Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Ζώδια Άση Μπήλιου: Τι μας περιμένει;

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

26 Μαΐου 2019 12:03
Ζώδια Άση Μπήλιου: Τι μας περιμένει;
Follow us on Google News

Κυριακή σήμερα, και η Άση Μπήλιου την Παρασκευή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Στη φωλιά των Κουκου" και έκανε τις αστρολογικές τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η αστρολόγος είπε πώς σήμερα (24/05) η Σελήνη βρίσκεται στους Υδροχόους κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις. Ωστόσο, την Κυριακή (26/05) που είναι και η ημέρα των εκλογών, η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς κάτι που σημαίνει πως στην κάλπη δεν θα ψηφίσουμε με βάση τη λογική, αλλά με βάση το συναίσθημα!

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της ημέρας αλλά και για την Κυριακή των εκλογών στο παρακάτω βίντεο:

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Αυτά τα 4 δεν θέλουν πολλά πολλά με τους γύρω τους! - Θέλουν την ησυχία τους!

Ζώδια χαρακτηριστικά: Εάν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που προτιμούν τη μοναξιά τους, τότε μήπως έχετε αναρωτηθεί εάν φταίει το ζώδιό σας.

Αρχικά, ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάμε για τους εσωστρεφείς ανθρώπους αλλά για εκείνα τα ζώδια που δεν επιθυμούν να έχουν πολλά πολλά με τους γύρω τους επειδή απλά δεν θέλουν σε ορισμένες φάσεις της ζωής τους.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια

Παρθένος

Ο Παρθένος ξέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν θέλει να βρίσκεται συνέχεια με άλλους. Ο,τι του συμβαίνει το ζει μέσα του και δεν θέλει να το μοιράζεται.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανέναν στη ζωή του, ωστόσο, συνηθίζει να περνάει τις καταστάσεις της ζωής του μόνος του, γι’ αυτό και πολλοί τον θεωρούν σνομπ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως συχνά χαρακτηρίζεται ως αντικοινωνικός καθώς του αρέσει να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Είναι αρκετά επιφυλακτικός και ήσυχος και κάποιοι τον θεωρούν και σνομπ. Για χάρη της δουλειά του, κάνει στην άκρη τους γύρω του και δεν ενδιαφέρεται να βρεθεί με τους φίλους τους, προτιμώντας να χαλαρώσει μόνος του μετά το γραφείο παρά να βγει για ποτό.

Υδροχόος

Η περίπτωση αυτή είναι ιδιάζουσα μιας και ο Υδροχόος, που είναι ένα από τα πιο παρανοϊκά ζώδια, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε… αντικοινωνικός. Σε αρκετές στιγμές της ζωής τους προτιμά να μένει μόνος τους. Δεν το κάνει γιατί δεν του αρέσει να βρίσκεται με παρέα, απλά απολαμβάνει τον εαυτό του. Σκέφτεται καλύτερα όταν λειτουργεί χωρίς περισπασμούς και τις απόψεις των άλλων.

Ιχθύς

Όπως και ο Υδροχόος, οι Ιχθύς μπορούν να ξοδεύουν πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους, ωστόσο, θέλουν ένα διάλειμμα για να γεμίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες.

Δεδομένης αυτής της επιλογής τους, υπάρχουν στιγμές που τους πιάνει το αντικοινωνικό τους και απομακρύνονται χωρίς εξηγήσεις μέχρι να θελήσουν να δουν ξανά τον κόσμο.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share