Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ποιά λατρεύουν τον γάμο και ποια θέλουν να φύγουν τρέχοντας;

Βρήκες το άλλο σου μισό και δεν θέλεις να το χάσεις με τίποτα;

12 Ιουνίου 2019 22:27
Ζώδια: Ποιά λατρεύουν τον γάμο και ποια θέλουν να φύγουν τρέχοντας;

Aν έχεις σχέση και έχεις φανταστεί πως θα ήταν ο γάμος μαζί με την/τον σύντροφο σου και θέλεις να προχωρήσετε ,μαθέ ποια ζώδια λατρεύουν τον γάμο και ποια στην ιδέα και μόνο ανατριχιάζουν!

Ποια ζώδια λατρεύουν τη συμβίωση και ποια δεν τρελαίνονται στην ιδέα του γάμου;

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το για πάντα μαζί, είναι η μεγάλη ανατριχίλα του Κριού, που το μόνο που θέλει γενικά είναι να περνάει καλά μέσα σε μια σχέση και να ζει απλά τη στιγμή του. Ακόμα και εάν νιώσει ότι έχει "κολλήσει" ερωτικά με το άτομο που έχει δίπλα του, αυτό τον τρομάζει ακόμα πιο πολύ, γιατί δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η υποδούλωσή του στον ερώτα. Εάν όμως νιώσει έντονα την ανάγκη ότι θα πρέπει να το κάνει αυτό, ναι, θα προχωρήσει σε γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να περάσει στο μυστήριο του γάμου, ο Ταύρος θα πρέπει να δοκιμάσει τη σχέση του αρκετά και να περάσει από διάφορες ερωτικές κλίμακες το ταίρι του, για να δει εάν είναι πραγματικά αυτό που θέλει και ψάχνει. Δεν θα κάνει κινήσεις βιαστικές και ανώριμες αλλά θέλει να περάσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να ξέρει ποιο άτομο έχει απέναντί του, για να περάσει στην κορύφωση της αγάπης του, στον γάμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει να ζήσει την ελευθερία μέσα στη σχέση του ο Δίδυμος, ακόμα και εάν έχει ερωτευτεί το άλλο του μισό, ακόμα και εάν νιώθει ότι έχει βρει τον απόλυτο έρωτά του. Πιστεύει ότι κάνεις δεν είναι κανενός και ότι όλες οι σχέσεις έχουν και ημερομηνία λήξεως. Οπότε, γιατί να πιέσει τον εαυτό του σε κάτι που θα τελειώσει; Για να πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει γάμο, θα πρέπει να νιώσει ότι έχει την απόλυτη ελευθερία μέσα στη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος από την αρχή μιας γνωριμίας του, αποσκοπεί στο να φτάσει στο γάμο, να κάνει παιδιά και να ζήσει μέσα ένα οικογενειακό περιβάλλον ασφάλειας. Δεν είναι και πολύ στο να ζει ελεύθερα τη σχέση του και εάν δει ότι αυτή οδηγεί κάπου σοβαρά, θέλει να την επισημοποιήσει με τον γάμο. Γενικά, είναι ο τύπος εκείνος που κρατεί καλά τις αρχές και τις παραδόσεις του και η έννοια του γάμου είναι ψυχική ανάγκη γι' αυτόν.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο αρκετά δυναμικό στις απόψεις του μέσα στη σχέση αλλά κρατεί πάντα μια επιφυλακτική στάση σε σχέση με τα πιστεύω του και τις αρχές του, που δεν θέλει να αρνηθεί. Εάν αυτή η σχέση έχει καλές προοπτικές, εάν το άτομο που έχει δίπλα του τον ερωτευτεί ψυχή τε και σώματι, εάν νιώσει το πάθος να καλύπτει το "είναι" του, τότε άνετα θα περάσει στο επίπεδο του γάμου. Αυτό το κάνει απλά για να μη χάσει τη σιγουριά αυτής της σχέσης που έχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο παρθένος είναι το ζώδιο εκείνο που θέλει και απαιτεί από το ταίρι του να μη λέει το "σ' αγαπώ" με λόγια αλλά να το δείχνει με τις πράξεις. Ίσως η δική του ανασφάλεια το κάνει να αποζητά κάτι πιο χειροπιαστό για να μπορέσει να δεσμευτεί πιο γερά. Θέλει να ξεκινήσει μια σχέση χαλαρή στην αρχή, να περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να γνωρίσει ο ένας τον άλλο και όταν καταλάβει ότι έχει ένα άτομο με τα ίδια ιδανικά με αυτό, θα προχωρήσει σε γάμο.

