Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες!

Δείτε ποιά είναι!

9 Ιουνίου 2019 16:59
Ζώδια: Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες!

Κι όμως! Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία και βαριούνται να κουνηθούν...

Είστε από αυτούς που τα σαββατοκύριακα βαριέστε να κουνηθείτε από τον καναπέ, και περνάτε την ημέρα ξάπλα στον καναπέ βλέποντας ταινίες;

Και μήπως στη δουλειά είστε από εκείνους που είστε καλοί αλλά δεν κάνετε τίποτα παραπάνω από αυτό που σας έχει ζητηθεί, και ανήκετε στην κατηγόρια των ανθρώπων που σκέφτονται το πώς θα μπορούσαν να δουλεύουν από το σπίτι, φορώντας τις πιτζάμες;

Αν ναι τότε σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία των τεμπέληδων. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι τα πιο τεμπέλικα:

1. Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Εσείς οι Λέοντες δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με βάση και μόνο ότι είστε γοητευτικοί και αξιολάτρευτοι. Είστε δημιουργικά ταλαντούχοι και λατρεύετε να είστε στο κέντρο της προσοχής. Οι πιθανότητες είναι πως έχετε σκεφτεί ή επιδιώκετε κάποιο είδος εργασίας ως ηθοποιός / τραγουδιστής / μπλόγκερ lifestyle ή youtuber. Σας αρέσει να απολαμβάνετε το φως της δημοσιότητας, αλλά όχι τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να φτάσετε εκεί.

Η τεμπελιά αναφέρεται ως η επίσημη αδυναμία του ζωδίου σας, και γι’ αυτό θεωρείστε ένα από τα πιο χαλαρά – αν όχι το πιο τεμπέλικο – ζώδιο. Είστε παθιασμένοι και δημιουργικοί, τα οποία είναι σπουδαία στοιχεία για να γίνετε το αστέρι που επιθυμείτε, αλλά χωρίς κάποια κλασική σκληρή δουλειά για να το υποστηρίξετε, θα παρακολουθείτε πάντα πίσω από τη σκηνή.

2. Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Μπορεί και να εκπλαγείτε μόλις διαβάσετε ότι ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια. Εξάλλου, εσείς οι Υδροχόοι λατρεύετε να παλεύετε για την καταπολέμηση των αιτιών και είστε ανθρωπιστές, κάτι που απαιτεί ένα ισχυρό επίπεδο εργασίας και αφοσίωσης. Το πρόβλημα είναι ότι παρόλο που θέλετε να κάνετε μια θετική διαφορά στον κόσμο, δεν είστε πάντα σπουδαίοι στο έργο που απαιτείται για να γίνει αυτό.

Σίγουρα θα τουιτάρετε για τα αίτια που σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είστε εθελοντής. Αυτό ίσως οφείλετε στο γεγονός πως δεν είστε οπαδός οποιασδήποτε βαρετής κατάστασης, που όπως και να το κάνουμε, απαιτεί σκληρή δουλειά. Εάν θέλετε πραγματικά να αρχίσετε να βοηθάτε τον κόσμο, πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με έργα και όχι μόνο με λόγια.

3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ακόμη και αναφέροντας την ιδέα να βάλετε όρια στη ζωή σας, πιθανόν θα σας αρρωστήσει. Αγαπάτε την ελευθερία σας, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ταξιδεύετε συχνά. Το θέμα με το να εργάζεστε σκληρά είναι πως πρέπει να είστε συνεπείς και να παραμένετε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Για εσάς, η σκληρή δουλειά έχει έναν τρόπο να σας κάνει νια νιώθετε περιορισμένοι στη ζωή σας.

Δεν είναι ότι δεν θέλετε να δουλέψετε, αλλά δεν πρόκειται να προσφερθείτε να δουλέψετε εθελοντικά ή να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα από αυτά που έχετε. Ως Τοξότης, εκτιμάτε την ελευθερία σας στο σημείο του να κάνετε μόνο ότι πρέπει να κάνετε.

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά είναι τα πιο ξεροκέφαλα! - Σου λένε ναι, αλλά κάνουν του κεφαλιού τους!

Εσύ άραγε μπορείς να μαντέψεις ποια είναι τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια που πάντα επιλέγουν να κάνουν το δικό τους;

Εμείς σου ετοιμάσαμε την λίστα με τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια, δίνοντας όμως και τα επιχειρήματα που κάθε ζώδιο θα ακολουθήσει αυτό που θέλει και τα χαρακτηριστικά του!

Σε κοιτούν και γνέφουν συγκαταβατικά, παρακολουθούν με προσοχή την συμβουλή σου και μάλιστα συμφωνούν, όμως όταν έρθει η «κρίσιμη» ώρα που πρέπει να δράσουν, εκεί είναι που θα τα κάνουν «μαντάρα» και θα ακολουθήσουν την δική τους τακτική.

Είναι οι άνθρωποι που κάνουν του «κεφαλιού» τους που δεν χαμπαριάζουν από συμβουλές, πολύωρες συζητήσεις και όταν τους καρφωθεί κάτι στο μυαλό, ακόμα και αν γυρίσει η Γη ανάποδα, αυτοί θα το κάνουν ...

Πες το ξεροκεφαλιά, πες το επιμονή και πείσμα, το σίγουρο είναι ένα, χάνεις τον χρόνο σου δίνοντάς τους τις συμβουλές σου, γιατί πάντα θα ακολουθήσουν αυτοί που θεωρούν οι ίδιοι σωστό ...

