Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πόσο εύκολα θα γυρίσει στην πρώην σχέση; Τα ζώδια θα σου πουν!

Το γνώριζες;

28 Μαΐου 2019 10:48
Πόσο εύκολα θα γυρίσει στην πρώην σχέση; Τα ζώδια θα σου πουν!

Κάποια Ζώδια γυρνούν εύκολα στη πρώην σχέση, είτε γιατί είναι ακόμη ερωτευμένα και τους έχει δοθεί συγχωροχάρτι, αφού αυτά έφταιξαν, είτε για να πάρουν το αίμα τους πίσω αν έχει φταίξει το ταίρι τους και να βρουν ευκαιρία να το τσαλακώσουν. Άλλα πάλι γυρνούν πιο δύσκολα και με προϋποθέσεις, όπως να έχουν εκλείψει οι αιτίες του χωρισμού και θέτοντας πλέον ορούς, και άλλα δεν επιστρέφουν ποτέ, είτε από εγωισμό ή ντροπή για κάτι που έκαναν ή ακόμη γιατί θεωρούν ότι η αιτία του χωρισμού οφείλεται σε κάτι ανεπανόρθωτο που δεν συγχωρείται. Άλλα πάλι έχουν ήδη ανοίξει πανιά γι’ αλλού επειδή δεν τους αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό και γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, που δεν είναι και το πιο φρόνιμο παιδί, δεν θα καθίσει να κλάψει πάνω από το χυμένο γάλα. Από την φύση του εριστικός, τσακώνεται για ψύλλου πήδημα και ξεπέρνα και τον καυγά αλλά και την αιτία που τον προκάλεσε εύκολα, ΟΜΩΣ, υπάρχει το ΟΜΩΣ… Αν η αιτία είναι κατά την γνώμη του σοβαρή και φτάσει να χωρίσει, μην περιμένεις να γυρίσει στη σχέση. Το πολύ πολύ, αν αντλούσε ιδιαίτερη ευχαρίστηση από τις παθιασμένες στιγμές σας, άντε να γυρνούσε μόνο για μια ημερησία επανάληψη χωρίς υποχρεώσεις, αφ’ ενός για να απολάυσει ξανά τα θέλγητρα σου, αλλά και αφ’ έτερου, για να σε κάνει να νοιώσεις τι έχασες βάζοντας τα δυνατά του γι’ αυτό. Επανασύνδεση δεν παίζει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν χωρίζει παρά μόνον όταν ωριμάσει στο μυαλό του η απόφαση γι’ αυτό. Όταν όμως ωριμάσει, ποια δύναμη στην Γη μπορεί να τα βάλλει με το πείσμα του και την αποκρυσταλλωμένη απόφαση του; Ακόμη και άδικο να ‘χει, ακόμη και αν τον πονάει, αν σκίζεται η καρδιά του δεν κάνει πίσω αν έχει πληγωθεί. Αν πάλι ο χωρισμός δεν είχε αίματα και οι σχέσεις υφίστανται σε φιλικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να γίνει κοινή συναινέσει κάποια χρήση ¨προνομίων¨, αναμεσα σε δυο ανθρώπους που κάποτε τους συνέδεαν τρυφερά αισθήματα και έχουν και καλές αναμνήσεις από τα τότε ¨προνόμια¨ , αλλά αυστηρώς και μόνο για να τα ξαναχρησιμοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το διπλό Ζώδιο των Διδύμων όλες οι εκδοχές βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Και γυρίζει, και γυρίζει και μάλιστα εύκολα σαν να μην συμβαίνει τίποτε, και δεν γυρίζει και καθόλου. Όπως του ‘ρθει, και ανάλογα με τι άλλο του θα κάτσει στο μεταξύ. Έχει την τάση προκειμένου να παρηγορηθεί για τον χωρισμό, να αποδίδει στο νέο του ταίρι που θα προκύψει, ιδιότητες που μόνο με ροζ γυαλιά μπορεί να δει κανείς, μέχρι να έλθει η ώρα του νέου χωρισμού και της νέας απομυθοποίησης. Όταν περάσει η στενοχώρια και ο θύμος και καταλαγιάσουν τα πνεύματα, διατηρεί το φιλικό κλίμα και πιθανόν να ξαναγυρίσει στα παλιά, αλλά με άλλο μάτι και χωρίς να επενδύει και πολλά στη σχέση, καθώς έχει γευτεί και τα δυσάρεστα της προηγουμένως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να σου πω για τον Καρκίνο; Ότι μετά από έναν χωρισμό η ανασφάλεια που έτσι κι’ αλλιώς την έχει χτυπάει κόκκινο; Ότι δεν θέλει να ξαναπληγωθεί και αποφεύγει τις σχέσεις λες και είναι όλες ίδιες; Ότι η ευαισθησία του τον κάνει να γίνεται θύμα όταν το πρώην ταίρι του θυμίζει τις όμορφες στιγμές της σχέσης και αντί ν’ ανοίξει γι’ αλλού φτερά, πέφτει στην ίδια λούμπα; Μάλιστα! Ο Καρκίνος, όσο και αν είναι πληγωμένος από έναν χωρισμό, είναι πιο επιρρεπής σε επανασύνδεση παρά σε νέα σχέση. Υπάρχουν βλέπεις και οι ευαίσθητες χορδές, που όποτε δονούνται αυτός συγκινείται. Εμ, ήθελες τα κι’ έπαθες τα!

