Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόβλημα γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί!

11 Ιουνίου 2019 11:42
Πρόβλημα γι' αυτό το 1 ζώδιο: Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της σημερινής ημέρας από την αστρολόγο Βίκυ Παγιατάκη στο «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV!

Στις 9 η Αφροδίτη -κοινωνικότητα, αισθήματα, έρωτας, φιλία, χρήμα και πάσης φύσεως συμφέροντα- περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Τα θετικά της θα απολαύσουν περισσότερο οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και λιγότερο οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Ζυγοί.

Οι Κριοί και οι Ζυγοί έτσι και αλλιώς λόγω της επίδρασης του Κρόνου βλέπουν παντού το καλό να γίνεται... καλούτσικο. Συγκυρίες; Καταστάσεις; Διάθεση; Υγεία; Ο καθείς με τον πόνο του και ο πόνος αφορά βέβαια περισσότερο Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Προσοχή σε οικονομικά και σχέσεις από Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, ενώ οι Δίδυμοι, που απολαμβάνουν την εύνοιά της, δεν θα μείνουν αλώβητοι από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17.

Ζώδια και έρωτας: Πως να καταλάβετε αν σας θέλει!

Αναρωτιέσαι πως θα καταλάβεις αν το κάθε Ζώδιο είναι χτυπημένο από τα βέλη του Έρωτα; Δείτε παρακάτω!

Ερωτευμένος Κριός
Ήταν που ήταν μέσα στη νευρικότητα, όταν ερωτεύεται ο Κριός, η ενέργεια του βαράει «κόκκινο»! Υπερκινητικότητα, ορμητικότητα, ομιλία σε επικίνδυνα ντεσιμπέλ, ακατανόητος ενθουσιασμός, αδρεναλίνη και άλλα τέτοια! Φυσικά και η λίμπιντο του είναι στο φουλ και η επιθυμία του να βρεθεί στο κρεβάτι (ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος…) για παθιασμένες καυτές στιγμές, είναι μόνιμη ακόμα κι όταν κοιμάται!

Θα σου το πει;
Ναι! Δεν μπορεί να το συγκρατήσει! Και θα στο πει και θα σε διεκδικήσει! Θα προσπαθήσει να εκφράσει τον έρωτα του με κάθε τρόπο και ορισμένες φορές υπερβολικό. Είναι τόσο ενθουσιώδης που θα αρχίσει να σε φλερτάρει και να προσπαθεί να σε κάνει δικό του, αμέσως!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Στο χέρι σου είναι! Ο Κριός θέλει εκπλήξεις, ανανέωση, πάθος και ένταση στη σχέση! Θα μείνει ολοζώντανος ο έρωτας του, όσο καιρό εσύ καταφέρεις να κρατήσεις ολοζώντανο το ενδιαφέρον του! Ιδίως γύρω από την κρεβατοκάμαρα αλλά και… τους καυγάδες!

Ερωτευμένος Ταύρος
Τον Ταύρο όταν ερωτεύεται δεν τον καταλαβαίνεις μονομιάς. Ο έρωτας για εκείνον έρχεται αργά και σταδιακά, αφού πρώτα σιγουρευτεί για την αξία, την αξιοπιστία αλλά και… το ταλέντο του υποψήφιου-νυν και αεί-σύντροφο, στο σεξ. Κι όμως υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας Ταύρος έχει ερωτευτεί και δεν είναι τόσο…θετικά. Το ένα σημάδι είναι ότι επικεντρώνεται στο νέο του έρωτα, παραμελώντας φίλους, οικογένεια και δουλειά. Και το δεύτερο σημάδι είναι η ζήλια του, αφού αν ερωτευτεί με το μόνο που ασχολείται είναι το «που είναι και τι κάνει» αυτός ή αυτή.

Θα σου το πει;
Μπορεί και όχι. Δεν εκφράζει εύκολα τα αισθήματα του, ειδικά αν δεν είναι σίγουρος για την ανταπόκριση του ατόμου που έχει ερωτευτεί. Ωστόσο ακόμα κι αν είναι σίγουρος για τα αμοιβαία αισθήματα, θα αργήσει πολύ να κάνει αυτήν την πολυπόθητη… ερωτική εξομολόγηση!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Ναι! Αργεί να ερωτευτεί (αργεί πολύ) αλλά όταν ερωτευτεί είναι για πάντα! Τα αισθήματα του είναι πλήρως συνειδητοποιημένα και μόνιμα, αρκεί να μην κάνει το λάθος ο άλλος, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του. Η χαμένη εμπιστοσύνη είναι μάλλον ο πιο κύριος λόγος που μπορεί να κάνει τον Ταύρο να… ξε-ερωτευτεί!

