Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιτυχίες γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Αναλυτικές προβλέψεις!

14 Ιουνίου 2019 11:05
Επιτυχίες γι αυτά τα ζώδια: Η Άντα Λεούση προειδοποιεί!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; Η Άντα Λεούση κάνει τις αστρολογικές της προβλέψεις!

ΚΡΙΟΣ: Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να της εξηγήσετε με σαφήνεια. Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε. Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δε θα αλλάξουν.

ΛΕΩΝ: Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα.

ΖΥΓΟΣ: Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

ΙΧΘΥΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

oroskopos.gr

Zώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Iουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα θέλω σας!

ΤΑΥΡΟΣ Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ειλικρινεις με τον εαυτό σας και να μη φοβηθείτε να προχωρήσετε με τόλμη σε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ Παρότι νιώθετε οι καταστάσεις να σας πιέζουν, εσείς τώρα πια έχετε τις αντοχές να τα φέρετε όλα εις πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στα αισθηματικά αφήστε στην άκρη τα παράπονα και ακούστε την καρδιά σας για να καταλάβετε επιτέλους τι ζητά πραγματικά.


ΛΕΩΝ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε όπως είστε ή αν θα κάνετε την μεγάλη ανατροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα άστρα σας δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για τη δουλειά χωρίς όμως να λειπει η προσωπική σας προσπάθεια!

ΖΥΓΟΣ Κατάλληλη εποχή για νέες δουλειές και για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα συναισθήματα σας κατακλύζουν. Ήρθε η ώρα να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αναλάβετε δράση και με τολμηρές αλλαγές να ανατρέψετε τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάποιο άτομο σε θέση εξουσίας θα σας ταράξει και μπορεί να σας φέρει σε άσχημη θέση μπροστά σε κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε πιεσμένοι εδώ και καιρό και έχετε δει πια ξεκάθαρα ότι οι καταστάσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν.

ΙΧΘΕΙΣ Προς το τέλος του μήνα τα ερωτικά θα πάρουν φωτιά και σεις θα θέλετε όσο τίποτα άλλο να αφεθείτε.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share