Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και έρωτας: Πως να καταλάβετε αν σας θέλει!

Αναρωτιέστε ακόμα;

10 Ιουνίου 2019 15:28
Ζώδια και έρωτας: Πως να καταλάβετε αν σας θέλει!

Αναρωτιέσαι πως θα καταλάβεις αν το κάθε Ζώδιο είναι χτυπημένο από τα βέλη του Έρωτα; Δείτε παρακάτω!

Ερωτευμένος Κριός
Ήταν που ήταν μέσα στη νευρικότητα, όταν ερωτεύεται ο Κριός, η ενέργεια του βαράει «κόκκινο»! Υπερκινητικότητα, ορμητικότητα, ομιλία σε επικίνδυνα ντεσιμπέλ, ακατανόητος ενθουσιασμός, αδρεναλίνη και άλλα τέτοια! Φυσικά και η λίμπιντο του είναι στο φουλ και η επιθυμία του να βρεθεί στο κρεβάτι (ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος…) για παθιασμένες καυτές στιγμές, είναι μόνιμη ακόμα κι όταν κοιμάται!

Θα σου το πει;
Ναι! Δεν μπορεί να το συγκρατήσει! Και θα στο πει και θα σε διεκδικήσει! Θα προσπαθήσει να εκφράσει τον έρωτα του με κάθε τρόπο και ορισμένες φορές υπερβολικό. Είναι τόσο ενθουσιώδης που θα αρχίσει να σε φλερτάρει και να προσπαθεί να σε κάνει δικό του, αμέσως!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Στο χέρι σου είναι! Ο Κριός θέλει εκπλήξεις, ανανέωση, πάθος και ένταση στη σχέση! Θα μείνει ολοζώντανος ο έρωτας του, όσο καιρό εσύ καταφέρεις να κρατήσεις ολοζώντανο το ενδιαφέρον του! Ιδίως γύρω από την κρεβατοκάμαρα αλλά και… τους καυγάδες!

Ερωτευμένος Ταύρος
Τον Ταύρο όταν ερωτεύεται δεν τον καταλαβαίνεις μονομιάς. Ο έρωτας για εκείνον έρχεται αργά και σταδιακά, αφού πρώτα σιγουρευτεί για την αξία, την αξιοπιστία αλλά και… το ταλέντο του υποψήφιου-νυν και αεί-σύντροφο, στο σεξ. Κι όμως υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας Ταύρος έχει ερωτευτεί και δεν είναι τόσο…θετικά. Το ένα σημάδι είναι ότι επικεντρώνεται στο νέο του έρωτα, παραμελώντας φίλους, οικογένεια και δουλειά. Και το δεύτερο σημάδι είναι η ζήλια του, αφού αν ερωτευτεί με το μόνο που ασχολείται είναι το «που είναι και τι κάνει» αυτός ή αυτή.

Θα σου το πει;
Μπορεί και όχι. Δεν εκφράζει εύκολα τα αισθήματα του, ειδικά αν δεν είναι σίγουρος για την ανταπόκριση του ατόμου που έχει ερωτευτεί. Ωστόσο ακόμα κι αν είναι σίγουρος για τα αμοιβαία αισθήματα, θα αργήσει πολύ να κάνει αυτήν την πολυπόθητη… ερωτική εξομολόγηση!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Ναι! Αργεί να ερωτευτεί (αργεί πολύ) αλλά όταν ερωτευτεί είναι για πάντα! Τα αισθήματα του είναι πλήρως συνειδητοποιημένα και μόνιμα, αρκεί να μην κάνει το λάθος ο άλλος, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του. Η χαμένη εμπιστοσύνη είναι μάλλον ο πιο κύριος λόγος που μπορεί να κάνει τον Ταύρο να… ξε-ερωτευτεί!

Ερωτευμένος Δίδυμος
Ένας Δίδυμος είναι πάντα με ένα τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ στο χέρι! Όταν στις ταχείες κλήσεις του έχει τον αριθμό του συντρόφου ή το facebook του κατακλύζεται από αναρτήσεις που αφορούν τον έρωτα του, τότε, ναι, είναι ερωτευμένος! Όταν μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο με ένα και μόνο άτομο ή το messenger του χτυπάει μόνο από τον συγκεκριμένο, το Διδυμάκι μόλις ερωτεύτηκε!