Ερωτευμένος Δίδυμος
Ένας Δίδυμος είναι πάντα με ένα τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ στο χέρι! Όταν στις ταχείες κλήσεις του έχει τον αριθμό του συντρόφου ή το facebook του κατακλύζεται από αναρτήσεις που αφορούν τον έρωτα του, τότε, ναι, είναι ερωτευμένος! Όταν μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο με ένα και μόνο άτομο ή το messenger του χτυπάει μόνο από τον συγκεκριμένο, το Διδυμάκι μόλις ερωτεύτηκε!

Θα σου το πει;
Εμμέσως ναι!Ο Δίδυμος δεν πρόκειται να κάνει μία κλασσική ερωτική εξομολόγηση! Αρχικά θα σε φλερτάρει, μετά θα σε πλησιάσει φιλικά, ύστερα θα επιδιώξει συζητήσεις με τις ώρες και αφού παίξει αρκετά με το μυαλό σου, θα σου ομολογήσει, μετά από πολλά μπλα-μπλα, τον έρωτα του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Δύσκολο… Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά και για να μείνει ζωντανός ο έρωτας του χρειάζεται συνεχή… διέγερση του μυαλού του! Ωστόσο σε μια μακροχρόνια σχέση, αυτό είναι μάλλον αδύνατο και είναι φυσικό αυτό! Ο έρωτας κάποια στιγμή αποδυναμώνεται, το ίδιο και το πάθος, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η αγάπη του λιγοστεύει!

Ερωτευμένος Καρκίνος
Amber Alert! Αυτό παθαίνει το ρομαντικό Καρκινάκι όταν ερωτεύεται! Χάνεται από προσώπου γης (άντε με κανένα τηλέφωνο στη μανούλα κατά καιρούς) και κρεμιέται από τον νέο του σύντροφο, ξεκόβοντας από φίλους και γνωστούς. Φυσικά άλλο ένα σημάδι ότι ο Καρκίνος είναι ερωτευμένος είναι το να ξεπεράσει οποιαδήποτε παλιά αγάπη! Αν σου πει Καρκίνος «Το ξεπέρασα», σημαίνει ότι μόλις ερωτεύτηκε κάτι άλλο!

Θα σου το πει;
Μάλλον θα στο δείξει! Είναι απλό! Αν θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου, αν σε έχει ανάγκη και αν τα μάτια του λάμπουν όταν είσαι δίπλα του, τότε ναι, είναι ερωτευμένος. Σπάνια κάνει την πρώτη κίνηση αλλά αν δεν την κάνεις ούτε εσύ, αργά ή γρήγορα, θα λειτουργήσει ο παρορμητισμός του και θα σου ανοίξει την καρδιά του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Εννοείται! Ο Καρκίνος όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, θέλει και θα παλέψει να μείνει για πάντα με αυτόν που αγαπά! Δίνεται ολοκληρωτικά και από την αρχή της σχέσης, ονειρεύεται ένα μέλλον με γάμο και δημιουργία οικογένειας. Όμως, αυτό το γλυκό πλάσμα είναι αρκετά εύθραυστο ψυχικά και αν το αγαπημένο του ταίρι τον πληγώσει βαθιά, ο έρωτας αργά ή γρήγορα θα του φύγει!

Ερωτευμένος Λέων
Άλλος δεν ερωτεύτηκε, μόνο το Λιοντάρι το… θήραμα του! Βγαίνει, το φωνάζει, το λέει παντού, όπου κι αν βρεθεί ανταλλάσει φιλιά με τον-άλλον ένα-μεγάλο του έρωτα, βάζει ζευγαρίστικη φώτο προφίλ! Η καρδιά του φτερουγίζει και οι πεταλούδες στο στομάχι είναι μόνιμες, αλλά δεν το κρατάει για τον εαυτό του! Διατυμπανίζει παντού την ευτυχία του!

Θα σου το πει;
Όχι βέβαια! Μπορεί να κλαίει, να χτυπιέται για σένα, να σε σκέφτεται συνεχώς αλλά εσύ το μόνο που δέχεσαι να είναι η αφοπλιστική του αδιαφορία. Ακόμα κι αν κάνεις το πρώτο βήμα, μπορεί να μην ανταποκριθεί άμεσα. Θέλει επιβεβαίωση, θέλει κυνηγητό, θέλει παρακαλετό και αφού ικανοποιηθεί ο… εγωισμός του, θα σου εκφράσει την αγάπη του, όπως δεν το έχει κάνει κανείς άλλος!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Από σένα εξαρτάται! Όσο υπάρχει ρομαντισμός, πάθος, φαντασία, διασκέδαση, χαρά και λάμψη στον έρωτα σας, ο έρωτας του μπορεί να κρατήσει για πάντα! Αν μάλιστα, συνεχίζεις να τον φλερτάρεις, να τον διεκδικείς και τον αποθεώνεις ακόμα και μετά από καιρό σχέση, θα σε ερωτεύεται όλο και περισσότερο!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share