Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Είσαι ένα από αυτά...

9 Ιουνίου 2019 13:34
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Όλοι χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους – απλά μερικά ζώδια χρειάζονται να περνούν λίγο περισσότερο με τον εαυτό τους. Αυτό δε σημαίνει πως είναι αντικοινωνικοί, απλώς τους αρέσει να κρατούν μερικά πράγματα για τον εαυτό τους και να μην μοιράζονται τα πάντα με τους άλλους, καθώς έτσι νιώθουν πιο σίγουροι. Άλλωστε, είμαστε οι καλύτεροί μας φίλοι!

Τα παρακάτω ζώδια χρειάζονται τον χώρο και τον χρόνο τους – κι αν τους πιέσετε να σας εκφράσουν όλα όσα σκέφτονται, ενδεχομένως να μην έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα:

Ταύρος
Οι Ταύροι λατρεύουν να έχουν τον δικό τους χώρο που μπορούν να ελέγχουν. Θα ανάψουν ένα κερί, θα βάλουν μουσική, θα κάνουν ένα απολαυστικό μπάνιο και θα είναι απολύτως χαρούμενοι στον δικό τους μικρό κόσμο. Αν προσπαθήσετε να τους πιέσετε, θα λάβετε την αντίδραση ενός… ταύρου.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί λατρεύουν να μαθαίνουν τα μυστικά σας και τα περίεργα της προσωπικότητάς σας, αλλά όσον αφορά τα δικά τους; Θα παραμείνουν κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο του μυαλού τους. Οι Σκορπιοί έχουν έναν πολύ μυστικό κόσμο που τους αρέσει να γυρνούν μετά από μία μεγάλη μέρα στην κοινωνία. Στον χώρο τους, μπορούν να είναι ο πραγματικός τους εαυτός και δε χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα έχουν τον έλεγχο. Επίσης, η φαντασία τους είναι μεγάλη και ζωντανεύει όταν μένουν μόνοι.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που λατρεύουν τη μοναχικότητα!

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι επικεντρώνονται σε ένα πράγμα τη φορά. Όταν νιώθουν κοινωνικοί είναι οι πιο κοινωνικοί σε έναν χώρο. Αλλά όταν είναι έτοιμοι να είναι μόνοι, το εννοούν. Είναι πολύ φιλόδοξοι σε ό,τι κάνουν και χρειάζονται πολύ χρόνο μόνοι για να το κάνουν. Αν τους αποσπούν οι γύρω τους, δεν αντιδρούν ευχάριστα.

Υδροχόος
Ένας Υδροχόος είναι πολλά πράγματα, αλλά έχουν σίγουρα μία εσωστρέφεια μέσα τους, όσο κοινωνικοί κι αν δείχνουν. Τους αρέσει να βρίσκονται με κόσμο, αλλά τείνουν να έχουν κάποια αρκετά περίεργα και συγκεκριμένα ενδιαφέροντα στα οποία τους αρέσει να αφιερώνουν την ενέργειά τους. Αν έχουν συνέχεια ανθρώπους γύρω τους, δεν θα έχουν ποτέ χρόνο να εξασκήσουν τα αγαπημένα τους χόμπι.

Σκούρα εβδομάδα για αυτά τα 2 ζώδια: Προβλέψεις (10 έως 16/6) από τον Κώστα Λεφάκη!

Σκούρα εβδομάδα για αυτά τα 2 ζώδια: Προβλέψεις (10 έως 16/6) από τον Κώστα Λεφάκη!

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο των ζωδίων για 10 μέχρι 16 Ιούνη, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη!

Κριός
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σας βοηθά σε άλλες περιπτώσεις να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας, ενώ σε κάποιες άλλες, φέρνει μπερδέματα στην προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Οι επιλογές σας θα καθορίσουν το αποτέλεσμα γι αυτό φροντίστε να αποφασίσετε με σύνεση και προνοητικότητα. Οικονομικά, κάποια έξοδα για το σπίτι ή την οικογένεια προκύπτουν ξαφνικά και θα πρέπει να τα καλύψετε. Υπερασπιστείτε εκείνους που αγαπάτε, ή την ιδιοκτησία σας.

Ταύρος
Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν, καθώς αλλάζουν κάποια δεδομένα και θα πρέπει να κινηθείτε διαφορετικά. Οι ελεύθεροι θα χρειαστεί να δείξετε πιο έντονα το ενδιαφέρον σας για κάποιον άνθρωπο, ενώ όσοι είστε σε γάμο ή σχέση, φροντίστε να μην κρύβετε τα αισθήματά σας. Η εργασία γίνεται πιο απαιτητική, ιδιαίτερα αν είστε από τους πιο φιλόδοξους του ζωδίου σας. Φροντίστε την διατροφή και την σωματική σας υγεία.
Δίδυμοι
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να προβληθείτε περισσότερο, να κερδίσετε ανθρώπους στο περιβάλλον σας και να προωθήσετε τις επιθυμίες σας. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι οι ελεύθεροι, ενώ οι υπόλοιποι, φροντίστε να μην ταλαιπωρείτε τον σύντροφό σας, αλλάζοντας διαρκώς τα δεδομένα της σχέσης σας. Οικονομικά προβλέπεται να κερδίσετε σε μια αντιπαράθεση, τα οφέλη της οποίας θα φανούν λίγο αργότερα. Επιμείνετε σε ότι θεωρείτε ότι σας προβάλει και σε ότι σας αναζωογονεί.

