Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1η Ιουνίου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

1 Ιουνίου 2019 07:57
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 1η Ιουνίου;

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 1η Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ

Καλά τα μαντάτα Κριοί! Kάποιο φλερτ θα ταράξει τα νερά στη δουλειά και η δημοτικότητα θα χτυπήσει ταβάνι! Μόνο που σας πιάνει μια καταχνιά ώρες ώρες και επίσης μια μικρή παρεξήγηση με φίλους θα σας αναστατώσει τις μέρες. Κατα τ'αλλα δεν υπάρχει εμπόδιο στο δρόμο σου! Προσοχή μεγάλη για να μην γίνουν μπερδέματα που δεν θα βρουν εύκολα λύση!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προκύψουν ζητήματα ανταγωνισμού υπογείως και μικροπροβλήματα επαγγελματισμού σε κάποιες εξτρα δουλειές που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και λεπτομέρεια.Συμβουλή του μήνα, μην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε τη συνοχή και τη διαύγεια της σκέψης σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια θα έχετε ένα εξαιρετικό μήνα αλλά θα χρειαστεί να υποχωρήσετε δυο φορές. Μια σε μια φιλία και άλλη μια σε ένα πρότζεκτ! Το σημαντικό είναι πως στον επαγγελματικό τομέα θα γίνει μια μεγάλη συνεργασία, μια μεγάλη συνάντηση, όπου θα χρειαστεί να λειτουργήσει το ένστικτο και η φιλοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και με πολύ λίγη δραστηριότητα στην ερωτική ζωή σας, ίσως αυτός είναι ο μήνας για να κάνετε σχέση! Όταν δεν ψάχνετε, η αγάπη σάς βρίσκει. Και αλλάξτε τις συνήθειές σας - το γυμναστήριο και η καλή διατροφή θα τα βελτιώσει όλα!

ΛΕΩΝ

Παλεύετε να βγάλετε από την πορεία σας απρόσμενα εμπόδια και κουραστικούς ανθρώπους. Αυτό έχει μειώσει πολύ την ενέργεια αλλά και τη συγκέντρωσή σας, σας γεμίζει ανησυχία για το μέλλον. Ωστόσο, στο εξής θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αλλάξετε τη ροή των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ένας έρωτας στον χώρο της δουλειάς σας; Μπερδέματα και αδρεναλίνη! Μια μετακόμιση, μια επισημοποίηση, και μια μεγάλη αλλαγή έρχονται! Η επαφή με πολλούς ανθρώπους και διαφορετικούς πολιτισμούς, θα σας βοηθήσει να μάθετε επιπλέον ξένες γλώσσες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την αρχή του μήνα καλωσορίζετε και τις καλές εξελίξεις στη ζωή. Αν έχετε ταλέντο σε κάτι δεν αποκλείεται να μεγαλουργήσετε Τοξοτάκια. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Επί αυτού, κανείς δεν μπορεί να σας συμβουλεύσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιοι θα ακούσετε επανειλημμένα το καμπανάκι της τύχης, και κάποιοι τα κλειδιά ενός σπιτιού που σας περιμένει. Μιλώντας για κλειδιά, το κλειδί για να διατηρήσετε την εύνοια των άστρων είναι να ρισκάρετε αλλά να ξέρετε πότε να σταματήσετε. Αν φανείτε άπληστοι, ρισκάρετε να τα χάσετε όλα πριν λήξει ο μήνας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να σας απογοητεύσουν οι πρώτες ιδέες που θα ακούσετε για μια νέα πρωτοβουλία η δουλειά – και πρέπει να σκεφτείτε την περίπτωση να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Είναι βέβαιο ότι θα σας προσεγγίσουν προσφορές που θα είναι πιο ενδιαφέρουσες αρκεί να περιμένετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για αυτό το μήνα το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε την όρεξη και την διάθεση για αλλαγή, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να χειριστείτε ό,τι σας μπλοκάρει και σας εμποδίζει να σημειώσετε την πρόοδο που επιδιώκετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενέργεια και κέφι! Αυτό που όμως είναι μεγάλο τζιζ για εσάς είναι να μην επιτρέπετε στις δυσκολίες να σας αποπροσανατολίζουν και να ξεφεύγετε από την πορεία σας. Να χειρίζεστε το κάθε θέμα τη στιγμή που προκύπτει, για να μην μένει ως εκκρεμότητα!

ΙΧΘΕΙΣ

Φροντίστε να μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή αυτή την περίοδο, αγαπητά ψαράκια! Διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει! Κατα τ'άλλα κέφι, χορός και τραγούδι και νέο μαγιό!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ποιο είναι το ελάττωμα του κάθε ζωδίου σε μια σχέση;

Το ζώδιο σου θα σου πει ποια ταινία να δεις!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο Athensmagazine.gr

 
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share