Θα σου το πει;
Εμμέσως ναι!Ο Δίδυμος δεν πρόκειται να κάνει μία κλασσική ερωτική εξομολόγηση! Αρχικά θα σε φλερτάρει, μετά θα σε πλησιάσει φιλικά, ύστερα θα επιδιώξει συζητήσεις με τις ώρες και αφού παίξει αρκετά με το μυαλό σου, θα σου ομολογήσει, μετά από πολλά μπλα-μπλα, τον έρωτα του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Δύσκολο… Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά και για να μείνει ζωντανός ο έρωτας του χρειάζεται συνεχή… διέγερση του μυαλού του! Ωστόσο σε μια μακροχρόνια σχέση, αυτό είναι μάλλον αδύνατο και είναι φυσικό αυτό! Ο έρωτας κάποια στιγμή αποδυναμώνεται, το ίδιο και το πάθος, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η αγάπη του λιγοστεύει!


Ερωτευμένος Καρκίνος
Amber Alert! Αυτό παθαίνει το ρομαντικό Καρκινάκι όταν ερωτεύεται! Χάνεται από προσώπου γης (άντε με κανένα τηλέφωνο στη μανούλα κατά καιρούς) και κρεμιέται από τον νέο του σύντροφο, ξεκόβοντας από φίλους και γνωστούς. Φυσικά άλλο ένα σημάδι ότι ο Καρκίνος είναι ερωτευμένος είναι το να ξεπεράσει οποιαδήποτε παλιά αγάπη! Αν σου πει Καρκίνος «Το ξεπέρασα», σημαίνει ότι μόλις ερωτεύτηκε κάτι άλλο!

Θα σου το πει;
Μάλλον θα στο δείξει! Είναι απλό! Αν θέλει να είναι συνεχώς μαζί σου, αν σε έχει ανάγκη και αν τα μάτια του λάμπουν όταν είσαι δίπλα του, τότε ναι, είναι ερωτευμένος. Σπάνια κάνει την πρώτη κίνηση αλλά αν δεν την κάνεις ούτε εσύ, αργά ή γρήγορα, θα λειτουργήσει ο παρορμητισμός του και θα σου ανοίξει την καρδιά του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Εννοείται! Ο Καρκίνος όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος, θέλει και θα παλέψει να μείνει για πάντα με αυτόν που αγαπά! Δίνεται ολοκληρωτικά και από την αρχή της σχέσης, ονειρεύεται ένα μέλλον με γάμο και δημιουργία οικογένειας. Όμως, αυτό το γλυκό πλάσμα είναι αρκετά εύθραυστο ψυχικά και αν το αγαπημένο του ταίρι τον πληγώσει βαθιά, ο έρωτας αργά ή γρήγορα θα του φύγει!

Ερωτευμένος Λέων
Άλλος δεν ερωτεύτηκε, μόνο το Λιοντάρι το… θήραμα του! Βγαίνει, το φωνάζει, το λέει παντού, όπου κι αν βρεθεί ανταλλάσει φιλιά με τον-άλλον ένα-μεγάλο του έρωτα, βάζει ζευγαρίστικη φώτο προφίλ! Η καρδιά του φτερουγίζει και οι πεταλούδες στο στομάχι είναι μόνιμες, αλλά δεν το κρατάει για τον εαυτό του! Διατυμπανίζει παντού την ευτυχία του!

Θα σου το πει;
Όχι βέβαια! Μπορεί να κλαίει, να χτυπιέται για σένα, να σε σκέφτεται συνεχώς αλλά εσύ το μόνο που δέχεσαι να είναι η αφοπλιστική του αδιαφορία. Ακόμα κι αν κάνεις το πρώτο βήμα, μπορεί να μην ανταποκριθεί άμεσα. Θέλει επιβεβαίωση, θέλει κυνηγητό, θέλει παρακαλετό και αφού ικανοποιηθεί ο… εγωισμός του, θα σου εκφράσει την αγάπη του, όπως δεν το έχει κάνει κανείς άλλος!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Από σένα εξαρτάται! Όσο υπάρχει ρομαντισμός, πάθος, φαντασία, διασκέδαση, χαρά και λάμψη στον έρωτα σας, ο έρωτας του μπορεί να κρατήσει για πάντα! Αν μάλιστα, συνεχίζεις να τον φλερτάρεις, να τον διεκδικείς και τον αποθεώνεις ακόμα και μετά από καιρό σχέση, θα σε ερωτεύεται όλο και περισσότερο!