ΖΥΓΟΣ

Ο γάμος για τον Ζυγό είναι κάτι που υπάρχει στα μελλοντικά του πλάνα και όταν έχει μια σχέση σοβαρή που πιστεύει ότι μπορεί να κορυφωθεί, με ευκολία θα περάσει στο μυστήριο αυτό. Είναι το ζώδιο που αγαπά να βρίσκεται μέσα σε σχέση σοβαρή και να νιώθει ότι το άτομο που έχει απέναντί του είναι η αδερφή ψυχή του. Θα πάρει μαζί του τις αποφάσεις για το μέλλον και θα δεχτεί με ευχαρίστηση τις επιθυμίες του συντρόφου του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός όταν νιώσει ότι έχει βρει το άλλο του μισό, πολύ δύσκολα θα το αφήσει να του φύγει. Είναι πρόθυμος και έτοιμος να κάνει θυσίες προσωπικές, μόνο και μόνο για να κρατήσει την απόλυτη σχέση που αισθάνεται ότι έχει βρει. Θέλει να ελέγχει το ταίρι του και να το νιώθει κτήμα δικό του, όποτε άνετα θα το οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας για να νιώθει ότι το έχει αποκλειστικά και για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πίεση είναι μια έννοια που δεν υπάρχει γενικά στη ζωή του Τοξότη. Ούτε το άγχος ανέχεται αλλά ούτε και να του επιβάλλουν τι να κάνει. Εάν ξεκινήσει μια σχέση που βλέπει ότι πάει καλά, μπορεί άνετα να φτιάξει μια οικογένεια μέσα σε αυτή, χωρίς να υπάρξει γάμος. Εάν κάνει γάμο, θα το κάνει μόνο και μόνο για να μην πληγώσει τη μανούλα του που επιθυμεί το μυστήριο του γάμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι κολλημένος με τα δεδομένα της κοινωνίας και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να έχει μια σχέση απλά για να την έχει. Δεν θέλει να το κουράσει το θέμα, γι' αυτό και θα προχωρήσει αμέσως σε γάμο για να επισημοποιήσει τη σχέση του. Μένει πιστός στις αρχές του και βαδίζει με βάση και τους όρους που επιβάλει το κοινωνικό σύνολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι η έννοια της απρόσμενης εξέλιξης και αυτό συμβαίνει γιατί από τη μια μπορεί να το παίζει ο παραδοσιακός τύπος και από την άλλη να γίνεται ένα σκάνδαλο υποθέσεων με όλα αυτά που κάνει. Οπότε ο γάμος θα έρθει ξαφνικά στη ζωή του από εκεί που δεν το περιμένει. Το ανακοινώνει εδώ και τώρα και ξαφνιάζει τους πάντες. Καλυτέρα να μη νιώσει την πίεση σε μια τόσο δύσκολη απόφαση και μόνο εάν πιστέψει ότι ο γάμος δεν θα του στερήσει την απόλυτη ελευθερία του, θα το κάνει.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς από την αρχή μιας απλής γνωριμίας, έχει πάντα στο μυαλό του ότι θα πρέπει να φτάσει τη σχέση αυτή, σε γάμο και δεσμευτική ζωή. Θέλει να έχει τη σιγουριά της απολυτής συμβίωσης και αυτό είναι καθαρά και μονό ο γάμος. Επιδιώκει να οδηγήσει το ταίρι του στα σκαλιά της εκκλησίας, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Δεν θέλει να το χάσει και θέλει σύντομα να μπουν σε ένα σπιτικό μέσα στο οποίο θα βάλουν τα όνειρά τους.

Πες μας το ζώδιο σου..να σου πούμε πόσα ψέματα λες!

Ασχολείστε με τα ζώδια και θέλετε να ξέρετε τα πάντα; Πολλοί άνθρωποι λένε ψέματα στην ζωή τους για διαφορετικούς λόγους! Τι συμβαίνει όμως όταν κάποια ζώδια ζουν μέσα από τα ίδια τους τα ψέματα..κάποια ζώδια τα απεχθάνονται, ενώ κάποια αλλά δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να κάνουν λάθη; Όλα συνδέονται με βάση την αστρολογία!