Σίγουρα διαβάζοντας τις παραπάνω γραμμές, σου έρχονται στο μυαλό σου πολλά άτομα που γνωρίζεις. Σε τι ζώδιο όμως ανήκουν;

Εμείς σου ετοιμάσαμε την λίστα με τα πιο ξεροκέφαλα ζώδια, όμως σου δίνουμε και τα επιχειρήματα που κάθε ζώδιο θα ακολουθήσει αυτό που θέλει ... Μάλιστα, η κατάταξη που δώσαμε, είναι από τον πιο ξεροκέφαλο, στον λιγότερο ξεροκέφαλο ... Πάμε να δούμε;;;;;

Ο Σκορπιός και η Επιμονή του ...

Ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος που δεν δείχνει εύκολα την εμπιστοσύνη του, θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί, πόσο μάλλον για να ακούσει και να τηρήσει τις συμβουλές που θα του δώσεις.

Ωστόσο, η επιμονή του τον οδηγεί πολλές φορές να κάνει το αντίθετο από ότι του λες, γιατί πιστεύει ότι είναι ο μαχητής που θα μπορέσει να φέρει τα πράγματα στο σημείο που ο ίδιος θέλει... Ναι είναι ο επίμονος ξεροκέφαλος και πολλές φορές θέλει να δει το «έργο» μέχρι τέλους, ακόμα και αν ο ίδιος βαθιά μέσα του γνωρίζει την πλοκή και την εξέλιξη.

Ο Ταύρος και το Πείσμα του ....

Χαρακτηριστική περίπτωση ξεροκέφαλου είναι ο Ταύρος, όπου μόνο αν τον ζήσεις από πολύ κοντά θα καταλάβεις ότι είναι παίρνεις «άριστα» στην ξεροκεφαλιά! Θα σε κοιτάξει με κατανόηση, ζεστασιά, ηρεμία, θα σου πει «Έχεις τόσο πολύ δίκιο, εκτιμώ για την συμβουλή σου», όταν γυρίσει όμως την πλάτη του, θα κάνει αυτό που ο ίδιος θέλει, γιατί πολύ απλά είναι πεισματάρης... Αν του μπει κάτι στο μυαλό, δεν του το ξεριζώνεις μέχρι να φάει για τα καλά τα μούτρα του! Μην συγχύζεσαι λοιπόν...

Ο Υδροχόος ο Ασυμβίβαστος

Παριστάνει τον Open Mind (τον ανοιχτόμυαλο), θα ακούσει κάθε άποψή σου, θα την αμφισβητήσει, στο τέλος θα συμφωνήσει, στην συνέχεια όμως ... θα κάνει του κεφαλιού του γιατί πολύ απλά δεν συμβιβάζεται αλλά και δεν πιάνεται πουθενά ... Φυσικά μιλώ για τον Ουράνιο Υδροχόο, ο οποίος δεν πιάνεται ... Θα υπερασπιστεί τις ιδέες του ως τέρμα και αν κάποιος τον συμβουλέψει ή τον καθοδηγήσει, αυτός θα ακολουθήσει το αντίθετο, έτσι για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Λέοντας και η Έπαρσή του ...

Το Λιοντάρι πατάει γερά στα πόδια του, πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνάμεις του, νιώθει ότι είναι ο «αρχηγός» όμως πολλές φορές αυτά τα στοιχεία είναι τόσο υπερτονισμένα, που τον κάνουν να εκδηλώνει «έπαρση» στην συμπεριφορά του! Δίνοντάς του μία συμβουλή ή μία προτροπή, φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενη, όμως ο ίδιος θα σκεφτεί : «Είναι δυνατόν να ξέρει καλύτερα από μένα τι πρέπει εγώ να κάνω»; Δεδομένου ότι υπερεκτιμά τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του, θα κάνει του κεφαλιού του γιατί πολύ απλά θέλει να αποδείξει την δύναμή του!

Ο Τοξότης που τα ξέρει όλα

Μαζί του θα κάνεις πολύωρες συζητήσεις για διάφορα θέματα, θα τον συμβουλέψεις και στο τέλος θα οδηγηθείτε σε μία φιλοσοφική συζήτηση άνευ προηγουμένου ... Ο ίδιος θα σου αναπτύξει τις θεωρίες του μέχρι που θα σε ζαλίσει κιόλας ... Στην ώρα της «κρίσης» που θα χρειαστεί να αναλάβει δράση, ο Τοξότης θα κάνει το δικό του, γιατί πολύ απλά τα ξέρει όλα, είναι γνώστης των πάντων και αυτός γνωρίζει καλύτερα το τι πρέπει να γίνει...

Ο Κριός ο αντιδραστικός

Εδώ έχουμε την περίπτωση του ανθρώπου που δεν θα σου γνέψει καταφατικά στην συμβουλή σου. Από την αρχή θα σε κοντράρει και θα κάνει το δικό του, έστω και αν γνωρίζει ότι αυτό που θα κάνει είναι λάθος ... Ο Κριός, είναι αρκετά αντιδραστικός και του αρέσει να πηγαίνει κόντρα σε κάθε τι που του λένε... Ξεροκέφαλος λοιπόν; Σίγουρα έχει το δυναμισμό, το πάθος και την ορμητικότητα να κάνει το λάθος του και να το παραδεχθεί.

Πηγή: oroskopos.gr

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share