Ερωτευμένος Παρθένος
Παρθένος που αλλάζει το πρόγραμμα του; Παρθένος που ξοδεύει εκτός προϋπολογισμού; Παρθένος που δεν συγκεντρώνεται στη δουλειά του; Παρθένος που τρώει ανθυγιεινά σοκολατάκια σε σχήμα καρδούλας; Παρθένος που αλλάζει ριζικά όλη την καθημερινότητα του; Παρθένος που τολμά να ονειρεύεται; Tότε… Παρθένος ερωτευμένος!

Θα σου το πει;
Ναι αλλά θα αργήσει! Δεν ερωτεύεται κεραυνοβόλα ο Παρθένος. Θα περάσει καιρός για να περάσει από το «Με ενδιαφέρεις», στο «Σε ερωτεύτηκα» . Ωστόσο όταν είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του και ξέρει ότι τα αξίζεις, τότε χωρίς δισταγμό θα σου πει ότι είναι ερωτευμένος. Ακόμα κι αν δεν λάβει ανταπόκριση, θα σε διεκδικήσει, σε λογικά όμως επίπεδα!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Ναι μεν αλλά… Ο έρωτας του Παρθένου κατά πάσα πιθανότητα θα κρατήσει καιρό, αλλά μην περιμένεις ότι θα το δείχνει συχνά, όπως τις πρώτες μέρες. Ακόμα κι αν το κάνεις εσύ και προσπαθήσεις με οποιονδήποτε τρόπο να… αναζωπυρώσεις τον έρωτα και το πάθος σας, πολλές είναι οι φορές που θα πέσεις πάνω σε ένα παγόβουνο, ακόμα κι αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου!

Ερωτευμένος Ζυγός
Καινούργια ρούχα, νέο κούρεμα, αλλαγή χτενίσματος, μακιγιάζ, πλήρη ανανέωση εμφάνισης και κούρες ομορφιάς , σημαίνει έρωτας για έναν Ζυγό! Αν επίσης, αρχίζει να λέει πάνω από 5 φορές την ημέρα τις λέξεις-φράσεις: «Γάμος», «Σχέση», «Συγκατοίκηση», «Ζουζουνάκι μου», ο έρωτας είναι σφοδρός!!!

Θα σου το πει;
Αν το πάρει απόφαση, ναι! Ο Ζυγός μπορεί να ερωτευτεί πανεύκολα-ή τουλάχιστον έτσι νομίζει-αλλά για να το ομολογήσει, θέλει… δουλειά! Είναι αρκετά ανασφαλής και ακόμα περισσότερο αναποφάσιστος και δύσκολα θα πάρει την απόφαση να εξομολογηθεί τον έρωτα του! Ωστόσο, αν το αντικείμενο του πόθου του, του δείξει 2-3 σημάδια αμοιβαίου έρωτα, τότε η ζυγαριά θα γύρει προς το «Ναι» και θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Μέχρι γάμο! Άπαξ και ερωτευτεί ο Ζυγός, σε θέλει για πάντα και μάλιστα με… παπά και με κουμπάρο! Δεν του περνάει εύκολα ο έρωτας και δεν αφήνει και ο ίδιος να του συμβεί αυτό, αφού το ενδεχόμενο μίας ψυχρής σχέσης ή ενός χωρισμού, αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη του!