ΛΕΩΝ

Με τον Λέοντα μπορεί να συμβαίνουν δυο τινά. Ή να τον χωρίσεις ή να σε χωρίσει. Αν σε έχει χωρίσει αυτός, ενδεχομένως, ήδη έχει κάνει νέα σχέση. Αν πάλι εσύ τον χώρισες, θα κρύψει τον πόνο του στην αξιοπρέπεια του και θα προσπαθήσει να μην καταλάβει κανείς το παραμικρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πληγωμένος, θα αποσυρθεί να γλύψει τις πληγές του και να μαζέψει τα κομμάτια του. Στο τέλος θα το πάρει απόφαση και θα καταλήξει ότι του άξιζε κάτι καλλίτερο από σένα. Όσο για επανασύνδεση, ούτε λόγος αν δεν του προσφέρεις γην και ύδωρ, χωρίς να σου τα ζητήσει, γιατί η πρωτοβουλία θα προέρχεται από σένα και ποτέ από αυτόν, η όποια θα πρέπει να συνοδεύεται από ειλικρινή μεταμέλεια και συγγνώμη, ατελείωτες εκδηλώσεις θαυμασμού και αποδοχή των όρων που θα σου επιβάλλει. Δύσκολη η επανασύνδεση, αλλά εφικτή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έγινε που έγινε ο χωρισμός με τον Παρθένο, τι θέλεις τώρα και πας γυρεύοντας για επανασύνδεση; Κατ’ αρχήν, αν τον χώρισες, δεν έχει καταλάβει από πού του ήρθε. Θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει την λογική του να αναλύσει τις αίτιες, να αποδώσει τις ευθύνες, να κάνει την κριτική του, όχι αυτοκριτική, και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Διάθεση για νέα σχέση σύντομα, δεν του έρχεται εύκολα. Πρέπει να πάρει τον χρόνο του και να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του, πράγμα δύσκολο, που κι’ αυτό θέλει χρόνο. Αν αποφασίσεις να επιδιώξεις επανασύνδεση, το κατάλληλο εργαλείο δεν είναι τόσο το συναίσθημα που παίζει μικρό ρόλο εδώ, αλλά η χρήση λογικών επιχειρημάτων και του αισθησιασμού. Είναι τα μόνα κίνητρα που λειτουργούν επάνω του.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις Ζυγό που να μην βρίσκεται σε σχέση. Τα σπάνια ολιγοήμερα, για να μη σου πω ολιγόωρα διαστήματα που είναι αδέσμευτος διακόπτονται είτε από μια επιστροφή, πολύ συχνό φαινόμενο, σε παλιά λημέρια που τα γνωρίζει και είναι της εγκρίσεως του, είτε από την δημιουργία μιας νέας που του γυάλισε και είπε να προσθέσει και μια ακόμη κατακτήσει στο ενεργητικό του. Σε ότι αφορά την επιστροφή στα παλιά, όταν τύχει και είναι ξέμπαρκος, ανοίγει την ατζέντα με τα τηλέφωνα των πρώην και κάνει κρούσεις. Οι Ζυγοί έχουν γοητεία και δεν πρόκειται να ακούσει πολλά όχι, οι πρώην γυρνούν με την ίδια άνεση και προθυμία με αυτόν στα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές, ο Σκόρπιος ΔΕΝ γυρίζει σε παλιά σχέση. Αν γυρίσει, συνήθως δεν είναι για καλό. Δραματοποιεί τις καταστάσεις, θυμάται μόνο τα αρνητικά της σχέσης, σου καταλογίζει τα μύρια όσα, δικά σου και δικά του φταιξίματα και σου τραβάει με μονοκοντυλιά μια διαγραφή που είναι όλη δική σου. Μπορεί να έχει υποφέρει από τον χωρισμό, αλλά εκεί! Σκυλί μαύρο! Εγωισμός, εχθρότητα, μίσος. Αν αποφασίσεις να τον προσεγγίσεις ή και από μόνος του επιστρέψει, είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, και θα το μετανιώσεις για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί χωρίσατε και ο δεύτερος γιατί ξαναβρεθήκατε. Με το που χωρίσατε, στερήθηκες όλα τα στοιχειά της γοητείας του που σε τράβηξαν και με το που ξανασυνδεθήκατε, σου έρχονται αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο της εκδίκησης που έχει στο μυαλό του και που θα τα υποστείς, ο κόσμος να χαλάσει!