Καρκίνος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι ευεργετικός για την επικοινωνία και τις επιδιώξεις σας. Επαγγελματικά πρέπει τώρα να σοβαρευτείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ένα σχέδιο, ή μια προοπτική. Οι καθυστερήσεις και η αναποφασιστικότητα δεν σας ευνοούν. Αισθηματικά, ακολουθήστε τις υποδείξεις του ενστίκτου σας, όσο αντίθετες με τον χαρακτήρα σας μπορεί να είναι αυτές. Κάποιοι από εσάς θα ταξιδέψετε ή θα μετακινηθείτε ευχάριστα. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας.

Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Λέων
Κοιτάξτε το μέλλον με αισιοδοξία και υπερασπιστείτε τις αξίες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η εβδομάδα σας βοηθά να ανανεώσετε τις ελπίδες σας για μια επαγγελματική κατάκτηση, η οποία δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους επηρεάζει την αισθηματική σας διάθεση και σας χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το κίνητρο να περιποιηθείτε και πάλι την προσωπική σας ζωή. Να θυμάστε απλά ότι ο έρωτας δεν έχει λογική και ότι δεν ακολουθεί κανόνες.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα αποτελέσει το έναυσμα για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι από εσάς ζητάτε μια αφορμή για να αλλάξετε στάση απέναντι σε ένα ζήτημα που σας ταλαιπωρεί από καιρό και να απαλλαγείτε από ευθύνες και ρόλους που δεν σας αντιπροσωπεύουν. Ο Άρης από τον Καρκίνο θα είναι στο πλευρό των επιδιώξεών σας, αλλά κι εσείς με τη σειρά σας δείξτε έξυπνα την αποφασιστικότητά σας. Προχωρήστε στα σχέδιά σας χωρίς αναστολές.

Ζυγός
Έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε με επιτυχία κάποιες πρόσφατες δυσκολίες, αλλά δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της επιτυχίας σας. Από μια άποψη το γεγονός αυτό, σας βοηθά να είστε προσγειωμένοι στα επαγγελματικά σας και αρκετά αποφασιστικοί στην επιλογή και υποστήριξη των στόχων σας. Αισθηματικά, ξεπεράστε τις αδυναμίες μιας σκέψης ή μιας επιθυμίας, προσθέτοντας ρεαλισμό στην όλη υπόθεση. Φανείτε πρακτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.


Σκορπιός
Επηρεάζεστε λίγο περισσότερο από τις εντυπώσεις που προκαλούν κάποια γεγονότα, αλλά θα ήταν λάθος να αναμετρηθείτε με αυτές. Παραμείνετε ψύχραιμοι και σκεφτείτε πιο καθαρά ποιο είναι το συμφέρον σας. Μην δίνετε σημασία σε ανυπόστατες φήμες και μην παρασύρεστε ώστε να πείτε τη γνώμη σας σε ακατάλληλο ακροατήριο. Η σύνεσή σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα τα τωρινά εμπόδια. Οργανώστε καλύτερα τον επαγγελματικό σας χρόνο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις (10-16) από τον Κώστα Λεφάκη:

Τοξότης
Καθορίστε εσείς την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε και μην διστάσετε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια. Οι πιο ώριμοι έχετε μάθει τον τρόπο να ξεπερνάτε αντιξοότητες και να μην δίνετε σημασία στο συντηρητικό σας περιβάλλον. Οι νεότεροι ευνοήστε σε αισθηματικές περιπέτειες, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι εύκολο στην εποχή μας, να εμπνεύσετε και τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Προχωρήστε έξυπνα στις επιδιώξεις σας!

Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες και υπομονετικοί με τα προσωπικά σας θέματα, τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος και να μην αιφνιδιάζεστε από τα απρόοπτα. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις στις επιδιώξεις σας και προσαρμοστείτε σε κάποια δεδομένα που θα αργήσουν να αλλάξουν στην εργασία σας. Ο Άρης από τον Καρκίνο σας βοηθά να καταλάβετε ευκολότερα τι συμβαίνει με τις συνεργασίες σας.

Υδροχόος
Αυξάνεται η κοινωνική σας ζωή και οι σχετικές σας συναναστροφές. Αποφύγετε τις υπερβολές και προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή. Διατηρήστε ανέπαφα τα στεγανά της καρδιάς σας και μην ενδίδετε σε προκλήσεις που το μόνο που θα επιτύχουν, θα είναι να σας ταλαιπωρήσουν. Οικονομικά καταφέρνετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, με μια μικρή, σχετικά πίεση. Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ιχθύες
Επιμεληθείτε τα θέματα εκείνα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας. Το περιβάλλον επηρεάζεται πιο εύκολα από την αποφασιστικότητα και τα επιχειρήματά σας. Στην εργασία δείξτε υπευθυνότητα και αλληλεγγύη προς εκείνους οι οποίοι την έχουν ανάγκη. Οικονομικά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να ξεπεράσετε κάποια ανασφάλειά σας. Η ευθύτητα και η ευθυκρισία θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σωστά.

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share