Ερωτευμένος Σκορπιός
Όποιος αγαπάει, παιδεύει λένε και για έναν ερωτευμένο Σκορπιό, ισχύει απόλυτα αυτό! Άπαξ και σε ερωτευτεί Σκορπιός, καλή απόλαυση από την μια και καλό κουράγιο, από την άλλη. Ο ερωτευμένος Σκορπιός κάνει μπαμ από χιλιόμετρα, αφού ο έρωτας φέρνει πάντα μαζί του εμμονές, ζήλια, τάση για χειραγώγηση και ορεξούλες για παιχνίδια εξουσίας. Φυσικά όλα αυτά, μόνο αν του μείνει χρόνος για να δείξει τον έρωτα του, εκτός κρεβατοκάμαρας…

Θα σου το πει;
Ούτε καν! Όμως μπορείς εύκολα να το καταλάβεις αρκεί να σου… «κόβει»! Ο Σκορπιός ξέρει καλύτερα από τον καθένα να κρύβει τα συναισθήματα του, ακόμα κι αν είναι φουλ ερωτευμένος και παθιασμένος με σένα. Ωστόσο μπορείς να το καταλάβεις από τον τρόπο που σε κοιτά, αφού θα είναι τελείως διαφορετικός από τον τρόπο που κοιτά τους υπολοίπους και από κάποιες μικρές ενδείξεις ζήλιας. Καλώς ή κακώς, ο Σκορπιός μπορεί να είναι ικανός να κρύβει καλά τι κρύβεται στην καρδιά του, την ζήλια του όμως όσο κι αν προσπαθήσει, αργά ή γρήγορα θα την δείξει!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Φυσικά! Ο Σκορπιός δεν ερωτεύεται επιφανειακά αλλά αγαπάει εκ βάθους, με σώμα και ψυχή. Ακόμα κι αν του κάνεις τα χειρότερα, ο έρωτας του για σένα δεν σβήνει, αφού έχει σημαδέψει για πάντα την ψυχή του, απλά μπορεί εύκολα να συνοδευτεί και με το απόλυτο μίσος.

Ερωτευμένος Τοξότης
Ο Τοξότης θέλει κάθε μέρα του να είναι μία καινούργια εμπειρία, μία νέα αρχή, μία περιπέτεια! Αν όλες του οι δραστηριότητες, οι περιπέτειες, οι στόχοι του, τα ταξίδια και οι αλλαγές, περιλαμβάνουν-νοητά και κυριολεκτικά-κι άλλο ένα άτομο, τότε αυτό το άτομο είναι εκείνο με το οποίο ο Τοξότης, είναι ερωτευμένος!

Θα σου το πει;
Το ρωτάς; Έχει κολλήματα ο Τοξότης; Ο Τοξότης είναι ένα αιώνιο παιδί που θα πει αυτό που αισθάνεται χωρίς καλά-καλά να έχει καταλάβει τι αισθάνεται! Ίσως σου φανούν κάπως υπερβολικά τα λόγια του καθώς σου εξομολογείται τον έρωτα και το πάθος του και το πιο πιθανό είναι όντως να είναι υπερβολή όλο αυτό. Όμως εκείνη τη στιγμή, ότι σου λέει το εννοεί απόλυτα!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Κάτι…μέρες! Όχι μην ανησυχείς δεν θα σε ξε-ερωτευτεί, ούτε σου είπε ψέματα. Απλά τα συναισθήματα του Τοξότη είναι μάλλον… κυλιόμενα και αρκετά ασταθή. Λίγες μέρες θα είναι παθιασμένος με σένα, μετά αδιάφορος, μετά πάλι τρελός για σένα και πάει λέγοντας. Φρόντισε εσύ ο έρωτας σας να είναι παθιασμένος και περιπετειώδης συνεχώς και εκείνος θα σε λατρεύει!

Ερωτευμένος Αιγόκερως
Δεν καταλαβαίνεις με τίποτα, όσο κι αν προσπαθήσεις, να καταλάβεις αν ο Αιγόκερως ερωτεύτηκε, εκτός από ένα χαρακτηριστικό σημάδι. Βλέπεις, δεν αλλάζει καμία του συνήθεια, ούτε παραμελεί υποχρεώσεις και οικογένεια για χάρη ενός έρωτα. Όταν αρχίσει όμως να παρουσιάζει παντού την σχέση του, να τον συνοδεύει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και οικογενειακές συγκεντρώσεις, τότε ναι, ο Αιγόκερως ερωτεύτηκε!