Και αν θέλετε να ξέρετε πως θα επηρεαστούν τα ζώδια το Μεγάλο Σάββατο διαβάστε την προειδοποίηση της Άση ς Μπήλιου!

Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο που λέει πάντα αυτό που θέλει και δεν καλλωπίζει τα λόγια του, αλλά λέει την αλήθεια όπως είναι. Αν όμως χρειαστεί να πει κάποια ψέματα με σκοπό να καλύψει μια κατάσταση που ίσως να είναι οδυνηρή, τότε θα το κάνει, αλλά όχι με μεγάλη ευχαρίστηση. Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα; Τα λόγια του δε θα βγάζουν νόημα, θα κάνει πολλά σαρδάμ και θα οδηγεί την κουβέντα σας σε άλλα μονοπάτια. Τότε σίγουρα θα καταλάβεις ότι κάτι θέλει να κρύψει και φυσικά, σου λέει ψεματάκια.

Ταύρος

Ένας Ταύρος που λέει ψέματα, σημαίνει ότι θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε βάθος και να ρίξει όλο το φταίξιμο σε εσένα. Το χειρότερο είναι ότι θα προσπαθήσει να σε πείσει πως ό,τι λέει αυτός είναι και στο σωστό, προβάλλοντας συνέχεια επιχειρήματα τα όποια δε θα έχουν καμία ουσία. Και επειδή δε θα υποχωρήσει και τόσο εύκολα στα ψέματά του, καλά κάνεις να πας με τα νερά του, ή τουλάχιστον αυτό να δείξεις. Κράτησέ τον σε μια απόσταση, μέχρι να του περάσει.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος είναι πολύ έξυπνος όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα πασάρει τα ψέματά του και μάλιστα θα σε πείσει ότι λέει αλήθεια. Γενικά, αυτό το ζώδιο είναι πολύ καλό στην επικοινωνία του, οπότε έχει αποκτήσει την τεχνική να πείθει τους πάντες, όταν και όπως θέλει. Υπάρχει όμως τρόπος να καταλάβεις πότε σου λέει ψέματα! Αν από το ένα θέμα πετάει στο άλλο, αν έχει νευρικότητα και αν μιλάει συνέχεια χωρίς να ακούει καν τι του λες. Τότε, κάτι κρύβει από εσένα.

Καρκίνος

Παρόλο που γενικά πρόκειται για ένα ευαίσθητο ζώδιο και συχνά δίνει την εντύπωση του αδύναμου, όταν πρόκειται να καλύψει ένα ψέμα γίνεται πονηρός και θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις, ότι εσύ φταις για όλα και ότι πάντα θέλεις να γίνεται το δικό σου και τον πληγώνεις πολύ. Όλα αυτά φυσικά, είναι ένα πολύ καλό θέατρο, για να κρύψει τα δικά του λάθη και ψέματα. Αν θέλεις να τον κάνεις να νιώσει τύψεις για όλα αυτά που κάνει, απομακρύνσου από κοντά του και δείξε του ότι δεν είσαι το παιχνιδάκι του ή το κοροϊδάκι του. Αν ζητήσει συγγνώμη καλώς, αλλιώς...

Λέων

Όταν ένας Λέοντας κάνει λάθη και θέλει να τα κρύψει με ψέματα, σε καμία περίπτωση δε θα σου ζητήσει συγγνώμη, ούτε θα σου πει ότι έχει κάνει λάθος. Πώς θα καταλάβεις όμως ότι κάτι έκανε πίσω από την πλάτη σου; Από εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου πει ότι σ’ αγαπά πολύ, ότι είσαι το άλλο του μισό, τι θα έκανε χωρίς εσένα και σε ευχαριστεί που είσαι στη ζωή του, ενώ θα σε γεμίσει με δωράκια και φιλιά. Όχι ότι δεν τα νιώθει αυτά, αλλά για ένα λιοντάρι είναι πολύ δύσκολο να βγάλει τα συναισθήματα του στη φορά. Οπότε… κάτι περίεργο παίζει και θα πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά προσέχει την κάθε του κίνηση, ξέρει πολύ καλά τι λέει, τι κάνει, παρακολουθεί τα πάντα με ωριμότητα και δεν αφήνει τον εαυτό του να πέσει σε παγίδες και λάθη. Αλλά άνθρωπος είναι και αυτός, και σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνει λάθη, που θα θελήσει να τα καλύψει με μικρά ψεματάκια. Πώς θα το καταλάβεις; Θα απομακρυνθεί από εσένα, δε θα σε κρίνει για ό,τι κάνεις, δε θα κάνει καμία συζήτηση μαζί σου και γενικώς θα κρατήσει αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει να κρύψει.