Θες να πας διακοπές με το ταίρι σου; Να σου θυμίσουμε πως συμπεριφέρονται τα ζώδια στις διακοπές

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είχες ποτέ σχέση με Τοξότη, θα είχες εφιάλτες σχετικούς με τις επιστροφές του σε πρώην του. Έτσι κα συ τώρα μπορεί να είσαι σε αναμονή μήπως και φανεί και κατά ‘δω. Ο Τοξότης είναι εν δυνάμει άπιαστο πουλί που δεν έχει σύνορα και περιορισμούς. Δεν είναι μικρόψυχος, δεν κρατά κακίες, δεν αφήνει η συμπεριφορά του περιθώρια να του κρατούν κακίες. Απλώς είναι κάπως χύμα. Κάποιοι συντηρητικοί θα τον χαρακτήριζαν ασυνεπή, ανερμάτιστο, ανώριμο σαν παιδί. Και αυτό ακριβώς είναι, ένα μεγάλο παιδί που όμως δεν μπορείς να το διαπαιδαγωγήσεις με τους συμβατικούς όρους. Βεβαίως και θα γυρνούσε σε παλιά σχέση, δεν υπάρχει κάτι να τον εμποδίσει. Σκασίλα του για τις συμβατικότητες και τα πρέπει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως, έχει τις ιδιαιτερότητες του, τις προτεραιότητες του και το αξιακό του σύστημα. Δεν θα αποφασίσει να χωρίσει εύκολα αλλά και δεν θα γυρίσει, όχι εύκολα, όχι δύσκολα, αλλά μάλλον καθόλου. Για να χωρίσει θα έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους. Συνηθέστερος είναι ο κλονισμός της εμπιστοσύνης προς το ταίρι του. Αν λοιπόν υπέπεσες σ’ αυτό το παράπτωμα η παρουσία σου δίπλα του είναι ασύμβατη. Η επιστροφή του στην σχέση σας δεν πρέπει να θεωρηθεί πιθανή. Αν νομίσει ότι την πάτησε, δεν θα σκοπεύει να υποστεί τα ίδια. Αν όμως υπαίτιος είναι ο Αιγόκερως για τον χωρισμό ή έστω μια παρεξήγηση, ίσως να επιστρέψει, αφού προηγηθεί διεξοδική συζήτηση με πειστικά και αυταπόδεικτα επιχειρήματα, λυθούν οι παρεξηγήσεις και δοθούν διαβεβαιώσεις αγάπης και προθέσεων για ανέφελη συνεχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Υδροχόος πάει κι’ έρχεται, μπαίνει και βγαίνει από την σχέση – μη σχέση με την μεγαλύτερη άνεση και ευκολία; Κατ’ αρχήν, είχε συνειδητοποιήσει ότι βρισκόταν σε σχέση; Πώς να το συνειδητοποιήσει αφού δεν το ήξερε καν! Δεν είχε αντιληφτεί ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόταν μαζί σου χαρακτηρίζεται σχέση. Ένοιωθε ελεύθερος και αδέσμευτος και γι’ αυτό έκανε του κεφαλιού του πάντα. Για να το πούμε ευγενικά, πετούσε από λουλούδι σε λουλούδι σαν πεταλουδίτσα, σαν μελισσούλα με όλη την καλοσύνη και την αθωότητα του, πάντα αντισυμβατικός και έξω από καλούπια. Βεβαίως και να περιμένεις ότι ο Υδροχόος θα γυρίσει κάποτε, αν δεν είναι απασχολημένος σε άλλη αγκαλιά, με ευκολία για να ξανακάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα στα πλαίσια της φιλίας με πλεονεκτήματα που κατ’ αυτόν έχετε.

ΙΧΘΥΣ

Λίγο δύσκολο να κανείς έναν Ιχθύ να δει μια επιστροφή αρνητικά! Ούτε του πρώην ταιριού του αλλά ούτε και την δική του. Ο Ιχθύς βγαίνει δύσκολα από μια σχέση ακόμη και αν έχει προχωρήσει και σε νέα ή επιστρέφει σε σχέση με πρώην όταν ήδη βρίσκεται με νέο ταίρι. Δίπορτο δηλαδή, αρκεί να καλύπτεται ο ρομαντισμός του, οι ονειρικές του ανάγκες, γιατί του αρέσει να ονειρεύεται ιδεατούς κόσμους και να πλάθει με την φαντασία του ρομαντικές ιστορίες. Αν τον χωρίσουν πέφτει στα μαύρα πανιά, αλλά για πόσο; Αφού μεμφθεί το κακό ταίρι του που τον χώρισε προχωρεί στο επόμενο κεφάλαιο, ταίρι. Η επόμενη εξέλιξη είναι η χορήγηση ¨αμνηστίας¨ στο πρώην ταίρι και για το οποίο αφού ο χρόνος όλα τα θεραπεύει, η αγκαλιά του είναι ανοιχτή και διαθέσιμη, όπως και για όλα τα πρώην ταίρια του!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share