεδάζει, να μελετά, να ασχολείται με τις αγαπημένες δραστηριότητές του αλλά και να περνά καλά. Αν κοιμηθείς μία βραδιά μαζί του, είναι σίγουρο ότι οι ώρες ύπνου θα είναι περιορισμένες και καλύτερα βγάλε από το μυαλό σου τις αγκαλίτσες και τα χαδάκια, γιατί πολύ απλά μπορεί να πάρει το μαξιλάρι του και να την βγάλει στον καναπέ. Ακόμα και στον ύπνο ο Τοξότης θέλει να νιώθει …. Ε λ ε υ θ ε ρ ί α!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Τα ολοκλήρωσα όλα; Τσέκαρα τα emails μου; Ουφ… τι θα γίνει αύριο στην δουλειά, έχω πλέον κουραστεί με τις απολύσεις αλλά και με την κρίση…. Όμως εγώ θα τα καταφέρω»! Μην σου φαίνεται υπερβολή, πριν κοιμηθεί, η τελευταία σκέψη του Αιγόκερω, δεν είναι άλλη από την δουλειά, αφού είναι αρκετά αγχώδης σε ζητήματα που αφορούν την πρόοδο και την εξέλιξή του. Μπορεί δίπλα από το κρεβάτι του να αφήσει το laptop ανοιχτό, απλά για να τσεκάρει πού και πού την αλληλογραφία του, ενώ είναι δεδομένο ότι το κινητό παραμένει ανοιχτό και διαθέσιμο για επικοινωνία ακόμα και τις πιο ακατάλληλες ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο πλευρό ενός Υδροχόου! Υπάρχουν μερικές βραδιές που μπορεί να έχει διάθεση για χουχούλιασμα, αγκαλιές και ύπνο και άλλες πάλι στιγμές που δεν κλείνει το μάτι του και τον πιάνει η «λογοδιάρροια» και έχει ανάγκη από ατελείωτες συζητήσεις μακράς διαρκείας. Ποια λοιπόν μπορεί να είναι η τελευταία σκέψη ενός Υδροχόου αγκαλιάζοντας το μαξιλάρι του; «Αύριο είναι μία καινούρια ημέρα και θα κάνω τα πάντα για να είναι ακόμα πιο συναρπαστική»!

ΙΧΘΕΙΣ: «Μα βλέπω κάτι όνειρα που με τρομάζουν και ξυπνάω, βλέπω κάτι όνειρα και βλέπω πόσο σ' αγαπάω»! Μέρα και νύχτα το Ψαράκι ονειρεύεται, φαντάζεται και δίνει στη ζωή την δική του ξεχωριστή γλυκιά γεύση της ελπίδας αλλά και του οράματος! Ο ύπνος θα τον πάρει ενώ φαντάζεται, σκέφτεται και ονειρεύεται πώς θέλει να είναι η ζωή του, τι θέλει να του συμβεί και θα προσπαθήσει να διώξει την πίκρα που μπορεί να έχει δημιουργώντας τον δικό του τρυφερό κόσμο της φαντασίωσης. Αν κοιμηθείς μαζί του, προετοιμάσου για αγκαλίτσες, χαδάκια, τρυφερότητες και ζουζουνίσματα…. Ωστόσο να περιμένεις πως μπορεί εντελώς ξαφνικά κατά την διάρκεια της νύχτας, το Ψαράκι να σε ξυπνήσει έντρομο, επειδή είδε κάποιον εφιάλτη που το αναστάτωσε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share