Τι γίνεται όμως με τα υπόλοιπα ζώδια;

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από τη διπλωματία του, που τον βοηθά να κερδίζει ό,τι θέλει, όποτε θέλει και όπως το θέλει. Με την εξυπνάδα που τον διακρίνει, πείθει ακόμα και τους άπιστους Θωμάδες, εάν θέλει να προωθήσει την άποψή του στους άλλους. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε θα σου πει κάποια ψέματα. Το σίγουρο όμως είναι ότι αν πάνω σε μια κουβέντα σας αυτός αλλάζει συνέχεια θέμα, τα βλέπει όλα με χιούμορ και αρχίζει να κοροϊδεύει τον εαυτό του, τότε σίγουρα κάτι κρύβει από εσένα.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει και να σε οδηγήσει εκεί που θέλει αυτός, όταν ο εγωισμός του φουντώνει και να θέλει πάσα θυσία να γίνει το δικό του ή δε σε αφήνει να αρθρώσεις λέξη, τότε να ξέρεις ότι κάτι θέλει να σου κρύψει. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να κρατήσει και κάποιες αποστάσεις, να σε αφήνει έξω από τη ζωή του και να γενικά κρύβεται. Όταν αποφεύγει να σε αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο, τότε σίγουρα κάτι κρύβει…

Τοξότης

Ο Τοξότης γενικά έχει μια παιδιάστικη στάση στη ζωή του και ανά πάσα στιγμή μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτεται, τι κρύβει, τι λάθη έκανε. Όπως ένα μικρό παιδί. Αν κάτι πάει στραβά, από μονός του θα σου το πει και αν αυτό το λάθος είναι μεγάλο και θελήσει να το κρύψει με κάποια ψέματα, πάλι θα το καταλάβεις. Πώς; Θα νιώσεις ότι κάτι τον απασχολεί, θα απομακρύνεται συνέχεια από κοντά σου και θα είναι μέσα στα νεύρα. Αν τον πλησιάσεις και τον ρωτήσεις με αγάπη και ηρεμία τι έχει, να ξέρεις ότι θα σου πει τα πάντα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο πολύ σταθερό στις απόψεις του και γενικά στη ζωή του επικρατεί σταθερότητα και λογική. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει λάθη και να αναγκαστεί να πει ψέματα για να τα καλύψει. Παρόλα αυτά, εάν τον δεις να έχει την τάση να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να ρωτάει κανένα και να σε αφήνει συνεχεία έξω από τη ζωή σου, σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου κρύψει και δε θέλει να σε αντιμετωπίσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος παραμένει αιωνίως παιδί και δε μεγαλώνει ποτέ. Άρα, τα λάθη στη ζωή του είναι συχνά, όπως άλλωστε και ενός μικρού παιδιού. Αλλά επειδή είναι και ένα ζώδιο που αντιδρά αυθόρμητα, θα καταλάβεις πότε θα θέλει να σου κρύψει κάτι. Αν αντιδρά περίεργα απέναντί σου, αν από το ένα θέμα πετάει στο άλλο, αν δεν κάνει πια όνειρα, σημαίνει ότι κάτι θέλει να κρύψει. Το σίγουρο είναι ότι γνωρίζει καλά πότε κάνει λάθη και πάντα ψάχνει τρόπους να τα διορθώσει.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ζει με τα ψέματα και τα λάθη του και τα θεώρει μάλιστα σωστά, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σε πείσει κι εσένα! Θα καταλάβεις ότι σου έχει πει ψέματα, όταν θα προσπαθήσει να σου περάσει τη δική του άποψη με πείσμα, όταν θα τσαντιστεί από ένα ασήμαντο γεγονός που θα συμβεί μεταξύ σας και όταν καταπιαστεί από μια κατάσταση και θα της δώσει τεράστιες διαστάσεις. Τότε κάτι συμβαίνει. Για να μην σε τρελάνει και εσένα όμως, κράτησε μια απόσταση από όλα αυτά, μέχρι να καταλάβει ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ορίων. Για να μη σε χάσει, θα αναγκαστεί να σου τα πει όλα!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share