Θα σου το πει;
Με… υπεύθυνη δήλωση! Αν περιμένεις ερωτική εξομολόγηση, παθιασμένα λόγια ή ρομαντισμούς από τον Αιγόκερω, σώθηκες! Ο Αιγόκερως θα δείξει τα συναισθήματα του με πράξεις και αφού περάσει πολύς καιρός που αναρωτιέσαι γιατί δεν λέει «Σ’ αγαπώ», θα βρεθείς σε σοβαρή σχέση, χωρίς καν να το έχεις πάρει χαμπάρι!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Ναι, αμέ! Απλά-σου ξαναλέμε-ποτέ μα ποτέ δεν θα αφήσει τον έρωτα του να γίνει ασυγκράτητο πάθος ή γλυκανάλατα τρυφερά λογάκια. Αν φροντίσει το έτερον ήμισυ να τον κρατά ασπροπρόσωπο στην κοινωνία, ο έρωτας του θα παραμείνει για πάντα, αλλά θα παραμείνει και ψυχρός, μαζεμένος και… πρακτικός έρωτας. Αυτό δεν αλλάζει.

Ερωτευμένος Υδροχόος
Ο Υδροχόος βάζει την φιλία πάνω απ’όλα και συνήθως τα μπόλικα ερωτικά σου πάρε-δώσε του, προκύπτουν μέσα από τις φιλικές και κοινωνικές του επαφές. Ωστόσο, όταν ένας Υδροχόος, βάλει-έστω και λίγο-τον… σύντροφο πάνω από τους φίλους του, τότε ναι το Υδροχοάκι, μόλις ερωτεύτηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Θα σου το πει;
Ναι, αλλά δεν θα το καταλαβαίνεις! Θα σε πλησιάζει φιλικά και θα σου μιλάει τόσο… χύμα σαν να είσαι ο κολλητός του και εσύ θα αναρωτιέσαι αν σε θέλει ή όχι. Αν ωστόσο, νιώθεις ότι έχετε παραγίνει… κολλητάρια, τότε ο έρωτας του είναι σίγουρος. Και εκεί που θα βλέπετε ποδόσφαιρο με μπύρες σαν φιλαράκια, θα σε βάλει κάτω και δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε ο… έρωτας σου!
Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Γιατί όχι; Αν καταλάβεις το περίπλοκο μυαλό του, αν τον θαυμάζεις για τις περίεργες και ορισμένες φορές προκλητικές ιδέες του, αν δεν τον καταπιέζεις, αν δεν προσπαθήσεις να τον μονοπωλήσεις από φίλους και από χόμπι, όχι απλά θα είναι ερωτευμένος για πάντα αλλά θα σε λατρέψει σαν θεό!

Ερωτευμένος Ιχθύς
Πανεύκολο! Αυτό το γλυκό και τρυφερό πλάσμα, καλώς ή κακώς, έχει την τάση έτσι κι αλλιώς να είναι στον κόσμο του! Όμως όταν είναι ερωτευμένος, πραγματικά τον κοιτάς και αναρωτιέσαι αν έχει αρχίσει τις… καταχρήσεις (γιατί μεταξύ μας, ο έρωτας είναι ναρκωτικό…)! Το απλανές του βλέμμα, μαρτυρά ότι ερωτοχτυπήθηκε και αν το ρωτήσεις τι σκέφτεται, θα σου απαντήσει κάτι για κάστρα πάνω σε ένα ροζ σύννεφο, που μένουν μία νεράιδα με ένα παλικάρι, ερωτευμένοι.

Θα σου το πει;
Η καλύτερη ερωτική εξομολόγηση! Φυσικά και θα στο πει, με λόγια ποιητικά, με πράξεις ρομαντικές και με μηνύματα όλο φαντασία και συναίσθημα! Θα νιώθεις ότι δεν σε έχουν ξαναγαπήσει έτσι και μόνο από τα λόγια του και την τρυφερότητα του, μπορείς εύκολα και εσύ να πέσεις στον έρωτα του!

Θα κρατήσει ο έρωτας του καιρό;
Μέχρι τον επόμενο! Μπορεί και για πάντα! Αρκεί να μην ερωτευτεί στη πορεία τρίτο άτομο! Είναι τόσο επιρρεπή και ασταθή τα συναισθήματα του, που το μεσημέρι να νομίζει ότι θα πέθαινε για σένα και το ίδιο βράδυ να το νιώσει για κάποιον άλλο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share