Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Zώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Iουνίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

14 Ιουνίου 2019 07:09
Zώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 14 Iουνίου;

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ Στα αισθηματικά θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα θέλω σας!

ΤΑΥΡΟΣ Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ειλικρινεις με τον εαυτό σας και να μη φοβηθείτε να προχωρήσετε με τόλμη σε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ Παρότι νιώθετε οι καταστάσεις να σας πιέζουν, εσείς τώρα πια έχετε τις αντοχές να τα φέρετε όλα εις πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στα αισθηματικά αφήστε στην άκρη τα παράπονα και ακούστε την καρδιά σας για να καταλάβετε επιτέλους τι ζητά πραγματικά.


ΛΕΩΝ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε όπως είστε ή αν θα κάνετε την μεγάλη ανατροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τα άστρα σας δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες για τη δουλειά χωρίς όμως να λειπει η προσωπική σας προσπάθεια!

ΖΥΓΟΣ Κατάλληλη εποχή για νέες δουλειές και για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα συναισθήματα σας κατακλύζουν. Ήρθε η ώρα να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αναλάβετε δράση και με τολμηρές αλλαγές να ανατρέψετε τα δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάποιο άτομο σε θέση εξουσίας θα σας ταράξει και μπορεί να σας φέρει σε άσχημη θέση μπροστά σε κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε πιεσμένοι εδώ και καιρό και έχετε δει πια ξεκάθαρα ότι οι καταστάσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν.

ΙΧΘΕΙΣ Προς το τέλος του μήνα τα ερωτικά θα πάρουν φωτιά και σεις θα θέλετε όσο τίποτα άλλο να αφεθείτε.

Αν ερωτεύτηκες σκορπιό τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς!

Το ζώδιο του σκορπιού δεν είναι και το πιο εύκολο από τον ζωδιακό κύκλο! Αν έχει τύχει τώρα να ερωτευτείτε έναν σκορπιό τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Είναι αυτό το σκοτεινό αγόρι ή γοητευτικό κορίτσι με το απόκοσμο βλέμμα στο πάρτι που ενώ έχει πιάσει μια γωνιά, σαν να θέλει να κρύβεται, κατορθώνει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του!

Μην ξεγελιέσαι, θέλει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του, μόνο που δεν θα τινάξει τη χαίτη του σαν το Λιοντάρι ή θα γίνει η ψυχή του πάρτι σαν τον Δίδυμο, αλλά θα σε μαγνητίσει με το συνήθως υγρό βλέμμα του έτσι ώστε μέσα από μαγνητικές συχνότητες και συμπαντικά σήματα εσύ να καταλάβεις πως ναι, αποζητά την προσοχή σου, και κυρίως την αγάπη σου!

Το «μυρίζω τα δάχτυλα μου» είναι η φράση-κλειδί στη σχέση με έναν Σκορπιό, όχι επειδή δεν ξέρει να σου πει τι θέλει και τι νιώθει – ως ζώδιο του νερού εξάλλου είναι σε πιο άμεση επαφή με το συναίσθημα – αλλά επειδή θέλει να νιώθει πάντα ξεχωριστός και πως εσύ θα έχεις ήδη καταλάβει τι είναι αυτό που ζητά και θα έχει ήδη φροντίσει για την ικανοποίηση αυτού του μη δηλωμένου αιτήματος.

Αν, τα πας καλά από διαίσθηση, προχώρα…

Μια διαίσθηση που θα σου χρειαστεί ειδικά αν είσαι σε φάση νέας γνωριμίας με Σκορπιό και προσπαθείς να καταλάβεις αν σε θέλει. Ναι, πως να στο θέσω με τρόπο που να βγάζει νόημα!

Από τη μία πλευρά ξέρει πως το να πλανάται ένα μυστήριο τον/την καθιστά σέξι (έχουν και μια φήμη πως είναι καλοί στο κρεβάτι να υπερασπιστούν) και από την άλλη, φοβάται πως αν φανερώσει συναίσθημα γίνεται ευάλωτος και έτοιμος για εκμετάλλευση.

Όταν λοιπόν νιώσει το απεριόριστο ενδιαφέρον και βεβαιωθεί για την αγνότητα των συναισθημάτων, ετοιμάσου για ακραία συναισθήματα, από το απόλυτο πάθος, στο απόλυτο μίσος και αντίστροφα.

Ένα είναι σίγουρο: Η καθημερινότητα με έναν Σκορπιό δεν είναι βαρετή και περιέχει πολλές αποχρώσεις του ίδιου συναισθήματος: θα βιώσεις για παράδειγμα τη μεταμόρφωση της αφοσίωσης στην κτητικότητα, πριν καν καταλάβεις πότε έγινε η αλλαγή από ένα συναίσθημα στο άλλο.

Η κτητικότητα είναι μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Σκορπιού στο ζήτημα «συντροφικότητα» και αποτελεί μια μόνιμη πηγή συγκρούσεων, και οι συγκρούσεις με τον Σκορπιό θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστες, κυρίως επειδή δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις, πριν τις ξεχάσεις εκείνος/εκείνη (αν το κατορθώσει ποτέ…)

Οι καυγάδες με τον Σκορπιό είναι Ομηρικοί γιατί όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει πάντα ένταση συναισθήματος(θυμάσαι εκείνο το δηλητήριο που κρατά πάντα στην ουρά του ο Σκορπιός;). Στη θετική πλευρά των γυαλικών που θα εκσφενδονιστούν είναι το πολύ καλό σεξ που θα παίξει μετά στο πάτωμα (μακριά από τα γυαλικά, μόνο…)

Θα πρέπει να προσφέρεις δώρα στην Πυθία για να καταλάβεις τι του συμβαίνει, έχει πάντα έτοιμη μια δόση δηλητηρίου για εσένα, είναι κτητικός. Άραγε, όλα αυτά είναι αρκετό αντίτιμο για ένα παθιασμένο σεξ; «Και δεν πάω με έναν Ταύρο, να τσακίσω και ένα παστίτσιο μετά;» σκέφτεσαι.

Μαζί σου, θα σου πω, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο Σκορπιός όντως προσφέρει κάτι μοναδικό: Αφοσίωση, τρυφερότητα, βάθος συναισθήματος, οικειότητα και αγάπη για τη δέσμευση. Ακόμα κι όταν απατήσει ο Σκορπιός θα το κάνει με συναίσθημα.

Αν για κάποιο λόγο, ήθελες η ερωτική σου ζωή να θυμίζει κάτι από σήριαλ του Παπακαλιάτη, ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος σου!

Και ένα tip για το τέλος: Όση ώρα κάθονται στη γωνιά τους, παρατηρούν! Είναι μια αίσθηση που μπορεί να νιώσεις ξαφνικά, σαν να είναι δύο μάτια καρφωμένα στην πλάτη σου που θα σε αναγκάσουν να γυρίσεις. Οι Σκορπιοί είναι πολύ οξυδερκείς και παρατηρητικοί γι’αυτό, σκέψου το καλά πριν τους κοροϊδέψεις!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share