Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου;

Τι μας περιμένει σήμερα;

27 Μαΐου 2019 07:11
Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου;

Ζώδια σήμερα: Οι αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 27 Μαΐου!

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, αποφασίστε αν θέλετε να είστε με τον σύντροφό σας ή όχι, αν θέλετε να είστε στη δουλειά που είστε, γενικώς, πάρτε τη ζωή στα χέρια σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε τους άλλους να σας ταλαιπωρούν. Θα συναντήσετε προκλήσεις και ίσως κάποια πράγματα δεν σας φαίνονται λογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το έτερον ήμισι. Μπορείτε να μιλήσετε σήμερα για όσα σας απασχολούν - πείτε τι αισθάνεστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα έχετε συχνές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει λόγος να χάνεστε μέσα στις σκέψεις σας, ξεκινά για εσάς μια ενδιαφέρουσα περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντιμετωπίζετε περίεργες καταστάσεις, και η ψυχολογία σας έχει σκαμπανεβάσματα.

ΖΥΓΟΣ

Δοκιμάστε αυτήν την εβδομάδα να μην πιείτε τόσο, να μη φάτε ό,τι junk food βρεθεί μπροστά σας και κυρίως να αποφύγετε τις τοξικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια κακιά επιλογή που είχατε κάνει το χειμώνα άρχισε να δείχνει τις συνέπειές της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντί να γκρινιάζετε, δεχτείτε τα αποτελέσματα και προσπαθήστε να διορθώσετε ό,τι μπορείτε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι καλή ημέρα για εσάς για όποιο πλάνο έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε έμπνευση και θα θελήσετε να προχωρήσετε σε μια ρομαντική απόδραση.

ΙΧΘΕΙΣ

Στα πάνω σας βρίσκεστε αυτές τις ημέρες, καθώς δεν χάνετε ευκαιρία για έξοδο, ενώ αποτελείτε την ψυχή της παρέας όπου και αν βρεθείτε.

Αυτά είναι τα ζώδια που αλλάζουν διαρκώς διαθέσεις!

Αυτά είναι τα ζώδια μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή τους... στη στιγμή! Πώς γίνεται να το καταφέρνουν αυτό και να μην ενοχλεί κανέναν;

Ποια είναι τα ζώδια που δεν είναι σταθεροί χαρακτήρες;

Δίδυμοι:

Βαριούνται εύκολα, μιας και το μαυλουδάκι τους, τρέχει πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους! Αλλάζουν επομένως διάθεση, όχι από νάζι, αλλά από ανάγκη. Προσαρμόζονται στο κάθε λεπτό που περνάει με διαφορετικό τρόπο! Δεν είναι απίστευτοι;

Υδροχόοι:

Σχεδόν για τον ίδιο λόγο με τους Διδύμους. Επεξεργάζονται γρήγορα τις ιδέες στο μυαλό τους και σχεδόν απροειδοποίητα, μπορεί να γίνουν από ζεστοί, κρύοι και τούμπαλιν. Ο Υδροχόος, δεν το κάνει για να σε πικάρει, αλλά γιατί πολύ απλά, αν δεν είναι ευχαριστημένος με κάτι… τον έχασες! Άλλαξε γνώμη κι εξαφανίστηκε!

Ιχθύες:

Ο Ιχθύς είναι εσωστρεφής, αλέθει πολλά συναισθήματα και σκέψεις μέσα του, αλλά επειδή δεν εκφράζεται πάντα φανερά (με λόγια), σχεδόν απροειδοποίητα, μπορεί να σου φανεί (δώσε βάση στην λέξη "φανεί") ότι άλλαξε γνώμη. Εσύ μπορεί να μην το πάρεις χαμπάρι, αλλά ο Ιχθύς να ουρλιάζει μέσα του, κι έτσι, παρά να σκάσει σε κάτι που δεν του πηγαίνει, αλλάζει διάθεση, κι από χαρούμενος μπορεί να γίνει εξαιρετικά σοβαρός και βαρύς!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share